Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2008-08-06 15:43:27
(#479) Én fél év Runescape alatt tanultam meg angolul De tényleg rohadtjól.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ez is egy lehetőség. Én is angol nyelvű mangákból tanultam nagyon sokat. Egyszerűbb módja a nyelvtanulásnak, mert a képkörnyezet segít a szöveg megfejtésében.
Fúú, hát én képtelen lennék szótárazni
Miért? Egy szo kikeresese 1-2mp, amig begepelem. Raadasul igy sokkal jobb szavakat tanulni, mert egyreszt olyan szavakat tanulok amik hasznosak lesznek kesobb ha mangat olvasok, masreszt meg francokat se erdekli hogy Tanaka-szan es szomszedja epp mit vasaroltak. (Nyelvleckes szovegek.)
Hát mangában biztos, hogy jobb szavakat tanulni mint amugy.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Miért? Egy szo kikeresese 1-2mp, amig begepelem. Raadasul igy sokkal jobb szavakat tanulni, mert egyreszt olyan szavakat tanulok amik hasznosak lesznek kesobb ha mangat olvasok, masreszt meg francokat se erdekli hogy Tanaka-szan es szomszedja epp mit vasaroltak. (Nyelvleckes szovegek.)
Szerk: v3g374 2008-08-06 13:48:59
A [Link]-n ha valamit nem talalok akkor a [Link]-ot is megnezem es ha ott sincs akkor kuldok nekik emailt hogy tegyek fel es megrendelem. ;)
Amugy jah hat a szotar nagyon nagy segitsegemre van.
Nagyon tetszik a gyűjteményed, jó annak, aki ennyire tud japánul
Amúgy hol veszed a japán mangákat?
A [Link]-n ha valamit nem talalok akkor a [Link]-ot is megnezem es ha ott sincs akkor kuldok nekik emailt hogy tegyek fel es megrendelem. ;)
Amugy jah hat a szotar nagyon nagy segitsegemre van.
Szerk: v3g374 2008-08-05 23:52:43
Húú hat en sehol se vagyok az itt jelenlevokhoz kepest. Osszeszamolva 32 manga + 6 konyv ami nem manga, de elegge kozel all hozza. Adatlapomon van lista.
Itt meg egy regebbi kep amirol hianyzik: Fairy Tail v6, DB kanzenban 21, monzetsu balkan
+megvannak még a semic altal kiadott dragonballok de azok emlitesre se meltoak.
[Link]
Jo nezegetni kinek milyen mangai vannak, tehetne fol mindenki kepet.
Itt meg egy regebbi kep amirol hianyzik: Fairy Tail v6, DB kanzenban 21, monzetsu balkan
[Link]
Nagyon tetszik a gyűjteményed, jó annak, aki ennyire tud japánul
beküldve: 2008-08-05 15:45:28
(#472) Na errol van szo kerem szepen!
Megprobalom!
Ez ám egy jó nagy halom manga. Sandland, Rave Master... nyammi.
Zsolti: A NekoMajin nalad is ott figyel. ;)
Érd be ennyivel egyenlőre.
Megprobalom!
Ez ám egy jó nagy halom manga. Sandland, Rave Master... nyammi.
Zsolti: A NekoMajin nalad is ott figyel. ;)
nekem csak 35 db van és 3 nappal ezelőtt szereztem be a Death Note 1kötetét és a Ruroni Kenshin 4 kötetét
Nekem meg csak 11. De hónap végére, ha minden jól megy 3-4-gyel több lesz. Egyébként asszem márciusban kezdtem el mangázni.
Hát én már régebb óta mangázok az már biztos. Nekem 32 db van de a hónap végére úgy 3-4 bővülni fog.. remélhetőleg.....
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Neee szólogassál már be jó? Erősödni baz jóvan! xD Maradék tizenhármat meg majd berendeled magadnak és feljössz érte! Úgyis te mondtad hogy semmi dolgod... xDDDD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Legalább erősödtél valamelyest. :) A maradék tizenhárom kötetet majd egyben kérem, a régi szép idők emlékére. xD
Slump... Ó a régi emlékek mikor majd bele szakadtam hogy eljuttassam őket hozzád... xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hát azért nem semmi a te gyűjteményed sem, nekem legalábbis nagyon tetszik. Neko Majin! ^^
Nyah, itt az enyém. A kép inkább csak úgy egészében mutatja, frankón homályos mobilos minőség... A pakk legtetején egy Dragonball figyel, a vékony füzetek jobb oldalt pedig az alig pár oldalas amerikai kiadású Hokuto no Ken-ek, plusz egy szintén comic-formátumú hentai. :) De nem részletezem, a profilomban amúgy is fel van sorolva az összes.
[Link]
Nyah, itt az enyém. A kép inkább csak úgy egészében mutatja, frankón homályos mobilos minőség... A pakk legtetején egy Dragonball figyel, a vékony füzetek jobb oldalt pedig az alig pár oldalas amerikai kiadású Hokuto no Ken-ek, plusz egy szintén comic-formátumú hentai. :) De nem részletezem, a profilomban amúgy is fel van sorolva az összes.
[Link]
Egy nagyon régi kép. 101+1 (a nagy manga könyv) kötet van a képen és itt még nem volt polcom. Érd be ennyivel egyenlőre. 8 kötet hiányzik a képről.
Majd ha túl vagyok az e havi beszerzésen, lövök új képet.
Teljes méret:
[Link]
Majd ha túl vagyok az e havi beszerzésen, lövök új képet.
Teljes méret:
[Link]
Szerk: Rudymester 2008-08-05 09:45:59
beküldve: 2008-08-05 02:53:03
(#465) Húú hat en sehol se vagyok az itt jelenlevokhoz kepest. Osszeszamolva 32 manga + 6 konyv ami nem manga, de elegge kozel all hozza. Adatlapomon van lista.
[Link]
[Link]
Szerk: v3g374 2008-08-05 02:55:50