Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2008-11-07 15:00:54
(#786) Igen,van benne szó a gothic lolitákról*.*És Hellsing óriásposzter,ésés..jajj,csak ne nagy Victoria legyen a poszteren.Integrát a népnek!OMFG,a mások oldal Gazette,muszáj lesz szereznem 2 posztert.
Jajdeszép a borítója.
Jajdeszép a borítója.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-11-07 15:03:02
Jól néz ki. Remélem a belbecs is annyira jó lesz mint a külcsín.
Nagyon szép a designja az újságnak, de nekem még mindig nem elég olvasmányos. A levelezés katasztrófa...:S
Nagyon szép a designja az újságnak, de nekem még mindig nem elég olvasmányos. A levelezés katasztrófa...:S
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-07 14:09:42
(#783) beküldve: 2008-11-07 10:17:09
(#782) Köszönöm az infót. Már megnéztem én uis, elkerülte a figyelmemet.: De ne izguljatok majd jön ha jön... azért vannak ezeknél fontosabb dolgok is ...
beküldve: 2008-11-07 07:40:57
(#781) Ugyan miért? Sohasem értettem az ilyen hozzáállást. Ezen kiakadni. Komolyan... Ráadásul az előfizetők már rég kifizettek a teljes évi árat, szóval joggal kapják meg hamarabb.
Minden, magára adó újság így csinálja. Amúgy is az egy hét nagyon túlzás, max. ha két nappal hamarabb megjön. Engem az húzott föl nagyon, ha előfizetősként akkor kaptam meg, amikor már a bolti vásárlók rég kiolvasták a magazint.
Minden, magára adó újság így csinálja. Amúgy is az egy hét nagyon túlzás, max. ha két nappal hamarabb megjön. Engem az húzott föl nagyon, ha előfizetősként akkor kaptam meg, amikor már a bolti vásárlók rég kiolvasták a magazint.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-11-07 07:43:03
Igazad van.
Na majd meglátjuk kijön-e időre.
Mondjuk engem eléggé felhúzott, h az előfizetésesek majdnem 1héttel előbb megkapták mint h kikerült az újságosokhoz.
Na majd meglátjuk kijön-e időre.
Mondjuk engem eléggé felhúzott, h az előfizetésesek majdnem 1héttel előbb megkapták mint h kikerült az újságosokhoz.
MIANEVED?!
az októberi szám utolsó oldalán fel van tüntetve, hogy 17-re várjuk a novemberi számot az újságárusoknál.
Ez van Natsu! Szomorú, még várni kell.
...bár nekem mindegy, én nem vagyok Mondo-s...
no pussy, just the dicks
Sziasztok!!!
Valami hír a Mondo magazinról? MEgnéztem a honlapotis de még semmi! Pedig ilyenkor már rég kiírják, hogy mikor jelenik meg
Valami hír a Mondo magazinról? MEgnéztem a honlapotis de még semmi! Pedig ilyenkor már rég kiírják, hogy mikor jelenik meg
Örömmel nyugtáztam, hogy még nem olyan rossz a memóriám, és emlékeztem rá, hogy az októberi szám utolsó oldalán fel van tüntetve, hogy 17-re várjuk a novemberi számot az újságárusoknál.
Sziasztok!!!
Ha OTT NINCS semmi hír, akkor itt sem lesz.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-06 19:29:48
(#776) Sziasztok!!!
A marha nagy hátrányomat sikerült ledolgoznom: már csak egy cikk van hátra a szeptemberi kiadásból; ma megvettem az újat és olvastam belõle kb. 10 oldalt (jónak ígérkezik).
Énis megvetem az utcsót naon jóó szötem
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-10-21 15:17:15
(#774) A marha nagy hátrányomat sikerült ledolgoznom: már csak egy cikk van hátra a szeptemberi kiadásból; ma megvettem az újat és olvastam belõle kb. 10 oldalt (jónak ígérkezik).
Felkerültek a webboltba a legutóbbi számok
Az utolsó még hiányzik..."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-19 16:37:09
(#772) Felkerültek a webboltba a legutóbbi számok
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-10-19 16:37:19