Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
A Mangáidat, vagy a fizetésedet?
Nem, hanem azt, hogy hány mangát, manhwát, manhuát, OEL-t és mangának látszó valamit adtak ki itthon. Ez a szám már 92-re rúg. A legtöbbet a mangattack adta ki, 22-t. Szorosan mögötte a mangafan, 21 kötettel. Az összkiadás száma év végéig akár 120 fölé is mehet.
Habár, eszembe jut, hogy anyumék mindig jönnek a régi szép idők dolgaival, amiknek engem a többsége nem nagyon érdekel...
Akkor ezt azt jelenti, hogy majd 10-30 év múlva ugyan ez lesz?
Hát őszintén remélem, hogy a manga nem fog csakúgy eltűnni a föld színéről és 10-20 év múlva is olyan népszerű lesz mint ma! ^^
Amúgy nem hiszem, hogy külföldön olyan nehéz összegyűjteni ennyi kötetet. Ha valaki félmilliót (az náluk nem számít soknak, inkább átlagnak) keres havonta, akkor abból 200ezret simán elkölthet a hobbijára. 6 eurós (kb 1500Ft) árral számolva pedig kb 130 mangát vehet havonta. 3-4 év alatt meg is van ez a gyűjtemény. És havi 300 ezerből még így is röhögve megél. Választék pedig náluk van bőven. Bár már nálunk is van pár kötetnyi cucc. Majd nemsoká' összeszámolom mennyi is pontosan.
A Mangáidat, vagy a fizetésedet?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-24 15:52:30
(#431) Amúgy nem hiszem, hogy külföldön olyan nehéz összegyűjteni ennyi kötetet. Ha valaki félmilliót (az náluk nem számít soknak, inkább átlagnak) keres havonta, akkor abból 200ezret simán elkölthet a hobbijára. 6 eurós (kb 1500Ft) árral számolva pedig kb 130 mangát vehet havonta. 3-4 év alatt meg is van ez a gyűjtemény. És havi 300 ezerből még így is röhögve megél. Választék pedig náluk van bőven. Bár már nálunk is van pár kötetnyi cucc. Majd nemsoká' összeszámolom mennyi is pontosan.
De azért nem kéne úgy odahányni a polc szélére a mangákat, majdnem leesnek onnan.
Khmm, hozzám képest az emberke teljesen katonásan tartja a mangáit. Nálam csoda ha egyáltalán a polcra kerülnek, szegénykéim szanaszét vannak: az ágy mellett a földön, a gépen, a konyhában, a sarokban etcetc... Állandóan forgatom őket és sosem teszem vissza a helyükre, rossz szokás. Megyek is, és összeszedem ^ ^" ...
Már ha ennyi pénze van, vehetne magának egy normális polcot.
A Manga nagyon jó " háziállat " , nem kér enni, inni, és nem kapar az éjszaka.
De azért megsínyli, ha nem bánnak vele jól.
Ez egyéni vélemény
Ez egyéni vélemény
Ezt jól mondod!! ^^
Mondjuk én örülni fogok hogyha sikerül megdönteni az ötezres határt egy élet alatt, nem tíz év alatt!
És ha majd meghalok akkor a csodálatos, óriási, antik mangagyűjteményemet az unokáimra hagyom! ^^ Jajj de boldogok lesznek! xD
Fogadj Örökbe O_O
Habár, eszembe jut, hogy anyumék mindig jönnek a régi szép idők dolgaival, amiknek engem a többsége nem nagyon érdekel...
Áhh dráága kisunokááim, amikor még öreganyátok várta a Death Note 1-es kötetét...Bezzeg az én időmben, még papíron olvastuk az ilyet...XD
Belegondolni is rossz^^Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-07-24 15:47:21
Ez egyéni vélemény
Ez egyéni vélemény
Ezt jól mondod!! ^^
Mondjuk én örülni fogok hogyha sikerül megdönteni az ötezres határt egy élet alatt, nem tíz év alatt!
És ha majd meghalok akkor a csodálatos, óriási, antik mangagyűjteményemet az unokáimra hagyom! ^^ Jajj de boldogok lesznek! xD
Szerk: Manami 2008-07-24 15:43:24
Na jól van ám már... Hát ki ez az ember, hogy ennyi pénze van? Nagyon durva. Örülhet, hogy annyi mangája van. Mi meg irigykedhetünk (már aki, köztük én is). De azért nem kéne úgy odahányni a polc szélére a mangákat, majdnem leesnek onnan.
Ez egyéni vélemény
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Na jól van ám már... Hát ki ez az ember, hogy ennyi pénze van? Nagyon durva. Örülhet, hogy annyi mangája van. Mi meg irigykedhetünk (már aki, köztük én is). De azért nem kéne úgy odahányni a polc szélére a mangákat, majdnem leesnek onnan.
beküldve: 2008-07-23 00:13:52
(#425) Love Hina rulz! Ki ne szeretné? (aki jeletkezni merne annak nyiff )
Zsolti, ha megnyugtat én is párat csak úgyahogy ismerek a tieid közül
Hát azért jóval többet is összekaparhattam volna mangákra... Ez majdnem mind abból van amit összegüriztem diákmelóval, szal ennyit bárki ki tud spórolni... már ha nem eszel, öltözködsz, és csak mangákat veszel XD én így csinálom
A lottó meg nem hobbi, hanem életstílus!
Zsolti, ha megnyugtat én is párat csak úgyahogy ismerek a tieid közül
Hát azért jóval többet is összekaparhattam volna mangákra... Ez majdnem mind abból van amit összegüriztem diákmelóval, szal ennyit bárki ki tud spórolni... már ha nem eszel, öltözködsz, és csak mangákat veszel XD én így csinálom
A lottó meg nem hobbi, hanem életstílus!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-07-23 00:16:54
Egy év alatt? Jól mehet neked a szekér
xD
Hát igen, lottó és kaparóssorsjegyezés a hobbija :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Hú, szép gyűjteményed van! Látom, te is szereted a Love Hinát. :) Sok címet mondjuk csak hallomásból ismerek a tieid közül...
Go for the 5.000!
Go for the 5.000!
Jól számoltál (télleg naon unatkozhatsz ), de ma már 137, megvettem a Berserk 2. kötetét
Ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor még csak egy számjegyű volt a gyűjteményem, tök jól haladgatok...
De amint megláttam ezeket a könyvesboltnyi mennyiségeket, kicsit elszontyolodtam... de most, itt ünnepélyesen megfogadom, hogy 10 éven belül átlépem azt az 5ezres határt! (jó bátor kijelentés... )
Ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor még csak egy számjegyű volt a gyűjteményem, tök jól haladgatok...
De amint megláttam ezeket a könyvesboltnyi mennyiségeket, kicsit elszontyolodtam... de most, itt ünnepélyesen megfogadom, hogy 10 éven belül átlépem azt az 5ezres határt! (jó bátor kijelentés... )
lumana.wordpress.com
Szerintem (vagyis így látásból) nemsok volt köztük az ugyanaz...mondjuk ha jól láttam inkább shoujok voltak.
Borítójáról a könyvet, ejnye
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White