Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Nem akarok beleszólni, mert úgy tárolod a könyveidet, ahogy akarod, de elvileg balról jobbra kéne pakolni a sorozatok darabjait. Naruto 1-2-3-...-és így tovább.
ok, ezek csak úgy be vannak pakolva, megvételi sorrendben...de a te kedvedért átpakolom
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nem akarok beleszólni, mert úgy tárolod a könyveidet, ahogy akarod, de elvileg balról jobbra kéne pakolni a sorozatok darabjait. Naruto 1-2-3-...-és így tovább.
beküldve: 2008-05-25 08:38:39
(#282) Nem úgy értem, hogy mennyi egy manga, hanem hogy mennyiért hozatják be? Szóval a szállítás. Mert az is pénz nekik és az a kérdés, hogy ebből a vevőnek mennyit kell fizetnie.
na ezt most nem értem. ahogy az oldalon van annyit kell fizetned nekik a mangáért. plusz ha nem személyesen veszed át, akkor még rájön a postaköltség, ami az összegtől függ h mennyiért veszel mangát.
neked most nem fogják azt mondtani (meg senki másnak) h 2500ft a manga és adj még 500ft-ot a külföldi postaköltség miatt. hanem csak simán 2500at kell fizetned érte.
vagy én nem értem még mindig a kérdésed?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
hát ez jó kérdés. ^^"
attól függ h mennyibe kerül a manga. de ahogy az oldalon is látni nem drágák szerintem. mondjuk azért tudni kell h melyik milyen vastag, mert van náluk 3-4ezerért is, de azok elég vaskosak is.
Nem úgy értem, hogy mennyi egy manga, hanem hogy mennyiért hozatják be? Szóval a szállítás. Mert az is pénz nekik és az a kérdés, hogy ebből a vevőnek mennyit kell fizetnie.
Szerk: .., 2008-05-24 23:31:10
Tényleg?
És mennyi pénzért hoznak be egy mangát?
hát ez jó kérdés. ^^"
attól függ h mennyibe kerül a manga. de ahogy az oldalon is látni nem drágák szerintem. mondjuk azért tudni kell h melyik milyen vastag, mert van náluk 3-4ezerért is, de azok elég vaskosak is.
figy ők kérésre is rendelnek. tehát ha te azt mondod h kell az egész bleach manga angolul akkor beszerzik neked azt! vagy akármilyen más angol mangát szivesen behoznak (vagy képregényt).
Tényleg?
És mennyi pénzért hoznak be egy mangát?
De comicsinvesten nincs meg az egész széria. Trilliannál meg igen. Én is tudok még helyeket, ahol darabokat lehet venni, de az egész szériát nem.
Amúgy a comicsinvest eléggé furi, mert a bleach kötetekhez az van kírva, hogy újszerű. Most akkor vediúj vagy használt, de újszerű?
figy ők kérésre is rendelnek. tehát ha te azt mondod h kell az egész bleach manga angolul akkor beszerzik neked azt! vagy akármilyen más angol mangát szivesen behoznak (vagy képregényt).
újszerű az egyenlő a kitűnő állapottal. de ha megnézed a magyar mangáknál is az van odaírva h újszerű, amikor azok is v(l)adi újjak.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy itthon kapható-e valahol a bleach mangában?
angolul a comicsinvestről is meg tudod rendelni v személyesen elmenni érte és akkor nincs postaköltség sem.
De comicsinvesten nincs meg az egész széria. Trilliannál meg igen. Én is tudok még helyeket, ahol darabokat lehet venni, de az egész szériát nem.
Amúgy a comicsinvest eléggé furi, mert a bleach kötetekhez az van kírva, hogy újszerű. Most akkor vediúj vagy használt, de újszerű?
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy itthon kapható-e valahol a bleach mangában?
angolul a comicsinvestről is meg tudod rendelni v személyesen elmenni érte és akkor nincs postaköltség sem.
Igen, kapható. De csak idegen nyelven. A Trillianban lehet venni, akik a Conon is kint szoktak lenni.
Nekem is van 3 kötetem
beküldve: 2008-05-24 20:58:22
(#273) Valakinek a gyűjteményében nincs lefotózva véletlenül a Nana? Ismerem néhánynak a borítóját, de jó volna tudni, hogy mekkora kötésű, borító kinézete sötöbö. Mert Nanában vannak jóval apróbb betűk és több szöveg, mint pl Árnybíróban, ezért nehezen tudom elképzelni Árnybíró méretében... Na szal jön a NEM perverz kérdés, hogy: mekkora, és fényképet róla
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-24 19:52:41
(#272) nincs olyan sok mangám:
Naruto 1-2-3-4-5 HUN
Naruto 26 és 28 ENG
Grimm-mesék manga HUN
Rémmetró 1 HUN
Élni HUN
Angyalok menedéke 1 HUN
Bolondok aranya 1 HUN
...bár nemrég kezdtem animézni, úgyhogy ahhoz képest ez is sok...
ami a gépemen van...azt nem lehetne itt pár sorban felsorolniXD
De az nem nagy titok h megvan az egész Naruto (43. kötetig, mindig frissül, ahogyan megjelennek...)
Meg Elfen Lied...no meg a mostani kedvencem a Deep Love, aki nem olvasta még, az olvassa el mert naon jóóó)
Anime:
eredeti dévédén: fmp 2, 5
gépen: naruto 1-220, shippuuden 1-60, haruhi suzumiya no yuutsu, ergo proxy, elfen lied, fmp, kaleido star...sötöböXD
Naruto 1-2-3-4-5 HUN
Naruto 26 és 28 ENG
Grimm-mesék manga HUN
Rémmetró 1 HUN
Élni HUN
Angyalok menedéke 1 HUN
Bolondok aranya 1 HUN
...bár nemrég kezdtem animézni, úgyhogy ahhoz képest ez is sok...
ami a gépemen van...azt nem lehetne itt pár sorban felsorolniXD
De az nem nagy titok h megvan az egész Naruto (43. kötetig, mindig frissül, ahogyan megjelennek...)
Meg Elfen Lied...no meg a mostani kedvencem a Deep Love, aki nem olvasta még, az olvassa el mert naon jóóó)
Anime:
eredeti dévédén: fmp 2, 5
gépen: naruto 1-220, shippuuden 1-60, haruhi suzumiya no yuutsu, ergo proxy, elfen lied, fmp, kaleido star...sötöböXD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Bár ez nem ide tartozik, de a rendezvényeken rendszeresen látok angol nyelvű "Fehérítő" köteteket. Gondolom akik ott árulják, azok nem csak a conok magasságában foglalkoznak ezzel... Szóval a válasz: igen
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-24 19:04:44
(#270) Valaki meg tudná nekem mondani, hogy itthon kapható-e valahol a bleach mangában?
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."