Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Hol lehet beszerezni Bleachos mangát?
meg szeretném tudni, hogy hol lehet rendelni D. N. Angel mangát!
légyszi írjatok, de azt se tom, h ez megjelent magyarul!?
szal, ha tudtok magyar D. N. Angel manga címet, értesítsetek!
köcc!
Nem gyűjtő vagyok, hanem játékos. Magyarul : Nem érdekel, hogy ritka -e a lap vagy sem, 3 éve szert tettem egy extra ritka Pokemon TCG-boosterből "nyert" lapra, megkerestek egy páran, hogy adjam el nekik...Egyik fan 250 eurót kínált...Lehet , hogy most hülyének néztek, de nem érdekelt az ajánlat, a szzívemhez nőtt a lap^^ És nem azért, mert ritka, hanem mert szép kép van rajtaa, és sok csatát nyertem vele xDD
Egyébként én is rosszul vagyok az olyan gyűjtőktől, akik mappával rohangásznak az utcán, és ha valaki ESETLEG hozzá merne érni a szuperritka-egyedi-makszpóveres kártyához, gondolatban letöri a csuklóját.... /persze ezt is meg lehet érteni/
Ezek az emberek gyakran megfeledkeznek róla, hogy a kártyával esetleg Kártyázni szoktak - nem vicc - és nem áhitattal nézegetni őket, és egy-egy karctól kiszaladni a világból.
Én játszok a lapjaimmal, és nem számít a rarity, csak az, hogy élvezni tudjam a játékot...a 250 eurós lap meg hab a tortán
Könnyebb lenne minden=)
Mondjuk inkább erre, mint tcg... a frász kitör mikor full aranylapos mappákkal járkálnak az arcok.:)
Engem is... Osztálytársam már nem is paklit csinált, hanem gyűjtötte az aranylapokat... Pff...
jujj, a hideg kiráz
Hát ja. Mondjuk már volt egy pár eléggé ütős paklija régebbről, szóval lehet, hogy csak megunta, hogy túl jó paklija van és inkább a gyűjtögetésben lelte már örömét.
mondjuk én régebben yugioh-ztam de egy ídő után túl drágának tartottam ígyhát abbahagytam(de azért egy ütős pakli még ott hever a fiokban)
Yugi-oh szerintem ahhoz képest nem annyira drága. Nekem is van pár száz lapom a szekrényemben Na de már szétoffoltuk a topikot
Mondjuk inkább erre, mint tcg... a frász kitör mikor full aranylapos mappákkal járkálnak az arcok.:)
Engem is... Osztálytársam már nem is paklit csinált, hanem gyűjtötte az aranylapokat... Pff...
jujj, a hideg kiráz
Hát ja. Mondjuk már volt egy pár eléggé ütős paklija régebbről, szóval lehet, hogy csak megunta, hogy túl jó paklija van és inkább a gyűjtögetésben lelte már örömét.
mondjuk én régebben yugioh-ztam de egy ídő után túl drágának tartottam ígyhát abbahagytam(de azért egy ütős pakli még ott hever a fiokban)
jujj, a hideg kiráz
jujj, a hideg kiráz
Szétvet az irigység De azért örülök is, hogy ennyi mindenetek van mindig arra gondolok, hogy egyszer úgyis beelőzlek titeket (vagy nem,de szeretném :) )
Mióta mangázol?
Animés cuccosaim már régóta vannak, az Inu dvd-ket naon rég vettem, az elsők között voltam :) Mangát először 2007 decemberében kaptam karácsonyra (kikönyörögtem XD), azóta veszek majdnem minden hónapban 3-4 kötetet ^^