Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Bővebben:
„Felkelni! - De miért? - Mert reggel van, gyerünk dolgozni! – De miééért? – Mert a munka nemesít!”
És mindezt édes behéliumozott hangon... ááá... imádom!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-10-16 16:11:32
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
HK figurájának eredetijét egy holland cég találta ki, csak ott nem a cica, hanem a nyúl volt a főszereplő. Itt egy kép: [Link]
Cöhh... akkor ennek eredetiét pedig egy csehszlovák trió találta ki.
Bob és Bobek rulez!
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-10-16 09:15:14
(olyan rondák a japánok xD...)
Már amelyik... már amelyik...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ráadásul gyakorlatilag lopott a figura is, szóval a Sanrio valamit nagyon jól csinál
Hogyhogy lopott?
Admin vágja ezt. HK figurájának eredetijét egy holland cég találta ki, csak ott nem a cica, hanem a nyúl volt a főszereplő. Itt egy kép: [Link]
Sanrio annyit csinált, hogy fogta a macskát, levette róla a hitlerbajuszt, és adott neki egy rendes nevet (semmit nem lehet világhírre vinni, aminek Nijntje a neve)
A vicces az, hogy aztán a hollandok rájöttek, hogy mekkora potenciál volt a dolgoban, és átnevezték Nijntjét Piffy-re (Kitty utánérzés!) és most már egész népszerű japánban, de mindenki a HK-nyúlást látja benne, pedig ugye...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Ráadásul gyakorlatilag lopott a figura is, szóval a Sanrio valamit nagyon jól csinál
Hogyhogy lopott?
no pussy, just the dicks
végre egy Mondo ami komolyabban néz ki és nem nézhetik gyerek lapnak
Szerintem meg pont, hogy igen. Sámánkirályos ovisztájl után most a Bravo Girl-stílus lett a módi. :P
Te nem szereted a Hello Kitty-t...
Kitty a KIRÁLY, így, csupa nagybetűvel. Gyakorlatilag nincs a világon még egy olyan médiahack, ami ilyen pofátlanul jól működne. Ráadásul gyakorlatilag lopott a figura is, szóval a Sanrio valamit nagyon jól csinál
Hát Fujiwara Tatsuya nekem se tetszik, de vannak azért helyes japán fiúk.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-13 18:01:13
(#746) Mostani címlap nekem annyira nem tetszik... Nem szeretem az ilyen élőszereplős változatos képeket (olyan rondák a japánok xD...).
Egyébként, mikor lesz végre kész az új MONDO weblap? ^^
Egyébként, mikor lesz végre kész az új MONDO weblap? ^^
Szerintem meg pont, hogy igen. Sámánkirályos ovisztájl után most a Bravo Girl-stílus lett a módi. :P
Te nem szereted a Hello Kitty-t...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jól néz ki a borító. bár az a Hello Kitty nagyot rondít rajta. Nem is tudom, mikor fogom megvenni, a szeptemberiből eddig 1 cikkre jutott időm. Be kéne hozni a lemaradást.
Ebben is van valami, de úgysem tudnak olyat összehozni ami mindenkinek tetszik!
MIANEVED?!