• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Oldalak: ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 ... <<>>
beküldve: 2008-09-30 21:27:49
(#644) Válasz buzifaszvagyok (#641) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Nekem sem tetszenek ezek a zacskózott mangák, elég furán hatnak kirakva a polcon...

Lehet, hogy élőben nem is olyan szembetűnőek.

mondjuk ez épp az előbb történt h a párom szóvá tette h bezzeg a Tarot Café nincs betéve zacsiba, én meg mondtam neki h nézd csak meg (kb 2-3 méterre volt a polctól) és még mindig nem vette észre h be vannak zacskózva. amúgy tényleg nem látszik, és én már egy 100as csomagot le is nyúltam magamnak. XD én is azt hittem h tök hülyén néz ki, de természetes fénynél szinte nem is lehet észrevenni. és ezt egy olyan ember mondja aki a mangák gerincére nagyon allergiás h jól mutasson. :)
amúgy ha vki rendel mangát a comicsinvestről (és alapból nincs befóliázva) akkor betesszük zacsiba, szóval ki lehet próbálni így h tényleg h is mutat a dolog ha esetleg itt vki rendelne...
szerk: persze a zacsi akkor nem kerül pénzbe ha mangát vesz vki. mármint azt a zacsit amibe beleteszik azt nem kell megfizetni.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
Szerk: vadooc 2008-09-30 21:28:32
beküldve: 2008-09-30 21:19:21
(#643)
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Azt le lehet ragasztani, csak én még nem tettem meg. Egyelőre csak belerakosgattam őket.

beküldve: 2008-09-30 18:54:53
(#642)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Azért a zacsik kilógó teteje szerintem élőben is látszik, engem leginkább ez zavar.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-09-30 18:35:38
(#641) Válasz Mariko (#640) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Nekem sem tetszenek ezek a zacskózott mangák, elég furán hatnak kirakva a polcon...

Lehet, hogy élőben nem is olyan szembetűnőek.

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 18:34:37
(#640)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-09-30 16:49:44
(#639) Válasz vadooc (#636) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Áh comicsinvest honlapján nem találtam ilyesmit, úgyhogy max e-mailben...vagy Vadooc, kérdezz már légyszi rá! Meg, hogy sárgulás ellen is véd e.

UV ellen véd főleg. a sárgulás a papír minőségétől függ. persze csökkenti a sárgulást, de akármit is csinálsz a mangával (vagy bármely más könyvvel) annak van sárgulása bárhol/bárhogy is tárolod. minnél jobban véded annál jobb állapotú marad, és ez a sárgulásra is igaz, ugyanúgy mint pl a szakadásra vagy bármi másra. tehát a papír minősége a döntő főként!

Gondoltam Azért köszi nagyon!

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 16:48:18
(#638) Válasz .., (#633) üzenetére
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Szerintem elcsúfítja az egész gyűjteményt.

Vakuztam, ezért néz ki ilyen furán. A valóságban sokkal jobban látszódnak a gerincek. Bár először nekem is borzató furcsa volt.

beküldve: 2008-09-30 16:39:10
(#637) Válasz buzifaszvagyok (#635) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Nekem majd 1-2 év múlva lesznek új bútoraim, majd akkor keresek valami jó helyet a mangáimnak.

beküldve: 2008-09-30 16:38:55
(#636) Válasz buzifaszvagyok (#634) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Áh comicsinvest honlapján nem találtam ilyesmit, úgyhogy max e-mailben...vagy Vadooc, kérdezz már légyszi rá! Meg, hogy sárgulás ellen is véd e.

UV ellen véd főleg. a sárgulás a papír minőségétől függ. persze csökkenti a sárgulást, de akármit is csinálsz a mangával (vagy bármely más könyvvel) annak van sárgulása bárhol/bárhogy is tárolod. minnél jobban véded annál jobb állapotú marad, és ez a sárgulásra is igaz, ugyanúgy mint pl a szakadásra vagy bármi másra. tehát a papír minősége a döntő főként!

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-09-30 16:30:18
(#635) Válasz .., (#633) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Nekem nagyon nem tetszik...
Szerintem elcsúfítja az egész gyűjteményt. Csak akkor fogok venni, ha már nagyon muszáj lesz.

hát igen kicsit furcsa ez a bezacsizás, végülis lehet várok addig, amíg ki nem növi a mostani polcomat és akkor csináltatok egy olyan vitrint, aminek sötétített az üvege és gumírozva van a széle hogy ne férkőzzön be a por...talán jó lesz, de nem is tudom. kéne valaki, aki nagyon penge ilyenből. Könyvápolás, nyomdászat, stb.

és persze duplaposzt, jár a feketepont.

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-30 16:30:47
beküldve: 2008-09-30 16:27:19
(#634)
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 16:26:41
(#633) Válasz Horsee (#626) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Nekem nagyon nem tetszik...
Szerintem elcsúfítja az egész gyűjteményt. Csak akkor fogok venni, ha már nagyon muszáj lesz.

beküldve: 2008-09-30 16:24:44
(#632)
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Megnéztem a képregénytartó tasak csomagolásán azt írja, hogy polipropilén. Gondolom a mangatartó is abból készült. (Bár nem egy cég csinálta a kettőt, nagyon hasonlóak.)

beküldve: 2008-09-30 16:18:28
(#631) Válasz Horsee (#629) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Azok védenek portól meg fakulástól, sárgulástól? Ez valamiféle nylon? Hol lehet darabját mennyiért szerezni?

A csomagolásán azt írja, hogy UV fényvédős és külső hatásoktól (por stb) is véd. Egy ragasztócsík fut a tetején, így leragasztható, kinyitható-visszazárható. 100-as csomaggal vettem a conon valamivel több, mint 1000Ft volt. Szóval mangánként max 10-15 Ft-ba van. Elméletileg a sárgulástól is védenie kéne. Sajna nincs rajta, hogy milyen anyagból van, de átlátszó, erősebb nylonnak érzem. Bár nem túl vastag, de szvsz nem is kell annak lennie. Még a Berserk is belefért (a Trigun már nem), a Kenshin és a Naruto viszont kicsit lötyög benne. De polcon tartom, meg amúgy sem vészes. A DVD-k is beleférnek. Szerintem megérte, mindenesetre nem bántam meg.

Ja, és conon vettem, a comicsinvestesektől. Írj az info@comicsinvest.hu címre, kérdezd meg, van-e/lesz-e még nekik. Hivatkozz rám.

Legbrutálisabb.

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 16:17:21
(#630)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Ez tök jó!
Nekem is be kell szereznem...

MIANEVED?!