Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2008-08-31 10:02:24
(#696) Nekem a Mondo annyi volt,hogy: 1 kiadás yeeee!!! (olvas)hmmm...hmmm...kell valakinek? ^^
de ez csak az én véleményem, szal aki szereti annak bocs! :P
de ez csak az én véleményem, szal aki szereti annak bocs! :P
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-08-31 10:02:54
A Mondo szinte csak önreklámból áll. Már-már idegesítően sokszor. Egy újság legyen kiadó(k)tól független, hogy elfogulatlan és pártatlan tudjon maradni.
Amíg az újságot kiadók adják ki, addig ez aligha fog megvalósulni. A reklámért meg persze fizetnek, azt ők sem tudják megválogatni, hogy kik hirdetnek náluk. Ez minden újságnál így van.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Azzal is telik az idő, meg nő az oldalszám.
Ez a hozzáállás már régen rossz.
Izé... ezt poénnak szántam...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Heh minél többet hallok mondóról annál inkább maradok animestars-nál
Velem is így van
Szintén!
Ami furi meg oldalkitöltésnek tűnt az a szerelem-dokis akármi, a mobilbigyós izé és a FMA hülyeség. Azok mire vannak?
Ez a hozzáállás már régen rossz.
A Mondo szinte csak önreklámból áll. Már-már idegesítően sokszor. Egy újság legyen kiadó(k)tól független, hogy elfogulatlan és pártatlan tudjon maradni. Régen jellemző volt a 2 oldalon 5 sor szöveg is, állítólag azt már kinőtte.
Én inkább maradok a konkurenciánál.
Na hát én most érzem először h télleg jó volt a Mondo... most majdnem minden cikk érdekes volt, főleg az animaxos riport, azon egy csomót röhögtem. Ja meg a Kensin cikk..
az utcadivat.. hát én nem vok "fangörl" de klassz cikk volt, nagyon bírom azt a sokszínűséget és egyediséget ami Tokió utcáin van, de ez most nem nagyon jön ide.. Ami furi meg oldalkitöltésnek tűnt az a szerelem-dokis akármi, a mobilbigyós izé és a FMA hülyeség. Azok mire vannak?
GO MONDO GO!!
az utcadivat.. hát én nem vok "fangörl" de klassz cikk volt, nagyon bírom azt a sokszínűséget és egyediséget ami Tokió utcáin van, de ez most nem nagyon jön ide.. Ami furi meg oldalkitöltésnek tűnt az a szerelem-dokis akármi, a mobilbigyós izé és a FMA hülyeség. Azok mire vannak?
GO MONDO GO!!
az animaxos cikkk nagyon tetszet nekemis
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Ami furi meg oldalkitöltésnek tűnt az a szerelem-dokis akármi, a mobilbigyós izé és a FMA hülyeség. Azok mire vannak?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-19 22:25:33
(#690) Na hát én most érzem először h télleg jó volt a Mondo... most majdnem minden cikk érdekes volt, főleg az animaxos riport, azon egy csomót röhögtem. Ja meg a Kensin cikk..
GO MONDO GO!!
GO MONDO GO!!
Velem is így van
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-08-19 20:52:30
(#688) Ma megszereztem a magazint. Nem sokat olvastam belõle. Lesznek benne jó cikkek, meg rosszak is. :S
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-19 13:42:32
(#686) 2008/8:
Címlap: egyik kedvencem, tehát örültem a Kaleidonak, de ez a kép nem tetszik.
Kensin: nem nagyon vagyok otthon a témában, ezért nem tudott igazán megfogni a cikk. A történelmi utalásokra jó ötlet volt kitérni, de azokra is gondolni kellene, akik még nem olvasták a mangát. Mindenestre lehet, hogy elkezdem.
Fulldebil Alchemist: helykitöltés, és nem is sok keresnivalója van a magazinban. (FMA-s cikk amúgy is volt már elég). Ez most nem volt túl szerencsés húzás, de egy amatőr tragédiaíró első próbálkozásának elmenne - ha tragédia lenne, nem pedig komédia...
Csizmás Kandúr: na, ez jó cikk, nem csak felületesen érinti a témát és a cikkíró véleménye is helyett kapott. És ami külön pozitív: teljesen érthető a cikk. Újra kellene néznem a filmet.
Kaleido: alapos beszámoló, bár akinek nem tetszik, vagy nem érdekli a sorozat, annak biztos elég hosszú (mint nekem a múlt havi számban a Nana). Helyenként viszont mintha többet akarna belemagyarázni a sorozatba. A mutatványok végrehajtásáról szóló sorok tetszettek. A sorozat rajongói (mint én) viszont mindent megkaptak a sorozattal kapcsolatban.
Izomláz: Hmmm... vicces, de semmi több
Sportmangák -és animék: nem vagyok híve a "minél több sorozatot felsorolni az adott műfajból"-típusú cikkeknek, pedig ez nem volt más. Akit nagyon érdekel ez az irány, annak jó adatbázis, akit nem, néhány konkrétumtól eltekintve semmivel sem lett okosabb.
Mila: hmmm... erre a sorozatra sajna már nem nagyon emlékszem,
Mangamelléklet: nagyszerű, még mindig Nana
Poszter: egyik sem tetszik igazán, a Kaleidoból miért csak ezt a képet közölték?
