Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
nekem ez a címlap annyira nem jön be, mint mondjuk a GitS-es (előző)....majd meglátom, hogy mennyire lesz olvasmányos
(*osztálykarácsony alatt egész végig a Mondót fogja olvasni*)
Nekem sem tetszik, nyugi
MIANEVED?!
nekem ez a címlap annyira nem jön be, mint mondjuk a GitS-es (előző)....majd meglátom, hogy mennyire lesz olvasmányos
(*osztálykarácsony alatt egész végig a Mondót fogja olvasni*)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-16 20:28:20
(#874) fuuuuuu már alig várom remélem narutos poszter van benne
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Hűű milyen vidám címlap
Remélem minél hamarab hoza a postás.
Clay sword and death sword burning contrasts
beküldve: 2008-12-16 20:20:20
(#871) http://www.mondomagazin.hu/viewt opic.php?id=2045
itt találjátok meg az új decemberi Mondo tartalmat és a megjelenést,annyi örömhír van hogy ezen a héten megjelenik,de nem szerdán hanem pénteken.
szal a csúszások maradtak,de nem baj ennyi még belefér
itt találjátok meg az új decemberi Mondo tartalmat és a megjelenést,annyi örömhír van hogy ezen a héten megjelenik,de nem szerdán hanem pénteken.
szal a csúszások maradtak,de nem baj ennyi még belefér
persze, én is csak fogni akarom egész héten x3
remélem h sietnek vele, a MangaFan Webboltnak igaza lesz, és max. szerdáig kijön
remélem h sietnek vele, a MangaFan Webboltnak igaza lesz, és max. szerdáig kijön
elvileg elég nekik 2 nap hogy kitegyék az oldalra h alakulóban??
eddig mindig többett kellett rá várni és be is szokták jelenteni irásban h alakul!!
Szerk: Nanaho 2008-12-15 20:46:00
persze, én is csak fogni akarom egész héten x3
beküldve: 2008-12-15 20:38:38
(#868) Miért mindenki csak a kezükben akarja tartani a dolgokat?... végülis ki a franc vesz nyomdaterméket olvasásra... XD
az soha nincs kint időben már úgy, de úgy szeretném a kezemben tartani!!!! Can't wait
szerintem ha nagyon igyekeznek akkor kint lesz péntekig,ha lusták akkor jövőhét,bár a MangaFan mondta h e hét eleje(szal az a hétfő-szerda)
az soha nincs kint időben már úgy, de úgy szeretném a kezemben tartani!!!! Can't wait
beküldve: 2008-12-15 20:31:55
(#865) kedd vagy szerda?ki melyikre szavaz,mert sztem ezen a héten nem jelenik meg az új szám!
mert az oldalon rég kint kéne lennie hogy nyomdában vagy hasnló,ebből jövőhét lesz!
mert az oldalon rég kint kéne lennie hogy nyomdában vagy hasnló,ebből jövőhét lesz!
A Mondo a jövő hét elején jelenik meg. Én sehol nem olvastam, hogy az Animekarácsonyra kijönne.
Az jó. Vagy nem?
Félre teszünk rá pénzeket.,
MIANEVED?!
A Mondo a jövő hét elején jelenik meg. Én sehol nem olvastam, hogy az Animekarácsonyra kijönne.
én ezért kérdeztem meg,a válasz meg péntek volt AK előtt!
gondoltam az tuti lehetetlen
beküldve: 2008-12-11 19:32:25
(#862)