Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Nem rossz ez a poszter! De Uraharán kívül miért van rajta az a csomó másik emberke is?
Teljesen igaz. Inoue még rajta lehet. De Urahara-Inoue? Hülye párosítás.
beküldve: 2008-08-09 13:15:11
(#664) Ahhoz kellene még egy kis szőrme is rá, nem?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-09 12:45:10
(#662) Nem rossz ez a poszter! De Uraharán kívül miért van rajta az a csomó másik emberke is?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-09 12:43:28
Ezzel én is így vagyok, örülök, hogy Bleach lesz de elég gyenge poszter... túl sokat használták már azt a képet. Meg Ichigo régi kardja rémes az újhoz képest
Pontosan.
Csalódtam. Nagyot.
Nem hiszem, h nem volt jobb képük erre.....
Ha vki nem tudná, ilyen lesz a Bleach poszter:
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-09 12:34:40
Nekem csalódás a Bleach poszter. De ez csak egy ember. Így is örülök neki, de nem vágódtam tőle hanyatt, sőtt...
Ezzel én is így vagyok, örülök, hogy Bleach lesz de elég gyenge poszter... túl sokat használták már azt a képet. Meg Ichigo régi kardja rémes az újhoz képest
Szerk: Kál 2008-08-09 12:32:09
Kezdenek komolyodni. Legutóbb volt egy 3 oldalas cikk a love hotelekről! Én előfizettem a lapra, de spec az AS jobban tetszik. Kicsit otakubb...
Nem is emlékszem, volt olyan címlap ami "pasis" volt?
Az Árnybírós, FF7, Death Note.. Ezek
De a Death Note-t én is szeretem pedig lány vagyok és elolvastam szal úgy láttom ezt minkét célközönség elolvasta(fiú,lány). Úgy, hogy ki is húzhatod a listádból.
ó tejóég. mind1.
Más: Nekem tetszik a magazin, de a címlap sokszor nem.
meg a poszterek,
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-05 17:24:57
Nem is emlékszem, volt olyan címlap ami "pasis" volt?
De a Death Note-t én is szeretem pedig lány vagyok és elolvastam szal úgy láttom ezt minkét célközönség elolvasta(fiú,lány). Úgy, hogy ki is húzhatod a listádból.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-08-05 11:38:08
(#655) Persze, hogy olvasom, nyilván úgy tudok véleményt írni. Ízlések és pofonok, azért szerintem vannak nagyon korrekt cikkek a magazinban, legutóbbiban az Akira pl. ilyen volt, nem beszélve a FMP-ről. A japán töris cikk is példaértékű, vasgy a stúdióbemutatók. Nyilván nem képes mindenki ugyanolyan jó cikket írni és tényleg van olyan dolog, ami szerintem is felesleges a lapba ( utóbbiban pl. a Sakurás, vagy a Freud von Otaku (vagy mi), de van, akinek ez is bejön. Én még nem találtam olyan cikket, amire azt mondtam volna, hogy ez nem újságba való (az egyértelmű hely, ahol ilyet keresek: BLIKK), de lehet, hogy én vagyok túl igénytelen. :3
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Te olvasod is a magazint, vagy csak a képeket nézegeted? :) Én pontosan a Bravo-színvonal miatt hagytam abba a Mondo vásárlását. (A community rovat meg sok minden más megfeküdte a gyomromat.)
beküldve: 2008-08-05 11:27:53
(#653) Szerintem a Mondo elég jó olvasmány, nem csak tizenéveseknek. Mondjuk a több tonnányi Nanával, meg az augusztusi címlap giccsességével (bocs, a rózsaszín-lila nekem alapból az ) tényleg a fórumuk törzsvendégeinek kedveznek, de ez még nem annyira rossz. Majd ha kezd egy Bravo-féle szinvonal felé csúszni a lap, akkor lehet panaszkodni, de szerintem elég korrekt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-08-05 11:28:32
Eljön még az idő, amikor lesz egy anime/manga magazin az idősebbeknek is.
Mennyire idősebbeknek?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."