Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
nekem csak 35 db van és 3 nappal ezelőtt szereztem be a Death Note 1kötetét és a Ruroni Kenshin 4 kötetét
Nekem meg csak 11. De hónap végére, ha minden jól megy 3-4-gyel több lesz. Egyébként asszem márciusban kezdtem el mangázni.
beküldve: 2008-08-04 20:47:02
(#463) nekem csak 35 db van és 3 nappal ezelőtt szereztem be a Death Note 1kötetét és a Ruroni Kenshin 4 kötetét
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
beküldve: 2008-08-04 20:18:13
(#462) Fizikális újraszámolás után 109. Át kell néznem a Mangafanos listámat a profilomban. Valami hiányzik.
beküldve: 2008-08-02 17:50:34
(#461) beküldve: 2008-08-02 17:38:16
(#460) Ma megint beszereztem 2 új kötetet és még ebben a hónapban jön 4 manga. Nem tudom pontosan, de olyan 110 kiadvány környékén járhatok. Con után talán még meglesz a 120 is, bár elég cinkes. Az biztos, hogy majd lövök megint képet con után!
UPDATE:Megszámoltam a lista alapján (elvileg teljes), 107 kötet. Tehát a hó végi zárószám a 111 lesz! Yayyyyyy!
UPDATE:Megszámoltam a lista alapján (elvileg teljes), 107 kötet. Tehát a hó végi zárószám a 111 lesz! Yayyyyyy!
Szerk: Rudymester 2008-08-02 17:43:32
beküldve: 2008-07-31 17:17:47
(#458) Aztán a végén meg kiderül, hogy két manga szakbolt képeit nézegetjük!
Mindent egy helyen! Családi vállalkozás, egybeépítve a lakással.
Mindent egy helyen! Családi vállalkozás, egybeépítve a lakással.
beküldve: 2008-07-31 17:06:59
(#457) Nekem simán jól jönne ennyi manga. Mangából soha nem elég. Mindíg lenne mit olvasnom és nem utolsó sorban baromi jól mutatnak egy szép polcrendszeren.
Nekem NEM kéne ennyi manga.
Nekem csak azok kellenek, amit szeretek és jó.
Szerintem ez az ember/emberek egyszerűen MINDENT megvesznek, még ha nem is tetszik nekik...
Szerintem ez az ember/emberek egyszerűen MINDENT megvesznek, még ha nem is tetszik nekik...
Egyetértek; ezeket a többezer kötetes gyűjteményeket én sem értem ^_^; Oké, én is szeretem a mangákat, de annyi sorozat nincs a földön, hogy 3-4ezer kötetet imádjak ^_^; Persze sok mangát szeretek, de tényleg csak olyat veszek meg, amit sokszor elolvasok - 100nál tartva már így is necces a dolog...
*viszont ilyen fizetést szívesen húznék, legalább pár anime-figurával több állna a polcaimon *
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Amúgy, ha már nagy manga gyűjteményeknél tartunk. Annak idején találtam egy brutál nagyot. Egy francia egyénnek 4157 db kötete van.
Három kép, lehet irigykedni:
[Link]
[Link]
[Link]
Félreértések elkerülése végett: ez egy emberé és magángyűjtemény.
Itt egy másik, 3523 db-os gyűjtemény:
[Link]
[Link]
[Link]
Ez viszont már két emberé, de ez is mangángyűjtemény.
Na, lehet gyúrni emberek.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Csendes kérdés: ennek a tagnak vajon van "civil" élete???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Amúgy, ha már nagy manga gyűjteményeknél tartunk. Annak idején találtam egy brutál nagyot. Egy francia egyénnek 4157 db kötete van.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Nekem NEM kéne ennyi manga.
Nekem valszeg soha nem lesz ennyi, de remélem minél több lesz és azokat szeretni fogom
MIANEVED?!
És ugyanannak a jelenetnek harmadik elolvasása után se értettem teljesen, ki hol mikor hogyan kerül oda.
Én az Éjféli Operával voltam így... Megmutattam két barátomnak is - nehogy velem legyen a baj, hogy nem értem a történet lényegét - de hát ők se értették...
Már sokan mondják fórumon, de ha lehet, idézet idézetének az idézete az idézetben-eket ne idézzünk megint..
Amúgy nem csodálom hogy az emberek Bigyógáztól igyekeznek megszabadulni, és elég kevesen vették végig a sorozatot... Szerintem is eléggé gagyi az egész (Csak az első kötetben is találtam 2-3 ugyanolyan képet - ergo ctrl+c ctrl+v...) És ugyanannak a jelenetnek harmadik elolvasása után se értettem teljesen, ki hol mikor hogyan kerül oda.
Amúgy nem csodálom hogy az emberek Bigyógáztól igyekeznek megszabadulni, és elég kevesen vették végig a sorozatot... Szerintem is eléggé gagyi az egész (Csak az első kötetben is találtam 2-3 ugyanolyan képet - ergo ctrl+c ctrl+v...) És ugyanannak a jelenetnek harmadik elolvasása után se értettem teljesen, ki hol mikor hogyan kerül oda.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-30 15:22:33
Van amit nem veszel meg?
Van, pl. a Bizenghast/Éjféli Opera 1. köteteit már megbántam, hogy megvettem, az új mangattackos cuccokból csak a Rémmetrót vettem, aztán úgy tűnik, az Angyalok menedékét se fogom folytatni... Jah, és a D, a vámpírvadászt se.
Szerk: Miyazaki 2008-07-30 14:26:47
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
A kettő együtt összetéve kéne nekem. Az aztán királyság lenne. (Nem is vagyok nagyigényű. x))
HuH, hát komolyan lehidaltam. Főleg az első képeknél. Biztos nem kis munka volt összeszedni ennyit, de azért én is nyugodtan aludnék ennyi mellett
Uhhhhúúúúú hát ez nem semmi!!!! ennyi kötet egy helyen...bár csak ott tartanék h nem férek el a mangáktól élvezném
"A keserű vörös könnyek áradnak és egyesülnek a végtelen homokkal...táplálva a bennem lévő káoszt, amitől még erősebb leszek."