Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Ez lenne az én gyűjteményem, habár ez még nem az összes mert több figurám van, de az egy másik topic témája...

Ha a mangák gerince furcsán tűnik az azért van, mert mindegyik be van kötve. Sajnos muszáj, mert mindig kölcsönkérik- én meg persze odaadom.

Ha a mangák gerince furcsán tűnik az azért van, mert mindegyik be van kötve. Sajnos muszáj, mert mindig kölcsönkérik- én meg persze odaadom.
Gratulálok, nagyon jól néz ki!
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Gratulálok. Szép igényes gyűjtemény. A fóliázásra régebben én is gondoltam, de már letettem róla. Marad az üveges könyvszekrény. Manga rajongó ismerősöknek szoktuk mondani, hogy nem vagyunk könyvtár csak olvasószoba. 

beküldve: 2008-10-18 03:41:57
(#672) Dora-chan: Kivallo otlet!! Mivel csomagolod be oket, hogy vedve is legyenek, de hozzajuk is tudjal ferni. En is be szeretnem fedni oket, hogy ne sarguljanak. Meg hogy megmaradjon a friss nyomtatas illata.

beküldve: 2008-10-17 19:23:36
(#671) Ez lenne az én gyűjteményem, habár ez még nem az összes mert több figurám van, de az egy másik topic témája...

Szerk: Dora-chan 2008-10-17 19:25:28
Új beszerzések:
AKIRA 1, Death Note 6, Dr. Slump 15, GTO 1, Naruto 5, 6, 28, Wanted!
Most már 66-nál tartok. :)
Akira 1!! Nekemis kell!
beküldve: 2008-10-16 19:17:50
(#669) eddig 69 mangakötet (magyar, angol, japán, kóreai, francia), 2 novella, 1 artbook.
szerk: rendesen kiadott kötetek, nem szkennekből nyomtatott és összeeszkábált és nem is a gépen lévő szkennek ezek. gondoltam fontos ezt megjegyezni.
szerk: rendesen kiadott kötetek, nem szkennekből nyomtatott és összeeszkábált és nem is a gépen lévő szkennek ezek. gondoltam fontos ezt megjegyezni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-10-16 19:37:13
beküldve: 2008-10-16 19:11:47
(#668) Új beszerzések:
Jah te vagy a mongol ps2 játékos, már emlékszem. :) Furcsa tokok, tényleg.
jujj...

valamire ugy néz ki nem emlékszem x)
jah utólag utána néztem már tudom miről beszélsz xD
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-10-11 17:12:44
beküldve: 2008-10-11 16:28:37
(#666) beküldve: 2008-10-11 16:25:43
(#665) Nehéznek nem mondhatni de eltartott ugy 2 évig 
néha néha csődbe is mentem miattuk.. xD
a ps2ők eredetiek igen csak a tokjuk kaka mert ugye mongóliában vettem őket és az egyik legmenőbb bevásárló központban. de van 2 játék amit megkaptam másodszor is és azokban nem vagyok biztos h eredetiek...pl a naruto ultimate ninja 3 meg asszem az FF XII azok nem is kellenek :P
:)

néha néha csődbe is mentem miattuk.. xD
a ps2ők eredetiek igen csak a tokjuk kaka mert ugye mongóliában vettem őket és az egyik legmenőbb bevásárló központban. de van 2 játék amit megkaptam másodszor is és azokban nem vagyok biztos h eredetiek...pl a naruto ultimate ninja 3 meg asszem az FF XII azok nem is kellenek :P
:)
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-10-11 16:26:31
Jó kis német mangák. :)
Bár csak a felső két sort kellett nézni, megakadt a szemem a ps2-játékokon. ^^ Ezek eredeti jntsc cuccok? Oo
Bár csak a felső két sort kellett nézni, megakadt a szemem a ps2-játékokon. ^^ Ezek eredeti jntsc cuccok? Oo
Nagyon egyedi, biztos nehéz volt összeszedni.

beküldve: 2008-10-11 15:49:11
(#662) Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-10-11 15:49:57
Jól néz ki. Nekem a mangaFantól ugyanezek a kiadványok vannak meg. (meg a Mondok, ha azt is nézem).
Kyoto: ha annyira kell az a Kenshin 3, akkor 1400 Ft-ért megkapod.
Vegyél fel MSN-re, aztán megbeszéljük, ha érdekel.
Kyoto: ha annyira kell az a Kenshin 3, akkor 1400 Ft-ért megkapod.

Egész jó, bár az Inuyasha DVD-k szerintem elég furán mutatnak ott! ^^'
Azért raktam oda, mert úgy többnek látszik

Attól a 30 ugyanúgy 30 ^^'
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu