• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Oldalak: ... 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... <<>>
beküldve: 2008-06-25 19:47:23
(#344)
Ichigo
Ichigo
[ Gyalog ]
Én is szeretnék kérdezni valamit!
Hol lehet beszerezni Bleachos mangát?

"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-06-24 17:42:08
(#343)
まぁや
まぁや
[ Rászokóban ]
sziasztok!
meg szeretném tudni, hogy hol lehet rendelni D. N. Angel mangát!
légyszi írjatok, de azt se tom, h ez megjelent magyarul!?
szal, ha tudtok magyar D. N. Angel manga címet, értesítsetek!
köcc!

私は日本のファンです。
beküldve: 2008-06-24 17:36:59
(#342)
Fyndra
Fyndra
[ Rászokóban ]
Mai nappal sikeresen elértem a 100-as álomhatárt mangák terén - 3 év gyűjtés eredménye; kicsit lassan jött össze, de mikor belevágtam - azt hiszem, a Shaman King 6. volt az első vételem - még nem hittem, hogy valaha elérem ezt a számot Most meg lassan kereshetek másik szekrényt - a szótáraknak, mert a mangáimat nem szívesen választanám el egymástól

A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2008-06-14 18:17:54
(#341)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
TCG-kre visszatérve :
Nem gyűjtő vagyok, hanem játékos. Magyarul : Nem érdekel, hogy ritka -e a lap vagy sem, 3 éve szert tettem egy extra ritka Pokemon TCG-boosterből "nyert" lapra, megkerestek egy páran, hogy adjam el nekik...Egyik fan 250 eurót kínált...Lehet , hogy most hülyének néztek, de nem érdekelt az ajánlat, a szzívemhez nőtt a lap^^ És nem azért, mert ritka, hanem mert szép kép van rajtaa, és sok csatát nyertem vele xDD
Egyébként én is rosszul vagyok az olyan gyűjtőktől, akik mappával rohangásznak az utcán, és ha valaki ESETLEG hozzá merne érni a szuperritka-egyedi-makszpóveres kártyához, gondolatban letöri a csuklóját.... /persze ezt is meg lehet érteni/
Ezek az emberek gyakran megfeledkeznek róla, hogy a kártyával esetleg Kártyázni szoktak - nem vicc - és nem áhitattal nézegetni őket, és egy-egy karctól kiszaladni a világból.
Én játszok a lapjaimmal, és nem számít a rarity, csak az, hogy élvezni tudjam a játékot...a 250 eurós lap meg hab a tortán

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-06-14 12:52:16
(#340)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Ha saját keresetem lenne, havi 2-3-4 mangát biztosan vennék.
Könnyebb lenne minden=)

MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-14 11:42:16
(#339) Válasz Lavi (#338) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Fél év alatt én 27 mangát szedtem össze.

Saját keresettel könnyűűűű

beküldve: 2008-06-13 23:47:13
(#338)
Lavi
Lavi
[ Új arc ]
Fél év alatt én 27 mangát szedtem össze.

ツハベエカフ
beküldve: 2008-06-13 22:44:00
(#337) Válasz Winchester (#336) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
tényleg, emberek, ti tényleg sokat öltetek a dologba O.O
Mondjuk inkább erre, mint tcg... a frász kitör mikor full aranylapos mappákkal járkálnak az arcok.:)

Engem is... Osztálytársam már nem is paklit csinált, hanem gyűjtötte az aranylapokat... Pff...

jujj, a hideg kiráz

Hát ja. Mondjuk már volt egy pár eléggé ütős paklija régebbről, szóval lehet, hogy csak megunta, hogy túl jó paklija van és inkább a gyűjtögetésben lelte már örömét.

mondjuk én régebben yugioh-ztam de egy ídő után túl drágának tartottam ígyhát abbahagytam(de azért egy ütős pakli még ott hever a fiokban)

Yugi-oh szerintem ahhoz képest nem annyira drága. Nekem is van pár száz lapom a szekrényemben Na de már szétoffoltuk a topikot

beküldve: 2008-06-13 22:39:45
(#336) Válasz .., (#335) üzenetére
Winchester
Winchester
[ Új arc ]
Mondjuk inkább erre, mint tcg... a frász kitör mikor full aranylapos mappákkal járkálnak az arcok.:)

Engem is... Osztálytársam már nem is paklit csinált, hanem gyűjtötte az aranylapokat... Pff...

jujj, a hideg kiráz

Hát ja. Mondjuk már volt egy pár eléggé ütős paklija régebbről, szóval lehet, hogy csak megunta, hogy túl jó paklija van és inkább a gyűjtögetésben lelte már örömét.

mondjuk én régebben yugioh-ztam de egy ídő után túl drágának tartottam ígyhát abbahagytam(de azért egy ütős pakli még ott hever a fiokban)

"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
beküldve: 2008-06-13 22:35:59
(#335) Válasz Winchester (#334) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

jujj, a hideg kiráz

Szerk: .., 2008-06-13 22:36:45
beküldve: 2008-06-13 22:28:23
(#334) Válasz .., (#333) üzenetére
Winchester
Winchester
[ Új arc ]

jujj, a hideg kiráz

"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
beküldve: 2008-06-13 22:23:43
(#333) Válasz Nagashi (#332) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

beküldve: 2008-06-13 22:14:55
(#332)
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-13 22:07:47
(#331)
Winchester
Winchester
[ Új arc ]
hát nekem van össz-vissz 13 mangám, meg volt egy narutós fejpántom de az eltünt

beküldve: 2008-06-13 21:40:40
(#330) Válasz .., (#328) üzenetére
Hanatarou
Hanatarou
[ Gyalog ]
ÁÁÁ XD nemigaz soroljátok hogy minek mennyi mindene van, nekem meg "szinte" semmim (17 manga + 8 dvd, meg a MONDO-k)...
Szétvet az irigység De azért örülök is, hogy ennyi mindenetek van mindig arra gondolok, hogy egyszer úgyis beelőzlek titeket (vagy nem,de szeretném :) )

Mióta mangázol?

Animés cuccosaim már régóta vannak, az Inu dvd-ket naon rég vettem, az elsők között voltam :) Mangát először 2007 decemberében kaptam karácsonyra (kikönyörögtem XD), azóta veszek majdnem minden hónapban 3-4 kötetet ^^

Oldalak: ... 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... <<>>