Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Látszik, hogy a célközönség elsősorban a tizenéves lányok.
Eljön még az idő, amikor lesz egy anime/manga magazin az idősebbeknek is.
Eljön még az idő, amikor lesz egy anime/manga magazin az idősebbeknek is.
beküldve: 2008-08-04 19:02:20
(#650) Nem is emlékszem, volt olyan címlap ami "pasis" volt?
Az Árnybírós, FF7, Death Note.. Ezek
Az Árnybírós, FF7, Death Note.. Ezek
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-04 18:59:28
(#649) beküldve: 2008-08-04 18:57:39
(#648) Nekem csalódás a Bleach poszter. De ez csak egy ember. Így is örülök neki, de nem vágódtam tőle hanyatt, sőtt...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-04 18:50:04
(#647) Bár nem veszem a Mondót, az új számot valószínűleg bezsákolom, ha meglátom valahol (bár a színe tényleg gagyi). Az ok:
"Olimpia! – Összeállítás a sportmangákról és -animékről"
Nem hiszem, hogy túl hosszú lesz az egész. 1-2 oldara tippelek. Talán egy újság is kevés lenne az összes sportmanga felsorolására. Azért remélem, hogy egyszer itthon is kiadnak majd egy pár sportmangát. Választék van bőven.
A cikkben azért érdemes Adachi Mitsuru (H2, Cross Game) munkásságát is megemlíteni. Bár nem kedvelem a műveit (nagyon nem), azért mégiscsak 200 millió példányban fogytak már el. Inoue Takehiko (Slam Dunk, Buzzer Beater, Real) munkássága is remélem, hogy benne lesz (ez viszont nagyon bejövős).
"Olimpia! – Összeállítás a sportmangákról és -animékről"
Nem hiszem, hogy túl hosszú lesz az egész. 1-2 oldara tippelek. Talán egy újság is kevés lenne az összes sportmanga felsorolására. Azért remélem, hogy egyszer itthon is kiadnak majd egy pár sportmangát. Választék van bőven.
A cikkben azért érdemes Adachi Mitsuru (H2, Cross Game) munkásságát is megemlíteni. Bár nem kedvelem a műveit (nagyon nem), azért mégiscsak 200 millió példányban fogytak már el. Inoue Takehiko (Slam Dunk, Buzzer Beater, Real) munkássága is remélem, hogy benne lesz (ez viszont nagyon bejövős).
Már kint van a címlap de szerintem túl egyszinű
Ja, túl rózsaszín-lila-izé
Az én ízlésskálám mutatója erősen a "fújmiez" irányba lendült ki, ettől még az újság tuti jó lesz; max elrakom az előző havi alá, hogy a címlap ne zavarjon
Persze ízlések és pofonok
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2008-08-04 17:23:10
(#645) Urahara! Na akkor azt tényleg muszáj lesz kitennem! *fangirl mode on*
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-04 13:57:31
(#644) Jó lesz a Bleac poszter. Nincs rajta Sado , de legalább van rajta Urahara.
De mondomagazin.hu még mindig nincsa toppon
Nemsokára ott lesz, a háttérben már készül az új szájt
és kb mikorra lesz meg teljesen az új site?
Már kint van a címlap de szerintem túl egyszinű
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-08-03 21:02:23
és kb mikorra lesz meg teljesen az új site?
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-03 13:15:54
(#641) beküldve: 2008-08-03 12:57:09
(#640) ... és akkor már a fórumuk szinvonalának növelése érdekében is tehetnének lépéseket.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Kyoto, de ravasz vagy te, ilyen eldugott helyeken miket lehet találni.
Igyekszem
Na jó, amúgy teljesen véletlenül akadtam rá
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-02 23:10:46
(#637) Nekem tetszett az előző számban a Freud von Otaku, meg a hozzá kapcsolódó képregény is L állásinterjújáról. Néha ilyen kis poénos ökörködések is kellenek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-02 23:11:17