Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
TE most tényleg azt hiszed, h ezt te találtad ki?
Szvsz azt
de könyörgöm ne etessük, így is harap...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Te te érdekes nem rég jelent meg a MONDO és még én másoltam oh talán az idögépemel elöre és megnéztem
Várj
TE most tényleg azt hiszed, h ezt te találtad ki?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-18 21:11:26
(#814) Legközelebb védesd le! Na menj szépen írd tovább a regényt, mert majd meghalunk a kíváncsiságtól és lassan elkezdhetnéd megrajzolni is. Égek a vágytól, hogy lássam a szereplőket és a cselekmény kibontakozásást.
no pussy, just the dicks
Mondo Hellsinges cikében halatszot a pokol kutya szó
Lebuktattak, hogy onnan kopiztad?
Ma én is beszereztem az új példányt. Jajj, mikor lesz ez kiolvasva?! Majd olvasom a vonaton, meg amikor várok reája.
Chioin: Ez tetszett. Csak nehogy valaki megszóljon, hogy gátolod a fiatalabbság kultúrálódását.
Te te érdekes nem rég jelent meg a MONDO és még én másoltam oh talán az idögépemel elöre és megnéztem
Chioin: Ez tetszett. Csak nehogy valaki megszóljon, hogy gátolod a fiatalabbság kultúrálódását.
Gonosz lennék,ha azt mondanám,hogy ennek már mindegy?Tudom-tudom,nem ilyen hozzáállás kell.
Nembaj,holnap én is beszerzem,és szolidaritásból a jkultot olvasom el utoljára. XD
Vanbenneloliscikk.*pattog*Affe ne,az is jkult?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Alucard pszicho feje vigyorog rajta!
Egyedül? Huh, jobban jártunk, mint Serassal.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Mondo Hellsinges cikében halatszot a pokol kutya szó
Lebuktattak, hogy onnan kopiztad?
Ma én is beszereztem az új példányt. Jajj, mikor lesz ez kiolvasva?! Majd olvasom a vonaton, meg amikor várok reája.
Hogy néz ki a Hellsinges poszter?
KIRÁLY!
Akkor ennek szorítok majd helyet a falon XD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-18 20:04:05
(#808) Hogy néz ki a Hellsinges poszter?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Köszönöm a MONDO-nak a Hellsinges posztert
Hogy néz ki a Hellsinges poszter?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-18 19:45:36
(#804) Megvan a legújab mondo majdha elolvasom elmondom a véleményemet
Csak aztán nagyon vigyázz az olyan cikkekel ami fölé oda van írva,hogy jkult,nagyon csúnya dolgokat láthatsz ám benne.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-11-18 20:03:00
beküldve: 2008-11-18 19:35:21
(#802)