Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Én is ABC sorrendbe rak..nám, ha kb. 140 kötetem lenne. De így kiadónként csoportosítom. Tarka rész; sötétebb rész; fehér rész; sötét rész; világosabb. Tehát: Árnybíró; Élni, Hellsing, Death Note; NANA, Naruto, Ruroni Kensin; Tűzharcos, Rémmetró; Dramacon, Nyári Srácok. Aztán helykihagyás, és ott vannak húgom mangái. Amiket nem olvasott, így egész jól jártam (nem én fizettem ). Mindezek elejére pedig odabiggyeszettem a DN füzetemet a tokjában.
beküldve: 2008-08-27 01:29:06
(#523) Sztem a sima ABC-elv a legegyszerűbb és így mindent elsőre megtalálok
Nekem spec nem kell szín szerinti összeállítás, hiszen a mangák így is úgyis irtó jól néznek ki a polcon, nem kell ehhez színskála
Nekem spec nem kell szín szerinti összeállítás, hiszen a mangák így is úgyis irtó jól néznek ki a polcon, nem kell ehhez színskála
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-08-27 00:49:21
(#522) Nekem kiadó szerint vannak..
Bár nagyon nem is figyelem, csak felrakom a többi közé az újakat.
Majd egyszer csinálok nagyobb rendszert
Bár nagyon nem is figyelem, csak felrakom a többi közé az újakat.
Majd egyszer csinálok nagyobb rendszert
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-27 00:00:50
(#521) Ahogy éppen felkerülnek a polcra Persze azért az együvé tartozók egymás mellett
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-26 22:49:10
(#520) Sima ABC sorrend teljesen megfelel. Majd később meglátjuk, hogy lenne jobb...
beküldve: 2008-08-26 22:32:38
(#519) A kedvencek jönnek előre, utána én is színek szerint, h jól mutassanak
Don't forget to remember me.
beküldve: 2008-08-26 22:31:37
(#518) Érdekes...
Szerintem ha több mangám lesz majd, én úgy fogom rendezni, mint Zsolti. Hogy jól mutassanak.
Jelenleg csak kb. egy méretű mangáim vannak és téma szerint csoportosítom őket.
Balról jobbra: Hikaru no Go (a kakukktojás, akit csak felhánytam a polcra), seinenek (Tűzharcos, Élni), Death Note (még egy kivétel, nem a shounenek közt van, azért mert jól mutat az Élni mellett^^), ecchik (Nana [jó, tudom, hogy ez shoujo, de azért mégis közelebb áll egy nyári srácokhoz, mint a seinenekhez vagy shounenekhez], Nyári Srácok), shounenek (Bleach, Naruto)
Szerintem ha több mangám lesz majd, én úgy fogom rendezni, mint Zsolti. Hogy jól mutassanak.
Jelenleg csak kb. egy méretű mangáim vannak és téma szerint csoportosítom őket.
Balról jobbra: Hikaru no Go (a kakukktojás, akit csak felhánytam a polcra), seinenek (Tűzharcos, Élni), Death Note (még egy kivétel, nem a shounenek közt van, azért mert jól mutat az Élni mellett^^), ecchik (Nana [jó, tudom, hogy ez shoujo, de azért mégis közelebb áll egy nyári srácokhoz, mint a seinenekhez vagy shounenekhez], Nyári Srácok), shounenek (Bleach, Naruto)
beküldve: 2008-08-26 22:25:38
(#517) Nekem kiadónként vannak csoportosítva aztán méret szerint. Így a Vad Virágokos Borsmenta a legnagyobb, az van leghátul, és a legkisebbek a Mangafanosok legelöl! ^^
Pontosan (eltekintve az alant említett D-től ).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Először a mangák magassága alapján csoportosítva, majd a gerincek színe szerint rendezve, hogy jól mutasson.
Hanon : A Hallsing előre, és ezt követi a többi?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Minőség, azaz amit többre tartok az megy előre. Kivételt képez a D a vámpírvadász, ami szimplán esztétikai okokból került előre.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ábécé sorrend! Az a legjobb! xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Egy kérdés: ti milyen el szerint rakjátok fel a mangáitokat a polcra?
Mármint műfaj szerint, kiadó szerint, vagy csak úgy felhányjátok?
Énénén^^
Én kiadónként, Mangafan elől, utánna a többi XD És azután kiadónként névsorrenben, azon belül mangánként névsorrendben, majd a nyelvenként. Magyar. Angol. Német Olasz. XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-26 21:49:36
(#510) Egy kérdés: ti milyen el szerint rakjátok fel a mangáitokat a polcra?