Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Hát ez a mondo nem szimpatikus ezzel a sok bigyulával
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-18 17:30:34
(#680) Még mindig nem hozta meg a postás, ami egy naaagy fekete pont neki... Lehet megint beszélni kellene vele... :tecubó:
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-17 19:37:11
(#679) Na itthon. lent voltam Keszthelyen pont 15-én mentünk amikor megjelent a MONDO... vagy 4 helyen nem volt aztán az egyik eladó magyarázott egy helyet. elindultunk keresni azt az újságost de nem találtuk így útközben kértünk segítséget... végül egy nő elmagyarázta hogy pontosan hol van , de azt mondta, hogy ott ez volt az utolsó! erre kibújik egy gyerek aki ránézésre még olvasni se tud és ott szorongatja az újságot és vigyorog bele a képembe mondtam húgomnak, hogy támadja meg és tegye ártalmatlanná, utána én felkapom a MONDO-t és lelépünk! de végül elvetettük az ötletet de aznap estefelé kaptunk egyet
Kensint nem nagyon ismerem őszintén szólva nem is nagyon tetszettek a részletek a régebbi számokban így nem is vettem meg a mangát. De azért elolvastam
Kaleido Star no comment
Sport animekről szólókat elolvastam és meglepően láttam a Mila-t régen néztem de akkor nem tudtam hogy anime nem is nagyon emlékszem rá de valami dereng
Budhizmusról a cikk tetszett és a sárkányos is
Zenei cikk is ott volt meg a Japán utcai divatról szóló is bejött
Szerintem Rajz lehet jobb lett volna a karkötő helyett bár jól nézett ki... de nem igen próbálnám meg
....
Kensint nem nagyon ismerem őszintén szólva nem is nagyon tetszettek a részletek a régebbi számokban így nem is vettem meg a mangát. De azért elolvastam
Kaleido Star no comment
Sport animekről szólókat elolvastam és meglepően láttam a Mila-t régen néztem de akkor nem tudtam hogy anime nem is nagyon emlékszem rá de valami dereng
Budhizmusról a cikk tetszett és a sárkányos is
Zenei cikk is ott volt meg a Japán utcai divatról szóló is bejött
Szerintem Rajz lehet jobb lett volna a karkötő helyett bár jól nézett ki... de nem igen próbálnám meg
....
Sailor Moon-os cikknek örülnék, vagy akár egy poszternek is. Sok rajongóba én is beletartozom.
Idomítás kérdése az egész A legtöbb ember két-három nagy verésből már tanul!
Ugyan, én nem vagyok olyan
Lány létemre megverni a nagy férfiállat postást?
Én is így vagyok. Közel voltam a szívrohamhoz, amikor a húgom félcentis tépést hajtott végre a Bleach-poszteremen,
vagy amikor haverom mindig totál karcosan adta vissza a lemezeimet.
Én ezért NEM adok kölcsön senkinek semmit.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-17 12:03:40
Az újságjaimra, és könyveimre allergiás vagyok, ha van rajtuk egy kis gyűrődés is...
Én is így vagyok. Közel voltam a szívrohamhoz, amikor a húgom félcentis tépést hajtott végre a Bleach-poszteremen,
vagy amikor haverom mindig totál karcosan adta vissza a lemezeimet.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-17 11:32:08
mindig begyűrnek mindent a postaládába
Idomítás kérdése az egész A legtöbb ember két-három nagy verésből már tanul!
Szerk: alister 2008-08-17 11:29:29
beküldve: 2008-08-17 09:02:19
(#674) Én pénteken jártam amúgy is újságosnál, így megvettem
Nem fizetek elő, mert mindig begyűrnek mindent a postaládába
Az újságjaimra, és könyveimre allergiás vagyok, ha van rajtuk egy kis gyűrődés is...
Nem fizetek elő, mert mindig begyűrnek mindent a postaládába
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-17 09:02:49
Nah látom nem csak én rohamtam megvenni ma
Nem rohantam: remélem hétfőn kihozza a postás, mielőtt melóba megyek...
Nah látom nem csak én rohamtam megvenni ma
Én majd csak kedden fogom megvenni, addig kibírom.
Szerintem is nyomoronc egy szinonima..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-15 22:02:43
(#670) Szerintem kéna a kövi számba egy sailor moon-ról szóló cikk ugyanis egyre többet veszem észre hogy sokszor hasonlítanak vagy említik meg az újságban és akik szeretik azoknak jó lenne mert szentem elég sok rajongója van
A volt kedvesem* YouTube-on nézte/nézi németül... szvsz ő már rajongónak számít...
*: vessetek meg, de nem áll rá az agyam az "exem" kifejezésre...
beküldve: 2008-08-15 21:02:58
(#668) Szerintem kéna a kövi számba egy sailor moon-ról szóló cikk ugyanis egyre többet veszem észre hogy sokszor hasonlítanak vagy említik meg az újságban és akik szeretik azoknak jó lenne mert szentem elég sok rajongója van
beküldve: 2008-08-13 00:59:40
(#667) • és persze fél oldal KALEIDO STAR, hogy minél több gyanútlan 12 éves vegye meg (fölöslegesen!) a magazint.
:~D Ez annyira jó :dirr:
:~D Ez annyira jó :dirr:
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!