Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
A novemberi számmal kapcsolatos véleményem elolvasható itten: [Link]
Elolvasgattam, és nagyjából egyezik a véleményünk a magazinról
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-24 18:55:21
(#845) A novemberi számmal kapcsolatos véleményem elolvasható itten: [Link]
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Nagyon vigyázz velük,gonosz dolgokkal terhelik itten a Nép fiainak fejét!A helyedben kitépném őket és egy wicca szertartás keretében megsemmisíteném,majd követelném a kivonásukat a magazinból.
Jó lett a mostani Mondó,Hellsing és Gazette poszter *w*
Rajziskola,végre,szeretem Pilo stílusát,nekem már nagyon hiányzott.Mármint a rajziskola.A figurás cikk számomra kissé renyhe lett,Desznót ide avagy oda,akkor válasszanak egy figurát és vesézzék ki,elismerem,azért egy ilyen is biztos kellet,hogy bemutassák a kínálat egy részét.Lolicikknek már csak a puszta létezése is örömöt szerzett,Kukucska nélkül kibírtam volna,és a haverkodós-humorkodós hangszín kissé túllépte az ízléshatárom,pedig bizonyos keretek közt még szórakoztatni is szokott
Kicsit kevés volt benne a betű,hogy is mondjam nem lett egy olvasmányos dolog így egyben ez a szám,de nem is volt rossz,és igen,csúnya leszek,de még mindig zavarnak a pattogós fengörlök a LevRovban,de az néha amúgy is a bögyömben van
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-11-21 20:31:45
beküldve: 2008-11-21 19:55:10
(#843) ő....sokkal,de túléled amgy,igen az ehavi szám tényleg jó volt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ne nézz ennyire lekicsinylőnek. Tudom, hogy tudsz olvasni. Úgy értettem, hogy mennyire figyelmesen olvastad ki, ha rákérdezel. Kijelentésként jó mondat lett volna. Bocsánat, befejeztem az offot.
On: Az új szám felénél járok, elég érdekes dolgok vannak benne, Kukucskából és Digimonból viszont volt elég eddig. Azt mondom, belőlük itt állj és ne tovább!
Egyébként, valaki, aki olvasta a Jkult cikkeket: nagyon szörnyű, vagy túlélem?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-21 19:48:26
nem akarom,hogy ebből is offtopic legyen
Minden topic azzá válik, ahova bainaa beír. Sajnos nem fogja fel, hogy nem kívánatos a fórumon, így kiirtani se lehet, mert folyton újraregisztrál. Ha egy kicsit belegondolna, hogy miért bannolták már annyiszor, talán békén hagyná ezt a fórumot.
beküldve: 2008-11-21 19:44:14
(#840) épp ezért nézz be a dumizzunk topicba...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
emberek,elég az off-topic-ból! ha nagyon nem bírjátok(bírjuk) egymást,akkor irány a dumizzunk topic!
Komolyan bocs de mostmár ki kellet írnom a magamét.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-11-21 19:42:55
(#838) Hellsing poszter:Biztos hogy, a falra férni fog.Nagyon jó Acluard
arcca.Ami a másik oldalon van, az pedig,kifejezeten rossz.De, lehet hogy, csak az én véleményem.
The Exeiled:Én is ezt mondtam hogy, hagyjuka abba a veszekedést.
arcca.Ami a másik oldalon van, az pedig,kifejezeten rossz.De, lehet hogy, csak az én véleményem.
The Exeiled:Én is ezt mondtam hogy, hagyjuka abba a veszekedést.
beküldve: 2008-11-21 19:39:42
(#837) emberek,elég az off-topic-ból! ha nagyon nem bírjátok(bírjuk) egymást,akkor irány a dumizzunk topic!
HOGY OLVASTAM KI?NÉZÜK 11ÉVESEN TOK OLVASNI?VAGY 11ÉVESEN MÉG NEM OLVASTÁL?
11 évesen jó lenne megtanulni értelmesen fogalmazni és használni a ragokat, nagyfiúkám!
Mégis gyerek vagy... nem ,,leni" hanem lenni, nem?
Ezt talán még egy gyerek is tudja...Áj akkor te most melyik
vagy?
Te mondod aki ezer hibát ejt?????
Jah és asszem Riku vagy Azzi mondta ezt de még énse
ragtam ki ezt a jelet de most összeszedem magam ls kiteszem: (bocs offolásért)
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-11-21 19:39:08
beküldve: 2008-11-21 19:37:10
(#835) az áj az hangulatfestő/kifejező(bocs,m r régen tanultam,nem biztos hogy így hívják) szó,te nagyon okos és érett 11 éves...(megj ez asszem 4-edikes anyag...)Bania,te meg tudd hogy hol a helyed,és ezzel le is zárnám a vitát,mert nem akarom,hogy ebből is offtopic legyen
11 évesen jó lenne megtanulni értelmesen fogalmazni és használni a ragokat, nagyfiúkám!
Ezt talán még egy gyerek is tudja...Áj akkor te most melyik
vagy?
Ezt talán még egy gyerek is tudja...Állj akkor te most melyik
vagy?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-11-21 19:36:01