Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
vagy Seras (nekem az is jó )
Nekem is.
Egyetértek
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
Vigyáz, kultúra!
A pofátlanok, mernek olyannal foglalkozni mint kultúra meg ilyen baromságok xD. (Jaj)
A pofátlanok, mernek olyannal foglalkozni mint kultúra meg ilyen baromságok xD. (Jaj)
Huh, ez kemény, jár a pont *kézcsók*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-11 19:13:00
(#799) Kultúra? A széles látkörhöz tartozik, ha emellt, társalgási és vita szinten is beszélem az Alpári nyelvet, Prosztó dialektusban?
no pussy, just the dicks
Vigyáz, kultúra!
Szerk: miyu 2008-11-11 18:55:25
beküldve: 2008-11-11 18:49:34
(#796) A Móndoba egyet hiányolok és az hogy 0%Arra hogy lesz D.Gray-man poszter meg Code Geas (Meg.Eyeshield21)
De én D.Gray-mant akkarok de, pl:mint Helo Kity peg berakják vagy Japán kúltura
De én D.Gray-mant akkarok de, pl:mint Helo Kity peg berakják vagy Japán kúltura
beküldve: 2008-11-09 19:27:52
(#793) Ha Hellsing poszter, akkor vagy Alucard-Anderson vagy Seras (nekem az is jó )
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-09 19:28:05
Én az only-Alucard verziónak örülnék a legjobban, de egy Alucard-Anderson és a nem létező Integra-Alucard párosítással is jöhetne. Seras nem kell.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-08 19:49:39
(#791) beküldve: 2008-11-08 19:03:03
(#790) Pedig mikor megsúgták, hogy megint lesz egy Hellsing cikk úgy rákészültem a Hellsing címlapra. :( Már azon gondolkoztam, hogy "hm, meglesz az első Mondóm", de így GitS borítóval annyira már nem biztos, a posztert el tudom kérni mástól. :/
Gondolom magának nem szerkeszthet az újság posztert, így két 3-as felállásos Integra-Alucard-Seras, két Seras-Alucard, egy Alucard-Anderson és pár only-Alucard lehetséges. Ha pedig mégis összerakhatnak egyet maguknak, akkor is elég csekély esély van arra, hogy Seras nem lesz rajta, lévén itt most a tv sorozatról lesz szó, és abban Seras több szerepet kap mint érdemelné.
Gondolom magának nem szerkeszthet az újság posztert, így két 3-as felállásos Integra-Alucard-Seras, két Seras-Alucard, egy Alucard-Anderson és pár only-Alucard lehetséges. Ha pedig mégis összerakhatnak egyet maguknak, akkor is elég csekély esély van arra, hogy Seras nem lesz rajta, lévén itt most a tv sorozatról lesz szó, és abban Seras több szerepet kap mint érdemelné.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-08 19:12:19
beküldve: 2008-11-08 18:12:14
(#789) Mondjuk sztem simán lehetett volna a Hellsing helyett berakni egy GitS posztit...én jobban örültem volna neki...vagyis, nem! Az a kövi számba kell, mert ha most GitS + Gazette lenne, akkor két Mondót kéne vennem xD Tehát GitS posztit a következő számba!!! xD ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-07 15:29:58
(#788) Igen,van benne szó a gothic lolitákról*.*
Jajdeszép a borítója.
Jajdeszép a borítója.
Nekem is úúgy tetszik *_*
Örülök h GitS lett...mostanában ez az egyik kedvenc animém...
(meg persze a Higurashi...xD)
a SAC-et kiadhatnák majd DVDn...tom h most kezdték leadni...de majd jöhetne
És persze, még nagyooon (nagyon-nagyon xD) örülök a gothlolis cikknek >.< meg persze a Gazette posztinak
(nem is a Hellsing lesz kint...srry a fanoktól ,de én nem bírom annyira )
A Gazette-t meg igen
(Reiiittaaaaa!!!!! xD )
Nagyon várom már a 17.-ét
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."