Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Azok védenek portól meg fakulástól, sárgulástól? Ez valamiféle nylon? Hol lehet darabját mennyiért szerezni?

A csomagolásán azt írja, hogy UV fényvédős és külső hatásoktól (por stb) is véd. Egy ragasztócsík fut a tetején, így leragasztható, kinyitható-visszazárható. 100-as csomaggal vettem a conon valamivel több, mint 1000Ft volt. Szóval mangánként max 10-15 Ft-ba van. Elméletileg a sárgulástól is védenie kéne. Sajna nincs rajta, hogy milyen anyagból van, de átlátszó, erősebb nylonnak érzem. Bár nem túl vastag, de szvsz nem is kell annak lennie. Még a Berserk is belefért (a Trigun már nem), a Kenshin és a Naruto viszont kicsit lötyög benne. De polcon tartom, meg amúgy sem vészes. A DVD-k is beleférnek. Szerintem megérte, mindenesetre nem bántam meg.
Ja, és conon vettem, a comicsinvestesektől. Írj az info@comicsinvest.hu címre, kérdezd meg, van-e/lesz-e még nekik. Hivatkozz rám.
beküldve: 2008-09-30 15:56:10
(#628) Na, tegnap én is lőttem két képet a frissített gyűjteményemről. 46-nál járok. Vettem mangatartó tasakot, bele is raktam a mangákat. A nagyméretűek nem fértek bele, azoknál képregénytartó tasakot használtam.

Nagyban: [Link]

Megjegyzés: Soul Eater rulzzz!!!

Azok védenek portól meg fakulástól, sárgulástól? Ez valamiféle nylon? Hol lehet darabját mennyiért szerezni?

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 15:52:08
(#626) Na, tegnap én is lőttem két képet a frissített gyűjteményemről. 46-nál járok. Vettem mangatartó tasakot, bele is raktam a mangákat. A nagyméretűek nem fértek bele, azoknál képregénytartó tasakot használtam.

Hanon megfojtalak!! Elhappoltad előlem a Mermaid Melody mangát!!! Áh!!!! xD Megőrülök!!! Pedig úgy szerettem volna... Mind1! Vagyis nem mind1 de mind1!

Azt még tavaszi conon vettem.
Én most a LoZ - Link posztereimmel nem tudok betellni <3. Egyem a szívét, annyira kis édes.
(kép, kép2)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Tailor, te vagy azér tnem verttél semmit, mert már nincs hely a szoádban, vagy nem volt olyan manga, ami neked ne lenne emg x')
Éppenséggel pont hogy érdekelne pár cím meg az éppen futó sorozatokat is folytatni kéne (D.Gray-man,Fullmetal,Bleach) de egyszerüen nincs rá keret. :/ Meg elkezdtem gyüjteni egy félprofi fotómasinériára és még a Fable 2 is elő van rendelve. Hajdejólesz... XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-09-29 21:30:36
(#623) A conon rengeteg új mangát szereztem!
Csak amit legjobban szerettem volna, elfogyott
Tanulság: Szombaton kell conozni nem vasárnap

Tanulság: Szombaton kell conozni nem vasárnap

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-09-29 21:26:12
(#622) Hanon megfojtalak!! Elhappoltad előlem a Mermaid Melody mangát!!! Áh!!!! xD Megőrülök!!! Pedig úgy szerettem volna... Mind1! Vagyis nem mind1 de mind1!

Akkor ezen a conon csak én nem vettem semmit... XDDDD Nállam most stagnál a mangák beszerzése. Mocskos anyagiak phejj! Rátesz egy lapáttal az APEH is xDDDDDD
Tailor, te vagy azér tnem verttél semmit, mert már nincs hely a szoádban, vagy nem volt olyan manga, ami neked ne lenne emg x')
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-09-29 20:28:52
(#620) Akkor ezen a conon csak én nem vettem semmit... XDDDD Nállam most stagnál a mangák beszerzése. Mocskos anyagiak phejj! Rátesz egy lapáttal az APEH is xDDDDDD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
(azért a Seras-cenzúrát érzitek x))
Miért rühelled ennyire szegény kis bénát?

no pussy, just the dicks
Na, pont 66.
Úristen még a profilba is be kell írogatni, aaw. >.>
Ebay
Resin, szóval nem gyári festés.
Daimoon: thx. :)
Úristen még a profilba is be kell írogatni, aaw. >.>
a Rena-figuba még mindig szerelmes vagyok
honnan van?
jahh...a cenzúra XDXD jó ötlet

honnan van?

Ebay

Daimoon: thx. :)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
a Rena-figuba még mindig szerelmes vagyok
honnan van?

honnan van?

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-09-29 20:00:42
beküldve: 2008-09-29 19:59:52
(#615) Huuu... Úgy irigyellek titeket... Olyan sok jó mangátok van. Mindenki 40 kötet felett van, nem beszélve a 100 kötet felettiekkel! Nagyon irigyellek titeket! Nekem sosem lesz ennyi
Na jó lesz, de nem mostanába
Irigy irigy irigy irigy!!!

Na jó lesz, de nem mostanába

Irigy irigy irigy irigy!!!