Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Azt még megértem, hogy avn L-s póló, táska, de hogy óra. Mindenesetre tetszik.
Meg szabad kérdeznem, hogy mennyi egy ilyen szerkezet?
Nem tudom mennyire lehet árakról beszélni, fogalamzzunk úgy, postaköltségel együtt
2 és fél manga ára. +/- viszajáró
2 és fél manga ára. +/- viszajáró
Az órával véletlenül találkoztam, eleve akartam egy stabil karórát de akkor még nem gondoltam, hogy találok animéset, mivel tetszik az anime "írási stílusa" és "otaku" vagyok egyértelmű volt, hogy kell.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Azért, hogy ne legyen teljesen off megmutatom a legújjabb szerzeményemet, igaz nem DVD/manga de van köze egy animéhez.
[Link]
[Link]
Azt még megértem, hogy avn L-s póló, táska, de hogy óra. Mindenesetre tetszik.
Meg szabad kérdeznem, hogy mennyi egy ilyen szerkezet?
Azért, hogy ne legyen teljesen off megmutatom a legújjabb szerzeményemet, igaz nem DVD/manga de van köze egy animéhez.
[Link]
[Link]
Nem rossz. Stílusos...
beküldve: 2008-05-23 17:38:19
(#265) 50 manga. Hát sok sikert hozzá.
Ha már téma, hogy ki manga ill. anime párti, akkor én is a kettő közé tartozom.
[Link]
Ha már téma, hogy ki manga ill. anime párti, akkor én is a kettő közé tartozom.
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-05-20 19:29:30
(#264) Szép gyűjtemény Horsee. Ha idén 50-t beszerzel, az nagyon nagy lépés lesz.
beküldve: 2008-05-20 17:42:44
(#263) Nem rossz! Szép úton haladsz az otakuság felé...
De azért még edzhet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-20 10:28:37
(#260) No, ahogy korábban is ígértem, következzen hát az én gyűjteményem:
Mangák 1
[Link]
Mangák 2
[Link]
Két Mondo, egy (angol nyelvű) hentai, egy Shonen Jump (amerikai), egy D-s könyvjelző, három mangafanos szatyor:
[Link]
A listát meg is nézheted az avataromra kattintva.
Figuráim nincsenek (még!), 3 db anime DVD-m van: két Cowboy Bebop és egy Akira (azokról nem csináltam képet, mert sztem 3db miatt felesleges XD). Idén el fogom érni az 50 kötetet (terveim szerint) /bár nem a mennyiségre hajtok/. A mangagyűjtést pedig kb 2007 májusában kezdtem. Emellett természetesen gyűjtöm az európai, amerikai és magyar képregényeket is (ezeket már jóval régebb óta, és jóval több is van). Szóval igazából nem (csak) a mangára koncentrálok.
Mangák 1
[Link]
Mangák 2
[Link]
Két Mondo, egy (angol nyelvű) hentai, egy Shonen Jump (amerikai), egy D-s könyvjelző, három mangafanos szatyor:
[Link]
A listát meg is nézheted az avataromra kattintva.
Figuráim nincsenek (még!), 3 db anime DVD-m van: két Cowboy Bebop és egy Akira (azokról nem csináltam képet, mert sztem 3db miatt felesleges XD). Idén el fogom érni az 50 kötetet (terveim szerint) /bár nem a mennyiségre hajtok/. A mangagyűjtést pedig kb 2007 májusában kezdtem. Emellett természetesen gyűjtöm az európai, amerikai és magyar képregényeket is (ezeket már jóval régebb óta, és jóval több is van). Szóval igazából nem (csak) a mangára koncentrálok.
Szerk: Horsee 2008-05-20 10:31:28
Összeraksz animéket, japános cuccokat (feltételezem van néhány) egy képet csinálsz az egészről, aztán nagyon mutatós is lesz.
Hát öö, van evőpálcikám, meg a kana táblázatom Ennyi.
Fúú, már én is úgy fel akarok tölteni képet a mangáimról, de nyolc darabot minek fotózzak?
Énse fotózok, most minek, három AS-t, három tok nélküli dvd-t, pár posztert meg 1-10-ig árnybírót? cöcö inkább küldök screent letöltött mangákról xD az több.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-19 14:19:20
(#257) Összeraksz animéket, japános cuccokat (feltételezem van néhány) egy képet csinálsz az egészről, aztán nagyon mutatós is lesz.
beküldve: 2008-05-18 14:14:11
(#256) Fúú, már én is úgy fel akarok tölteni képet a mangáimról, de nyolc darabot minek fotózzak?
Na, asszem megerőltetem magam, és nemsokára én is felrakom a gyűjteményemet... már csak kép kéne róla, azt feltölteni, belinkelni... huhh... jól meggondoltam ezt???
Fényképezed, átküldöd, feltöltöm, linkelem...
Nem az okoz gondot, hogy hogyan kell... hanem... I've no time for anything...
De majd egyszer... amikor "unatkozom"...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3