Szex-szerelem-gyengédség< /b>: 1-2 alkalommal elmegy, de ez nem fogja sokáig tartani a színvanalat szerintem... Nem túl sok dolgot lehet ebből a témából kihozni.
Mosimosi: nem érdelkelnek az ilyenek, de a tizenéves, visítozó fangirlöket valószínúleg igen (de ne menjen el ilyen irányba a magazin)
Mitológia+buddhizmus: érdekes
Utcadivat: ezt is csak az értette igazán, aki nagyon otthon van ebben a témában (mindenestre még egy jó téma a fangirl-szerűségeknek.
Zene: nem érdekel
Animax: néhány dolog kiderült+beszerzés érdekes.
Nagyjából ennyi. Volt már sokkal jobb szám is.
Címlap: egyik kedvencem, tehát örültem a Kaleidonak, de ez a kép nem tetszik.
Kensin: nem nagyon vagyok otthon a témában, ezért nem tudott igazán megfogni a cikk. A történelmi utalásokra jó ötlet volt kitérni, de azokra is gondolni kellene, akik még nem olvasták a mangát. Mindenestre lehet, hogy elkezdem.
Fulldebil Alchemist: helykitöltés, és nem is sok keresnivalója van a magazinban. (FMA-s cikk amúgy is volt már elég). Ez most nem volt túl szerencsés húzás, de egy amatőr tragédiaíró első próbálkozásának elmenne - ha tragédia lenne, nem pedig komédia...
Csizmás Kandúr: na, ez jó cikk, nem csak felületesen érinti a témát és a cikkíró véleménye is helyett kapott. És ami külön pozitív: teljesen érthető a cikk. Újra kellene néznem a filmet.
Kaleido: alapos beszámoló, bár akinek nem tetszik, vagy nem érdekli a sorozat, annak biztos elég hosszú (mint nekem a múlt havi számban a Nana). Helyenként viszont mintha többet akarna belemagyarázni a sorozatba. A mutatványok végrehajtásáról szóló sorok tetszettek. A sorozat rajongói (mint én) viszont mindent megkaptak a sorozattal kapcsolatban.
Izomláz: Hmmm... vicces, de semmi több
Sportmangák -és animék: nem vagyok híve a "minél több sorozatot felsorolni az adott műfajból"-típusú cikkeknek, pedig ez nem volt más. Akit nagyon érdekel ez az irány, annak jó adatbázis, akit nem, néhány konkrétumtól eltekintve semmivel sem lett okosabb.
Mila: hmmm... erre a sorozatra sajna már nem nagyon emlékszem,
Mangamelléklet: nagyszerű, még mindig Nana
Poszter: egyik sem tetszik igazán, a Kaleidoból miért csak ezt a képet közölték?
Szex-szerelem-gyengédség< /b>: 1-2 alkalommal elmegy, de ez nem fogja sokáig tartani a színvanalat szerintem... Nem túl sok dolgot lehet ebből a témából kihozni.
Mosimosi: nem érdelkelnek az ilyenek, de a tizenéves, visítozó fangirlöket valószínúleg igen (de ne menjen el ilyen irányba a magazin)
Mitológia+buddhizmus: érdekes
Utcadivat: ezt is csak az értette igazán, aki nagyon otthon van ebben a témában (mindenestre még egy jó téma a fangirl-szerűségeknek.
Zene: nem érdekel
Animax: néhány dolog kiderült+beszerzés érdekes.
Nagyjából ennyi. Volt már sokkal jobb szám is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-18 22:19:52
(#685) Ma nekem is megjött a friss Mondo. Elsőnek rögtön rávetettem magam a régóta várt Kensin cikkre, de el is vette a kedvemet az újságtól. Az ember azt várná, hogy mivel ez az első említésre méltó Kenshin cikk az újságban, esetleg bemutatják a történetet és a szereplőket benne, de ehelyett csak érdekes és kevésbé érdekes apróságokat elemezgettek, amik közül például jakuzák alosztályainak felsorolása már csak nagyon érintőlegesen kapcsolódott a mangához.
Igazából nem lett volna rossz cikk, amennyiben ez lett volna a sokadik Kensin cikk az újságban, a sorozatot legalább akkora hype venné körül, mina a Bleachet vagy a Narutót és a cél a hardcore fanok kielégítése lett volna.
Elnézést, de ez kikívánkozott és az is lehet, hogy csak a hardcore fan beszél belőlem.
Igazából nem lett volna rossz cikk, amennyiben ez lett volna a sokadik Kensin cikk az újságban, a sorozatot legalább akkora hype venné körül, mina a Bleachet vagy a Narutót és a cél a hardcore fanok kielégítése lett volna.
Elnézést, de ez kikívánkozott és az is lehet, hogy csak a hardcore fan beszél belőlem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-18 22:21:53
beküldve: 2008-08-18 18:07:17
(#684) Uh...Hát nem igazán a mangákra volt a hangúly fektetve hanem a különböző sportmangák salyátosságai,meg a sikerük és elterjedtségük.A sport-anime képek meg LOL volt nagyon
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-18 18:03:51
(#683) Valaki elmesélné, hogy pontosan mik voltak a sport animés cikkben?
Slam Dunk volt?
Slam Dunk volt?
beküldve: 2008-08-18 17:57:31
(#682) Hát nekem az ehónapi mondo nem tetszett.De voltak benne jó dolgok.pl az animax interú meg az anime-sport képek:)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"