Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2008-08-29 14:44:56
(#539) Jól tudod! Már jópárszor voltam de még nem sikerült végig járnom csak futva..pedig egész napra szoktunk menni!
Na de ez nem ebbe a topikba tartozik...
Na de ez nem ebbe a topikba tartozik...
Positive vibration.
Megyek Siófokra..xD
Hollaksz h közel van béécs? Csakmert én Sopron mellett...és én is bécsbe megyek szombaton a shopping citybe..ott van egy tök jó bolt tele mangával meg képregénnyel...
Hollaksz h közel van béécs? Csakmert én Sopron mellett...és én is bécsbe megyek szombaton a shopping citybe..ott van egy tök jó bolt tele mangával meg képregénnyel...
Jah, Kaposvár^^
De nincs az olyan közel, de nemis oly messze, mint a régi lakhelyem
Shopping City? Azt ismerem.
Van valami hasonló az autópálya mellett is Jajj, nemakarok hülyeséget mondani, de én úgy tudom
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-28 15:55:45
(#537) Megyek Siófokra..xD
Positive vibration.
:3
Nekem már csak két kötet kellene azokból a mangákból, amit Tsuda Tsuda néven írt :3
De olyan lusta vagyok megrendelni
Apu aszonta, ha összegyűlik egy kis zsebpénz, kinézünk Bécsbe, ittvan nem messze XD
Szóval zsebpénzgyűjtés után Bécs XD
Azért poén, hogy három hétig voltam a Balaton parton, ezeregy németnyelvű újságos, és sehol egy AnimaniA..Habár Siófokon volt egy fickó, a kezembe nyomott egy Slayers kötetet 300 ft-ért, mondtam köszönöm XD
És volt még nála 1-2 cuccos, de mind Amcsi finomság ( Dark Angel, és Jósok Dark Horse Comix...De bezzeg se HellBoy, se Sin City XD) Ezazénformám...a Slayers nem nagy kedvencem, dehát ott lehetett hagyni? Ráadásul angol nyelvű volt, és viszonylag vastag
Nem sajnáltam érte annyit, végülis jó vétel volt...
Hamarosan beszerzem a Hellsinget, anya olyan aranyos volt a KaposPlazaban, kinézte, mert olyan szép színes borítója van, és megkérdezte, megvegye-e XD Aztán jött rá, hogy elment mozijegyre az összes pénz, úgyhogy végülis otthagytuk XD
beküldve: 2008-08-28 15:13:33
(#535) hát én az osztrák határon lakom szóval így könnyű beszerezni a mangákat...de most gondolj bele, a németek nagyrészének 1000-3000 mangájuk van persze ott ez már évek óta megy ...szombaton is megyek ausztriába venni 10-et... xD
Ja, akkor értelek. Az osztrák és a német mangaárak igen alacsonyak. De jó neked
Igen...:3 És annyi Mikiyo Tsuda...Rossz is belegondolni^_^
beküldve: 2008-08-28 10:24:23
(#533) hát én az osztrák határon lakom szóval így könnyű beszerezni a mangákat...de most gondolj bele, a németek nagyrészének 1000-3000 mangájuk van persze ott ez már évek óta megy ...szombaton is megyek ausztriába venni 10-et... xD
Ja, akkor értelek. Az osztrák és a német mangaárak igen alacsonyak. De jó neked
Szerk: .., 2008-08-28 10:16:19
Hát nekem ez a lenne a kis anime-manga gyűjteményem...
Nem valami nagy
[Link]
(ha a linkre kattintassz kihoz egy oldalt h nem tudta betölteni...ott a linkje arra kattints és kihozza a képet... )
Nem valami nagy
[Link]
(ha a linkre kattintassz kihoz egy oldalt h nem tudta betölteni...ott a linkje arra kattints és kihozza a képet... )
Nem valami nagy??O.o Ez tök sok.
hát én az osztrák határon lakom szóval így könnyű beszerezni a mangákat...de most gondolj bele, a németek nagyrészének 1000-3000 mangájuk van persze ott ez már évek óta megy ...szombaton is megyek ausztriába venni 10-et... xD
Positive vibration.
[/QUOTE]
Nem valami nagy??O.o Ez tök sok.[/QUOTE]
hát én az osztrák határon lakom szóval így könnyű beszerezni a mangákat...de most gondolj bele, a németek nagyrészének 1000-3000 mangájuk van persze ott ez már évek óta megy ...szombaton is megyek ausztriába venni 10-et... xD
Nem valami nagy??O.o Ez tök sok.[/QUOTE]
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-08-28 10:01:41
Hát nekem ez a lenne a kis anime-manga gyűjteményem...
Nem valami nagy
[Link]
Nem valami nagy
[Link]
Nem valami nagy??O.o Ez tök sok.
beküldve: 2008-08-28 09:11:24
(#528) Hát nekem ez a lenne a kis anime-manga gyűjteményem...
Nem valami nagy
[Link]
Nem valami nagy
[Link]
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-08-28 09:14:45
beküldve: 2008-08-27 20:49:14
(#527) Anyám tegnap takarított a szobámban, amíg melóztam -> néhány hónapig minden cuccom után kutatóexpedíciót kell majd indítanom... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-27 18:21:15
(#526) Nálam elsődleges szempont a kötet mérete, hülyét kapnák, ha hepe-hupás lenne a szépen belőtt könyvek teteje. De számít még a nyelv, a kiadó és a kötet gerincének színe is.
Tudom, körülményes vagyok...
Tudom, körülményes vagyok...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-27 18:21:35
Egy kérdés: ti milyen el szerint rakjátok fel a mangáitokat a polcra?
Mármint műfaj szerint, kiadó szerint, vagy csak úgy felhányjátok?
Mármint műfaj szerint, kiadó szerint, vagy csak úgy felhányjátok?
Mangákat szépen beteszem a szekrénybe, hogy ne porosodjanak. Ott jól elférnek, kiadók szerinti sorrendben.
Mangafan mangák vannak elől, Suikoden középne.:) stb.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym