Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Ha jobban belegondolok ez a 4000 azért elég gáz... meg sztem ő máshogy gondol rájuk mint mi, akik örülnek a conokon beszerzett 1-2 db mangának. Simán eltom képzelni, hogy dobozokkal rendeli őket, és messze nem értékeli annyira mint a kis csorók... (*magára gondol) Ilyen mennyiségnél nem hal ki az a bizonyos manga feeling?
Teljes mértékben igazad van
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-22 15:49:15
(#403) Ha jobban belegondolok ez a 4000 azért elég gáz... meg sztem ő máshogy gondol rájuk mint mi, akik örülnek a conokon beszerzett 1-2 db mangának. Simán eltom képzelni, hogy dobozokkal rendeli őket, és messze nem értékeli annyira mint a kis csorók... (*magára gondol) Ilyen mennyiségnél nem hal ki az a bizonyos manga feeling?
Meg én úgy tom', hogy a franciák nyomják legjobban az ipart a (japánokon kívül persze)...
Ez így nem teljesen igaz. Ott a távol-kelet... Bár tény, hogy több cím megjelenik a franciáknál, mint az németeknél vagy az amerikaiaknál, de még csak véletlenül se annyi, mint Dél-Koreában, Indonéziában, Szingapúrban, Tajvanban és Hongkongban (külön-külön).
Heeh, én nem irigykedek abszolut (xP~ )
De viccen kívül ez már tényleg a bőség zavara, nem? O.o Én azt se tudnám, hol kezdjem xD... Persze ez nem egy nap munkája
Meg én úgy tom', hogy a franciák nyomják legjobban az ipart a (japánokon kívül persze)...
De viccen kívül ez már tényleg a bőség zavara, nem? O.o Én azt se tudnám, hol kezdjem xD... Persze ez nem egy nap munkája
Amúgy, ha már nagy manga gyűjteményeknél tartunk. Annak idején találtam egy brutál nagyot. Egy francia egyénnek 4157 db kötete van.
Három kép, lehet irigykedni:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Neeee ez nagyon brutálˇˇ" Hogy oda vannak hajigálva a mangák...Én jobban megbecsülném őket...
Mekkora pipaság lehet ha kigyullad a szoba O_O
Csak irígykedek^^
Egyébként ez az ember vagy politikus, vagy nyert a lottón Vagy mindkettő...
Pont a tűz jutott nekem is eszembe
Vagy nagyon gazdag, vagy már 70 éves Mennyit érhet? Ez naon durva télleg... elsőre egy nagyon csúnya szó jutott eszembe
Amúgy, ha már nagy manga gyűjteményeknél tartunk. Annak idején találtam egy brutál nagyot. Egy francia egyénnek 4157 db kötete van.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Neeee ez nagyon brutálˇˇ" Hogy oda vannak hajigálva a mangák...Én jobban megbecsülném őket...
Mekkora pipaság lehet ha kigyullad a szoba O_O
Csak irígykedek^^
Egyébként ez az ember vagy politikus, vagy nyert a lottón Vagy mindkettő...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-22 15:29:09
(#398) ez nagyon gááázzzz
viccet félretéve: én irígykedek
viccet félretéve: én irígykedek
egy kis OFF: még új szerzeményem a falamon a DN-os wallscrool, ami L-t ábrázolja (az a kép ami a manga 7.kötetének a borítóján van)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-22 15:26:39
(#397) Amúgy, ha már nagy manga gyűjteményeknél tartunk. Annak idején találtam egy brutál nagyot. Egy francia egyénnek 4157 db kötete van.
[Link]
[Link]
[Link]
Félreértések elkerülése végett: ez egy emberé és magángyűjtemény.
Itt egy másik, 3523 db-os gyűjtemény:
[Link]
[Link]
[Link]
Ez viszont már két emberé, de ez is mangángyűjtemény.
Na, lehet gyúrni emberek.
[Link]
[Link]
[Link]
Félreértések elkerülése végett: ez egy emberé és magángyűjtemény.
Itt egy másik, 3523 db-os gyűjtemény:
[Link]
[Link]
[Link]
Ez viszont már két emberé, de ez is mangángyűjtemény.
Na, lehet gyúrni emberek.
Szerk: Horsee 2008-07-22 15:27:05
beküldve: 2008-07-22 15:21:20
(#396) Nem kell annyira kerülni az offot, inkább az offokból álló beszélgetéseket. Ne kerüljük az egyszeri offogásokat, az belefér, sőt :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Off
Jajj kérlek ne haragudj, akkor vissza is fekszem, pedig azt hittem ez a mai nap jó lesz, de ne aggódj, holnapra kitalálok valamit, ami vicces lesz számodra (titkon bevallom: ezért élek)
Off vége
Most keresd meg azt, akinek a legkevesebb van
Ez számomra nem volt vicces.
Jajj kérlek ne haragudj, akkor vissza is fekszem, pedig azt hittem ez a mai nap jó lesz, de ne aggódj, holnapra kitalálok valamit, ami vicces lesz számodra (titkon bevallom: ezért élek)
Off vége
no pussy, just the dicks
Aki olvasta a Jpop bálványt!!! :
Érdemes megvenni?
Ha szereted a kissé "lightos" shojo mangákat akkor igen. Én csak kölcsön kértem és nem ájultam el tőle, bár nem is az én ízlésem, attól még neked tetszhet. Itt belenézhetsz: www.mangattack.hu
Szerk: miyu 2008-07-22 14:59:25
beküldve: 2008-07-22 14:57:11
(#393) Most keresd meg azt, akinek a leg kevesebb van
Ez számomra nem volt vicces.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-22 14:58:28
Most keresd meg azt, akinek a leg kevesebb van
asszem nem kell sokat kutatni XD
én leszek az (vagy lehet h van nálam kevesebb mangával rendelkező egyed is?? nemhinném... )
beküldve: 2008-07-22 14:54:03
(#391) Most keresd meg azt, akinek a leg kevesebb van
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-07-22 14:40:53
(#390) Új szerzemény: Dramacon 3 (sztem messze felülmúlja az első 2őt )
Érdemes megvenni?
Köcc
Érdemes megvenni?
Köcc