• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Oldalak: ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... <<>>
beküldve: 2008-07-16 18:29:56
(#591) Válasz Kaminaga (#590) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Igen, a Fumoffus az. Csak az a gond, hogy én nagykanizsai vagyok, úgyhogy csak postán tudnánk megoldani a dolgot, ami ugye plusz költség.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-07-16 18:17:13
(#590) Válasz Mariko (#589) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Most jól megszívtam!

Kissé elcsúsztam a Mondo előfizetéssel és csak múlt hónap 21-én adtam fel a csekket. Mivel csak a 15-ig feladott csekkekre küldik kövi hónaptól a magazint, beletőrődtem, hogy a júliusit kénytelen leszek az újságosnál megvenni. Amit a hétvégén meg is tettem. Erre ma mi fogad a postaládában? Na mi? A júliusi Mondo! Grrrrrr.......

Most mi a fenét csináljak a másodikkal? Kell valakinek?

ez az új? a Fumoffus?? mert ha az akkor kell, ha odaadod olcsóbban...

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-16 18:01:16
(#589)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Most jól megszívtam!

Kissé elcsúsztam a Mondo előfizetéssel és csak múlt hónap 21-én adtam fel a csekket. Mivel csak a 15-ig feladott csekkekre küldik kövi hónaptól a magazint, beletőrődtem, hogy a júliusit kénytelen leszek az újságosnál megvenni. Amit a hétvégén meg is tettem. Erre ma mi fogad a postaládában? Na mi? A júliusi Mondo! Grrrrrr.......

Most mi a fenét csináljak a másodikkal? Kell valakinek?

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-16 18:03:29
beküldve: 2008-07-15 20:39:44
(#588) Válasz Mariko (#579) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Így elsőre átlapozva az újságot: Kicsit sok lett benne a Nana. Mármint jó manga, meg minden, de 10 oldalt neki szentelni (és akkor még nem számoltam a mangamellékletet) kissé túlzás.

10 oldal van a NANA-ról? Az nem semmi. Ennyi nem kellett volna, mert nem mindenki szereti, tehát annak annyival kevesebb az élvezet, mert még belefért volna 5-6 oldal valami jó animéről/mangáról.

A Mondo oldalán már fel van tüntetve, hogy megjelent. Holnap irány az újságos!

Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-15 20:42:02
beküldve: 2008-07-15 17:11:49
(#587) Válasz Elhaym (#585) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Amit zseretünk arról jó többet is olvasni. De DN manga csak két oldalas volt. Pl a Suikoden mangáról én is tudnék 10 oldalt írni, főleg, hogy a világ , meg a szereplők nagyon kidolgozottak.

Csak ugye az újság nem csak egy-egy anime hardcore rajongóinak szól, fontos, hogy minél szinesebb legyen, hogy mindenki talájon neki tetsző témát benne. Sztem 4-5 oldalnál többet ne szenteljenek egy témának, még akkor se, ha a kedvencemről van szó.

beküldve: 2008-07-15 13:53:57
(#586) Válasz alister (#584) üzenetére
stefyy
stefyy
[ Új arc ]
Nekem még mem hozták meg...

Nekem se érkezet még meg, pedig az elsők között szoktam megkapni

Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-07-15 13:29:06
(#585) Válasz miyu (#582) üzenetére
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
DNről kellett volna ennyit írni.

Azért eléggé kivesézték a DN-t is, arra nem lehet panasz. (Ennyi bőven elég volt.)

Amit zseretünk arról jó többet is olvasni. De DN manga csak két oldalas volt. Pl a Suikoden mangáról én is tudnék 10 oldalt írni, főleg, hogy a világ , meg a szereplők nagyon kidolgozottak.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-07-15 13:31:09
beküldve: 2008-07-15 09:49:47
(#584)
alister
alister
[ True mangafan ]
Nekem még mem hozták meg...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-15 07:55:02
(#583) Válasz miyu (#582) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Egyetértek, ha többet írnak róla, lelövik az összes "poént". Mondjuk a legutóbbi DN cikket felolvastam egy barátnőmnek, még ő is a földön fetrengett tőle, pedig egyáltalán nem is ismeri a történetet. Bár ezek után szerintem el fogja olvasni.

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-07-14 21:32:08
(#582) Válasz Elhaym (#580) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]

Azért eléggé kivesézték a DN-t is, arra nem lehet panasz. (Ennyi bőven elég volt.)

Szerk: miyu 2008-07-14 21:44:14
beküldve: 2008-07-14 19:29:14
(#581) Válasz Mariko (#579) üzenetére
stefyy
stefyy
[ Új arc ]
Így elsőre átlapozva az újságot: Kicsit sok lett benne a Nana. Mármint jó manga, meg minden, de 10 oldalt neki szentelni (és akkor még nem számoltam a mangamellékletet) kissé túlzás.

tényleg 10 az az tíz oldal + mangamellék a Nana??????? az egy kicsit túlzás szerintem.

Nekem még nem hozta a postás de ha hozta volna se tudnám olvasni mert nyaralok. Viszont már várom.

Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-07-14 18:04:17
(#580)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-14 17:19:50
(#579)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]

Szerk: Mariko 2008-07-14 17:20:12
beküldve: 2008-07-14 13:07:53
(#578)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Én is eléggé meglepődtem, hogy már megjelent. Nem verték nagydobra a Mondo honlapján, az egyszer biztos. Mindenestre kíváncsi vagyok erre a számra.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-14 09:12:42
(#577) Válasz Mariko (#575) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Köszönjük szépen a hírt. Azt hiszem, szerdán feltétlenül meg kell vennem az új Mondo-beszerző helyemen. Mer taz itteni újságosnál sokszor nem kapni akkor, amikor kellene.

Oldalak: ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... <<>>