Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Ahogy érzed ^^°, bár ezek a témák, hogy függnek össze az "Anime-Manga Gyűjtemények"kel?
sehogy ^^
hát ezkell a népnek, off off hátán ^^
pill rakok be önarcképet ^^
Nem azé', de egyszerűbb, ha Hanon elküld magáról e-mailben egy képet és mindjárt könnyebben rájöttök.
Ilyet Hanon sose tenne...
Apropó! rakjak fel avatarnak magamról képet?
Attól függ xD De ez off.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ahogy érzed ^^°, bár ezek a témák, hogy függnek össze az "Anime-Manga Gyűjtemények"kel?
Szerk: miyu 2008-05-08 16:49:06
Nem azé', de egyszerűbb, ha Hanon elküld magáról e-mailben egy képet és mindjárt könnyebben rájöttök.
Apropó! rakjak fel avatarnak magamról képet?
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-08 16:41:04
(#219) Nekem is ez járt a fejemben, nemkell Columbót játszani Csak még egy kérdés...
beküldve: 2008-05-08 14:42:16
(#218) Nem azé', de egyszerűbb, ha Hanon elküld magáról e-mailben egy képet és mindjárt könnyebben rájöttök.
Persze, ez valóban baromi valószínű.
Mikortájt voltál ott? Hátha tényleg.
Hm...lássuk csak. Az egyéni cosplay után az biztos. Olyan 1 óra fél kettő fele járhattam ott azt hiszem.
Most nem mindegy, hogy láttad-e vagy nem?
Amúgy ez a témád picit sem OFF
Hm...lássuk csak. Az egyéni cosplay után az biztos. Olyan 1 óra fél kettő fele járhattam ott azt hiszem.
Eeer XD Bocs, de nem a magas, lila pólóban mellettem álldogáló lányokat figyeltem :')
De ha vasárnap vetted akkor biztos vagyok benne hogy téged láttalak! ^^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jajaja! az alma naon otvan ! Végülis, Deatn Note mellé, mimást kéne rakni? xD
Amugy már próbáltad hogy meghal - e az akinek beleirod a nevét? xD én kipróbálnám
Amugy már próbáltad hogy meghal - e az akinek beleirod a nevét? xD én kipróbálnám
Bocs, hogy csak most válaszolok de szinte egész nap nem voltam ithon amikor meg hazaértem egyből animézni kezdtem (nemsokára folytatom is)
Az alma ötlete úgy történt, hogy leszáltam a buszról és megláttam a boltban és mivel én is anyira szeretem az almát mint Ryuk vettem is párat, mikor meg képeket készítetem gondoltam "Miért ne?"
A Death Note-al kapcsolatban, kipróbáltam, havarom eleve kért,(mióta mutatam neki pár rész a DN-ből rajong érte pedig nem animés) hogy írjam be őt és valami nemes halált talláljak ki neki csak ne mondjam meg neki, hogy mit és mikor. Félig sikerült, mert abbam az időpontban azon a helyen járt amit leírtam.
Kyoto
Szép gyűjteményed van nekem csak két óriás poszterem és 6 sima poszterem van wallsroll még nincs.
Mihamarabbi bővülést!
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Manami: Nem mondanám=)
Inkább mindkettő, egyformán.
A Conon is inkább mangákat vettem, és még fogok is, rengeteg van amit még mindenféleképp beszerzek.
A Conon is inkább mangákat vettem, és még fogok is, rengeteg van amit még mindenféleképp beszerzek.
Értem. Na és milyen mangákat fogsz előreláthatólag beszerezni?
Amúgy az a rengeteg Inu DVD irtó jól néz ki! ^^
beküldve: 2008-05-07 21:20:14
(#212) Manami: Nem mondanám=)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-07 21:11:54
(#211) Majd az offtopikba beküldöm az egész verset, ok? Látom van kereslet ezekre a poénokra Elkezdtem ezek ellen a dolgok ellen a keresztesháborút, mikor azt a szót meghallottam, hogy 'tünti'. Halááál!
Eeer XD Bocs, de nem a magas, lila pólóban mellettem álldogáló lányokat figyeltem :')
De ha vasárnap vetted akkor biztos vagyok benne hogy téged láttalak! ^^
Kyoto nagyon szép a gyűjteményed!! Látom te inkább animés vagy mint mangás.
A mangákkal én meg úgy vagyok, hogy engem minden érdekel, szívesen kezdek olyan mangákba amikről azelőtt nem sokat hallottam csakhát mindent nem lehet! ^^' Viszont DN-re és Nana-ra én is tuti vevő vagyok! :)))