Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Nekem sem tetszenek ezek a zacskózott mangák, elég furán hatnak kirakva a polcon...
Lehet, hogy élőben nem is olyan szembetűnőek.
mondjuk ez épp az előbb történt h a párom szóvá tette h bezzeg a Tarot Café nincs betéve zacsiba, én meg mondtam neki h nézd csak meg (kb 2-3 méterre volt a polctól) és még mindig nem vette észre h be vannak zacskózva. amúgy tényleg nem látszik, és én már egy 100as csomagot le is nyúltam magamnak. XD én is azt hittem h tök hülyén néz ki, de természetes fénynél szinte nem is lehet észrevenni. és ezt egy olyan ember mondja aki a mangák gerincére nagyon allergiás h jól mutasson. :)
amúgy ha vki rendel mangát a comicsinvestről (és alapból nincs befóliázva) akkor betesszük zacsiba, szóval ki lehet próbálni így h tényleg h is mutat a dolog ha esetleg itt vki rendelne...
szerk: persze a zacsi akkor nem kerül pénzbe ha mangát vesz vki. mármint azt a zacsit amibe beleteszik azt nem kell megfizetni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-09-30 21:28:32
beküldve: 2008-09-30 21:19:21
(#643) Azt le lehet ragasztani, csak én még nem tettem meg. Egyelőre csak belerakosgattam őket.
beküldve: 2008-09-30 18:54:53
(#642) Azért a zacsik kilógó teteje szerintem élőben is látszik, engem leginkább ez zavar.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nekem sem tetszenek ezek a zacskózott mangák, elég furán hatnak kirakva a polcon...
Lehet, hogy élőben nem is olyan szembetűnőek.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 18:34:37
(#640) Nekem sem tetszenek ezek a zacskózott mangák, elég furán hatnak kirakva a polcon...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Áh comicsinvest honlapján nem találtam ilyesmit, úgyhogy max e-mailben...vagy Vadooc, kérdezz már légyszi rá! Meg, hogy sárgulás ellen is véd e.
UV ellen véd főleg. a sárgulás a papír minőségétől függ. persze csökkenti a sárgulást, de akármit is csinálsz a mangával (vagy bármely más könyvvel) annak van sárgulása bárhol/bárhogy is tárolod. minnél jobban véded annál jobb állapotú marad, és ez a sárgulásra is igaz, ugyanúgy mint pl a szakadásra vagy bármi másra. tehát a papír minősége a döntő főként!
Gondoltam Azért köszi nagyon!
no pussy, just the dicks
Szerintem elcsúfítja az egész gyűjteményt.
Vakuztam, ezért néz ki ilyen furán. A valóságban sokkal jobban látszódnak a gerincek. Bár először nekem is borzató furcsa volt.
Nekem majd 1-2 év múlva lesznek új bútoraim, majd akkor keresek valami jó helyet a mangáimnak.
Áh comicsinvest honlapján nem találtam ilyesmit, úgyhogy max e-mailben...vagy Vadooc, kérdezz már légyszi rá! Meg, hogy sárgulás ellen is véd e.
UV ellen véd főleg. a sárgulás a papír minőségétől függ. persze csökkenti a sárgulást, de akármit is csinálsz a mangával (vagy bármely más könyvvel) annak van sárgulása bárhol/bárhogy is tárolod. minnél jobban véded annál jobb állapotú marad, és ez a sárgulásra is igaz, ugyanúgy mint pl a szakadásra vagy bármi másra. tehát a papír minősége a döntő főként!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Nekem nagyon nem tetszik...
Szerintem elcsúfítja az egész gyűjteményt. Csak akkor fogok venni, ha már nagyon muszáj lesz.
Szerintem elcsúfítja az egész gyűjteményt. Csak akkor fogok venni, ha már nagyon muszáj lesz.
hát igen kicsit furcsa ez a bezacsizás, végülis lehet várok addig, amíg ki nem növi a mostani polcomat és akkor csináltatok egy olyan vitrint, aminek sötétített az üvege és gumírozva van a széle hogy ne férkőzzön be a por...talán jó lesz, de nem is tudom. kéne valaki, aki nagyon penge ilyenből. Könyvápolás, nyomdászat, stb.
és persze duplaposzt, jár a feketepont.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-30 16:30:47
beküldve: 2008-09-30 16:27:19
(#634) Áh comicsinvest honlapján nem találtam ilyesmit, úgyhogy max e-mailben...vagy Vadooc, kérdezz már légyszi rá! Meg, hogy sárgulás ellen is véd e.
no pussy, just the dicks
Nekem nagyon nem tetszik...
beküldve: 2008-09-30 16:24:44
(#632) Megnéztem a képregénytartó tasak csomagolásán azt írja, hogy polipropilén. Gondolom a mangatartó is abból készült. (Bár nem egy cég csinálta a kettőt, nagyon hasonlóak.)
Azok védenek portól meg fakulástól, sárgulástól? Ez valamiféle nylon? Hol lehet darabját mennyiért szerezni?
A csomagolásán azt írja, hogy UV fényvédős és külső hatásoktól (por stb) is véd. Egy ragasztócsík fut a tetején, így leragasztható, kinyitható-visszazárható. 100-as csomaggal vettem a conon valamivel több, mint 1000Ft volt. Szóval mangánként max 10-15 Ft-ba van. Elméletileg a sárgulástól is védenie kéne. Sajna nincs rajta, hogy milyen anyagból van, de átlátszó, erősebb nylonnak érzem. Bár nem túl vastag, de szvsz nem is kell annak lennie. Még a Berserk is belefért (a Trigun már nem), a Kenshin és a Naruto viszont kicsit lötyög benne. De polcon tartom, meg amúgy sem vészes. A DVD-k is beleférnek. Szerintem megérte, mindenesetre nem bántam meg.
Ja, és conon vettem, a comicsinvestesektől. Írj az info@comicsinvest.hu címre, kérdezd meg, van-e/lesz-e még nekik. Hivatkozz rám.
Legbrutálisabb.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 16:17:21
(#630)