Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Na szal úgy is kirakom a Fumoffu-t.
Nem gondoltam volna, hogy lesz lány, aki a Fumoffu-sat rakja ki. De tévedni emberi dolog.
Fiatalságodra tekintettel megbocsátatik tévelygésed
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Na szal úgy is kirakom a Fumoffu-t.
Nem gondoltam volna, hogy lesz lány, aki a Fumoffu-sat rakja ki. De tévedni emberi dolog.
Tegnap megvettem az új Mondo-t. Hihetetlen, hogy 10 oldal NANA-t belecsempésztek.
Tegnap én is megkaptam. Valóban hihetetlen, mert a cikk csak 6 oldal, a mangamelléklet viszont több... ;)
Én szeretem a NANA-t, de nem ennyire.Hát a poszterel egy balyom volt naon yuris (fumoffu) persze ez a fiúknak jó, de... Na szal úgy is kirakom a Fumoffu-t.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-07-21 21:00:33
beküldve: 2008-07-21 08:27:03
(#603) Erről a poszterről szerintem mindenki el tudta dönteni, hogy melyik felét rakja ki.
igen. csak már alig fér ki
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-07-18 21:36:21
(#601) beküldve: 2008-07-18 20:26:19
(#600) Erről a poszterről szerintem mindenki el tudta dönteni, hogy melyik felét rakja ki.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-18 20:26:42
beküldve: 2008-07-18 17:56:31
(#599) Hmm Top 10 // Visszafele, persze 1.=10. )
1. Amondó : A Harc az éjszakában nagyon full volt^^
2. Cosplay-cikk : Végre-valahára
3. Dr. Freud Von Otaku-képkockák
4. Lélek - cikk XDXDXDDDXDXDXDDD
5. Szerelmesek szállodái // Válaszom egyértelműen az a) // De az a panda a jobb alsó képkockán nagyon odavág^^
6. Kitsune-cikk
7.Nana minden mennyiségben
8,9,10. Pooszterr!! // Jáhájj éljen a Gravitation *_*
1. Amondó : A Harc az éjszakában nagyon full volt^^
2. Cosplay-cikk : Végre-valahára
3. Dr. Freud Von Otaku-képkockák
4. Lélek - cikk XDXDXDDDXDXDXDDD
5. Szerelmesek szállodái // Válaszom egyértelműen az a) // De az a panda a jobb alsó képkockán nagyon odavág^^
6. Kitsune-cikk
7.Nana minden mennyiségben
8,9,10. Pooszterr!! // Jáhájj éljen a Gravitation *_*
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Ez nézőpont kérdése. Szerintem a c) körhintás.
Ha belegondolok mi is a szoba rendeltetése, akkor elég bizarro. Mégiscsak két ló van a szoba közepén.
Ha belegondolok mi is a szoba rendeltetése, akkor elég bizarro. Mégiscsak két ló van a szoba közepén.
Egyetértek, a c) messze a legperverzebb. Legalábbis elég nagy adag perverzió kell ahhoz, hogy valaki egy körhintán akarja csinálni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-17 21:15:32
(#597) na már nekem is megvan (végre) és elkeztem olvsani. az akirás cikk jó volt habár nem ezt vártam de mindegy azért úgy nagyából jó!
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Válasz a hónap kérdésére a szállodás cikkből: c, mint ketreces. Az nagyon beteg.
Elnézést, rosszul emlkékeztem. A válasz javítva: a, mint ketreces.
Ez nézőpont kérdése. Szerintem a c) körhintás.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Válasz a hónap kérdésére a szállodás cikkből: c, mint ketreces. Az nagyon beteg.
Elnézést, rosszul emlkékeztem. A válasz javítva: a, mint ketreces.
beküldve: 2008-07-17 14:58:49
(#594) Tíz oldal az, nézd meg a zenei részleget is. Egyébként ezt már én is túlzásnak találom, és szvsz ez a legnagyobb gyengesége az ehavi számnak (nem a cikkek, hanem az aránytalanul nagy mennyiség). Meg a Digimon, remélem ezekről már sikerül egy jó időre leszállni. Ami még szerintem fölösleges az a Sakura-Kagero összehasonlítás, eléggé helykitöltő funkciót látok benne. (De még mindig jobb, mintha ezt a két oldalt is a Nanára szánják.) A többi viszont korrekt, rengeteg plusszpont a címlap, a Fumoffu-cikk (a mostani legjobb írás) és a Fumoffu poszter és a töris cikk miatt. Összességében csak az amúgy is szubjektív, kissé sokra sikeredett Nana beszámoló miatt csúszott le a szám az eddigi legjobb Mondo címről.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-07-17 15:00:21
Tegnap megvettem az új Mondo-t. Hihetetlen, hogy 10 oldal NANA-t belecsempésztek.
Tegnap én is megkaptam. Valóban hihetetlen, mert a cikk csak 6 oldal, a mangamelléklet viszont több... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-07-17 11:52:13
beküldve: 2008-07-17 09:39:06
(#592) Tegnap megvettem az új Mondo-t. Hihetetlen, hogy 10 oldal NANA-t belecsempésztek. nem sokat olvastam belőle, de ígéretesnek látszik az egész. Válasz a hónap kérdésére a szállodás cikkből: c, mint ketreces. Az nagyon beteg. A Gravitation-poszter elég snassz lett, de amúgy sem raktam volna ki. Viszont a fumoffu-s, na az tetszik. Rögtön kiraktam a falra.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-17 09:39:22