Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Igen, a Fumoffus az. Csak az a gond, hogy én nagykanizsai vagyok, úgyhogy csak postán tudnánk megoldani a dolgot, ami ugye plusz költség.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Most jól megszívtam!
Kissé elcsúsztam a Mondo előfizetéssel és csak múlt hónap 21-én adtam fel a csekket. Mivel csak a 15-ig feladott csekkekre küldik kövi hónaptól a magazint, beletőrődtem, hogy a júliusit kénytelen leszek az újságosnál megvenni. Amit a hétvégén meg is tettem. Erre ma mi fogad a postaládában? Na mi? A júliusi Mondo! Grrrrrr.......
Most mi a fenét csináljak a másodikkal? Kell valakinek?
Kissé elcsúsztam a Mondo előfizetéssel és csak múlt hónap 21-én adtam fel a csekket. Mivel csak a 15-ig feladott csekkekre küldik kövi hónaptól a magazint, beletőrődtem, hogy a júliusit kénytelen leszek az újságosnál megvenni. Amit a hétvégén meg is tettem. Erre ma mi fogad a postaládában? Na mi? A júliusi Mondo! Grrrrrr.......
ez az új? a Fumoffus?? mert ha az akkor kell, ha odaadod olcsóbban...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-16 18:01:16
(#589) Most jól megszívtam!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-16 18:03:29
Így elsőre átlapozva az újságot: Kicsit sok lett benne a Nana. Mármint jó manga, meg minden, de 10 oldalt neki szentelni (és akkor még nem számoltam a mangamellékletet) kissé túlzás.
10 oldal van a NANA-ról? Az nem semmi. Ennyi nem kellett volna, mert nem mindenki szereti, tehát annak annyival kevesebb az élvezet, mert még belefért volna 5-6 oldal valami jó animéről/mangáról.
A Mondo oldalán már fel van tüntetve, hogy megjelent. Holnap irány az újságos!
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-15 20:42:02
Amit zseretünk arról jó többet is olvasni. De DN manga csak két oldalas volt. Pl a Suikoden mangáról én is tudnék 10 oldalt írni, főleg, hogy a világ , meg a szereplők nagyon kidolgozottak.
Csak ugye az újság nem csak egy-egy anime hardcore rajongóinak szól, fontos, hogy minél szinesebb legyen, hogy mindenki talájon neki tetsző témát benne. Sztem 4-5 oldalnál többet ne szenteljenek egy témának, még akkor se, ha a kedvencemről van szó.
Nekem még mem hozták meg...
Nekem se érkezet még meg, pedig az elsők között szoktam megkapni
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
DNről kellett volna ennyit írni.
Azért eléggé kivesézték a DN-t is, arra nem lehet panasz. (Ennyi bőven elég volt.)
Amit zseretünk arról jó többet is olvasni. De DN manga csak két oldalas volt. Pl a Suikoden mangáról én is tudnék 10 oldalt írni, főleg, hogy a világ , meg a szereplők nagyon kidolgozottak.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-07-15 13:31:09
beküldve: 2008-07-15 09:49:47
(#584) Egyetértek, ha többet írnak róla, lelövik az összes "poént". Mondjuk a legutóbbi DN cikket felolvastam egy barátnőmnek, még ő is a földön fetrengett tőle, pedig egyáltalán nem is ismeri a történetet. Bár ezek után szerintem el fogja olvasni.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
DNről kellett volna ennyit írni.
Azért eléggé kivesézték a DN-t is, arra nem lehet panasz. (Ennyi bőven elég volt.)
Szerk: miyu 2008-07-14 21:44:14
Így elsőre átlapozva az újságot: Kicsit sok lett benne a Nana. Mármint jó manga, meg minden, de 10 oldalt neki szentelni (és akkor még nem számoltam a mangamellékletet) kissé túlzás.
tényleg 10 az az tíz oldal + mangamellék a Nana??????? az egy kicsit túlzás szerintem.
Nekem még nem hozta a postás de ha hozta volna se tudnám olvasni mert nyaralok. Viszont már várom.
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-07-14 18:04:17
(#580) DNről kellett volna ennyit írni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-14 17:19:50
(#579) Így elsőre átlapozva az újságot: Kicsit sok lett benne a Nana. Mármint jó manga, meg minden, de 10 oldalt neki szentelni (és akkor még nem számoltam a mangamellékletet) kissé túlzás.
Szerk: Mariko 2008-07-14 17:20:12
beküldve: 2008-07-14 13:07:53
(#578) Én is eléggé meglepődtem, hogy már megjelent. Nem verték nagydobra a Mondo honlapján, az egyszer biztos. Mindenestre kíváncsi vagyok erre a számra.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Köszönjük szépen a hírt. Azt hiszem, szerdán feltétlenül meg kell vennem az új Mondo-beszerző helyemen. Mer taz itteni újságosnál sokszor nem kapni akkor, amikor kellene.