Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2008-10-20 22:12:05
(#707) Én valszeg csak novemberben fogom, vagy majd mangákkal együtt egy nagyobb csomagot
Oda van +10% kedvezményem...nyerményből kifolyólag
xstationtől
Oda van +10% kedvezményem...nyerményből kifolyólag
no pussy, just the dicks
Nekem is onnan van xD Bár a szállítási költség elég sok, de mivel többet rendeltem így nem volt annyira gáz..
MIANEVED?!
Megvan a FMP+Fumoffu díszdoboz és a GitS dvd
FMP díszdoboz még nekem is kéne
xpress.hu
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Megvan a FMP+Fumoffu díszdoboz és a GitS dvd
FMP díszdoboz még nekem is kéne
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-20 20:39:46
(#703) Megvan a FMP+Fumoffu díszdoboz és a GitS dvd
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A Dragonball különböző kiadásai közül a német verzió gerince a legocsmányabb (miért változtatták meg feketére az alapszínt?), nagyon szoros versenyben kapott csak ki az amcsi változattól, ahol pedig különvették Dragonball / Dragonball Z-re piros / fehér alapszínnel, szóval ez utóbbi meg még csak az 42 kötetes egységre sem törekszik. :)
Szóval a japán eredeti rulz (hozzáteszem mindegyiken ott van az összefüggő kép, de akkor is). Remélem előbb-utóbb lesz (mangafanos) magyar kiadás is, az eredetivel megegyező formátumban. :)
Szóval a japán eredeti rulz (hozzáteszem mindegyiken ott van az összefüggő kép, de akkor is). Remélem előbb-utóbb lesz (mangafanos) magyar kiadás is, az eredetivel megegyező formátumban. :)
Akkor viszont hajrá!
no pussy, just the dicks
A Dragonball különböző kiadásai közül a német verzió gerince a legocsmányabb (miért változtatták meg feketére az alapszínt?), nagyon szoros versenyben kapott csak ki az amcsi változattól, ahol pedig különvették Dragonball / Dragonball Z-re piros / fehér alapszínnel, szóval ez utóbbi meg még csak az 42 kötetes egységre sem törekszik. :)
GAMESAR, uram irgalmazz
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-10-20 18:14:54
beküldve: 2008-10-20 18:12:16
(#699) Áh sose tanultam németül, de a német Dragonball kötetek gerince piszok jól néz ki. A mangafan is megpróbálkozhatna valami hasonlóval, hogy egymás mellé rakva egy képet adjon ki valamelyik sorozat. Bár hacsak az eredeti borító nem olyan, akkor gondolom nem változtat rajta.
Annak idején egyik haverom folyamatosan vette a Gamestar újságot és azok akarták megcsinálni, hogy az éves kiadványok gerincén egymás melett ki legyen írva, hogy "GAMESTAR" de kimaradt valami gondatlanság miatt a "T" betű és a megoldásként egy gázlómadár ürüléke olvasható most az akkori gamestarok gerincén.
KIADÓ/NYOMDA FAIL
Annak idején egyik haverom folyamatosan vette a Gamestar újságot és azok akarták megcsinálni, hogy az éves kiadványok gerincén egymás melett ki legyen írva, hogy "GAMESTAR" de kimaradt valami gondatlanság miatt a "T" betű és a megoldásként egy gázlómadár ürüléke olvasható most az akkori gamestarok gerincén.
KIADÓ/NYOMDA FAIL
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-20 18:13:29
beküldve: 2008-10-20 17:55:30
(#698) Gondolom 42 akart lenni. Szerintem a német ebay-ről szerzi be 1 ajróért. Itt van egy ni!
Ez licites, szal nem biztos, hogy sikerülni fog. Ráadásul némelyiknél van minimálár is. Szóval hiába 1 euróról indul, a minimálárat el kell érni, csak akkor viheted a szajrét.
Ez licites, szal nem biztos, hogy sikerülni fog. Ráadásul némelyiknél van minimálár is. Szóval hiába 1 euróról indul, a minimálárat el kell érni, csak akkor viheted a szajrét.
és 4 nap múlva kiderül h enyém-e a 45 darab Dragon Ball manga 1 (esetleg több) euróért! *reménykedve és csillogó szemekkel várja a 4. nap végét xD*
wááá már alig várom ^^
wááá már alig várom ^^
45 db manga 1 euroert az igen szep ar, de hogy hogy 45? A dragonball testverek kozott is 42 kotetes manga. ;)
vadooc: Koszi az infot!
Szerk: v3g374 2008-10-20 17:36:41
beküldve: 2008-10-20 16:39:50
(#696) Hétvégén Jómagam is rakok fel végre képet, bár nem túl nagy a gyűjteményem
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-20 16:29:05
(#695) végre megérkezett az angol Shirahime Shou hardcover mangám!!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-10-20 16:29:12
beküldve: 2008-10-19 17:17:55
(#694) Nemsokára megjön a DN Angel és a .hack//Legend of the Twilight sorozatom! ^^ (megjegyzem mind 1 euro+postaköltség)
és 4 nap múlva kiderül h enyém-e a 45 darab Dragon Ball manga 1 (esetleg több) euróért! *reménykedve és csillogó szemekkel várja a 4. nap végét xD*
wááá már alig várom ^^
wááá már alig várom ^^
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-10-19 17:21:54
Milyen manga van a haruhi figura mögött, a Nana 1 és a FMA1 DVD közt?
Az egy X manga. Második kötet, japánul. Az az abszolút favorit mangám és animém!
A baniaa-t meg hagyjuk már békén. Félre ne értsétek, nem védeni akarom, de otthon biztos nem foglalkoznak vele elget, azért jár ide baromságokat írni, hogy felhívja magára a figyelmet.
De azért nem bírom már visszatartani: baniaa fejezzed már be ezt a sok offot!!! Ha értelemesen nem tudsz hozzászólni akkor jobb ha csendben maradsz!
Mi csak jót akarunk neked, azért szólunk be, hogy ne maradjál ilyen kis dinka!
Bocs az offért.