Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
jóötlet....de akkor asszem elég vékony lenne a maradék nyersanyag, amit kézhez kapnánk
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-05-05 15:04:11
(#1055) kéne egy képek nélküli változat is, az ugye sokkal olcsóbb is lenne, mint ahogy harry potterből is van sima fekete borítójú
-
ha visszaemlékeztek...a pár számmal előbbi címlap Tatsuyás volt, és fekete....itt a párja xD
Dzirun: én már alapból nem veszem elő az újságot tömegközlekedés közben....pont ezek miatt xD
*_____________*
NAGYON JÓ!!!!
Dzirun, van benne vmi.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-05-05 14:59:23
beküldve: 2009-05-05 14:58:20
(#1052) nekem a mondoval az a bajom h egyre több benne a kép és egyre kevesebb a tartalom. meg a több kép miatt egyre kevesebb cikk van amit elkezdhetek olvasni buszon/villamoson, anélkül, h azt kéne éreznem, h 200an bámulnak rám, h mér olvas a srác 20 évesen meseújságot.
-
igen, télleg jó lenne ^^
így megint a con után, mint múltkor.....ingyen jegyes akcióval megint *.*
így megint a con után, mint múltkor.....ingyen jegyes akcióval megint *.*
ez az újság is kezd elfajulni egyre kevesebb az anime és manga és egyre több a reklám,azt se tudom mikor volt utoljára egy normális poszter,szerintem lenne min javítani,
nem is tudom szerintem az újság tök jó bár reklám tényleg több van benni mint az első számokban
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
beküldve: 2009-05-05 14:39:32
(#1048) "Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-05-05 14:43:11
beküldve: 2009-04-17 21:50:59
(#1047) ez az újság is kezd elfajulni egyre kevesebb az anime és manga és egyre több a reklám,azt se tudom mikor volt utoljára egy normális poszter,szerintem lenne min javítani,
Aú... ////
Azért ez durva...
Azért ez durva...
Nekem mondod?
Olyan természetes egyébkén ez a dolog..
Nekem még gondolkozni se kellett rajta XD
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-11 15:34:38
(#1044) Elég sok embernek nem esett le a poén :P
Más forumokon is nagy a káosz ezzel kapcs xD
Más forumokon is nagy a káosz ezzel kapcs xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-11 15:35:49
Sziasztok!
Azt írják az új mondóban hogy ajándék papírillat.... az meg mi? mert én enm találok ilyet
köszi
Azt írják az új mondóban hogy ajándék papírillat.... az meg mi? mert én enm találok ilyet
köszi
Nincs az újságnak papírillata?
Ez csak egy áprilisi tréfa volt!
Háháháhá*röhögve csapkodja a gépasztalt.xD*
Én meg kerestem mint valami idóta....xD(:
·#Japán a felkelő nap országa... Los Angeles pedig a lemenő nap városa...
A papírillat az bizony a papír illata Van neki, főleg a régi könyveknek van barátságos, meghitt illata *imádja a könyveket, könyvtárakat, antikváriumokat és könyvesboltokat*
Ha nem találok, akkor orrcseppet és papírzsebkendők javasolok /"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-11 15:14:21