Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Az eladó nem kérdezte meg hogy becsomagolja-e?? És nem állt melletted egy magas lány lila pólóban?? XD
Eeer XD Bocs, de nem a magas, lila pólóban mellettem álldogáló lányokat figyeltem :')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ezek a zacsik nekem elég jó szolgálatot tettek. Igaz, hogy az új Hellsing/Fullmetal Alchemist mintájú kicsit meggyűrődött (összerugdalták néhányszor Con-on ). Attól a többi jó. A Naruto-sat egyszer Iskolába vittem, amikor nem volt tanítás, a Berserk-eset pedig tegnap vittem matekversenyre.
Berserkeset én is használom.
Milyen matekversenyed volt tegnap? Varga Tamás országos?
Ja és Hanon!! Én sztem láttalak téged conon. Nem te vitted el az AnimeBazár pultjától az utolsó álló Hanont?
Vasárnap? Vittem el egyet, de fogalmam sincs, hogy az utolsó volt-e ^^°
Az eladó nem kérdezte meg hogy becsomagolja-e?? És nem állt melletted egy magas lány lila pólóban?? XD
beküldve: 2008-05-06 20:20:41
(#191) Ezek a zacsik nekem elég jó szolgálatot tettek. Igaz, hogy az új Hellsing/Fullmetal Alchemist mintájú kicsit meggyűrődött (összerugdalták néhányszor Con-on ). Attól a többi jó. A Naruto-sat egyszer Iskolába vittem, amikor nem volt tanítás, a Berserk-eset pedig tegnap vittem matekversenyre.
Aztaaa!! a mangafanos szatyrok honnan vannak???
Nemááááárr!!! és a death nte füzet honnan van???? ÁÁÁÁ megőrülök!! 3 hónapja rendeltem egy megbizhatatlan forásbol, de nem jön meg!!!! még mangát se gyüjtöttem akkor, és mg mindig nemjön!!! ÁÁÁÁÁ Honnannn van?????
Nemááááárr!!! és a death nte füzet honnan van???? ÁÁÁÁ megőrülök!! 3 hónapja rendeltem egy megbizhatatlan forásbol, de nem jön meg!!!! még mangát se gyüjtöttem akkor, és mg mindig nemjön!!! ÁÁÁÁÁ Honnannn van?????
Mangafanos szatyik conról vannak... dn-noteszt pedig próbáld meg az animebazáron vagy a vaterán... o_O
köszönöm h montad az animebazárt :d oan jókis eladó Death Note Near minifigut találtam egy ezresért :) naon thx ;)
beküldve: 2008-05-06 19:45:27
(#189) :) ésaza szatyi mennyivolt? :) vagy abban adták a cuccost? :) nincs vkinekeladó? :)
Aztaaa!!
Nemááááárr!!! és a death nte füzet honnan van????
Nemááááárr!!! és a death nte füzet honnan van????
A mostani SakuraCon-on vettem.
A gyűlteményemet majd szeretném bővítei pár fancucal mert abbol kevés van........csak minden pénzem (ami nem sok) magákra és DVD-re megy el +poszter,magazin. Főleg most kell sporólnom mert fáj a fogam egy szamurály kardra.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-05-06 19:43:27
Mangafanos szatyik conról vannak... dn-noteszt pedig próbáld meg az animebazáron vagy a vaterán... o_O
oki köszike thx:)
Ja és Hanon!! Én sztem láttalak téged conon. Nem te vitted el az AnimeBazár pultjától az utolsó álló Hanont?
Vasárnap? Vittem el egyet, de fogalmam sincs, hogy az utolsó volt-e ^^°
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Üdv.
Megmutatom én is a gyűjteményem.
Nem nagy szám de nekem "nagy kincs".
Manga
[Link]
DVD
[Link]
Egyéb
[Link]
Remélem mihamarabb bővűl.
Manga
[Link]
DVD
[Link]
Egyéb
[Link]
Aztaaaa, milyen csudi gyűjteményed van :) Nem nagy szám? Hát az enyémhez képest... Tök jó ez a gyűjtemény, csak így tovább :)
beküldve: 2008-05-06 18:48:16
(#183) Aztaaa!! a mangafanos szatyrok honnan vannak???
Szerk: Mello 2008-05-06 18:53:16
beküldve: 2008-05-06 18:33:58
(#182) Üdv.
Manga
[Link]
DVD
[Link]
Egyéb
[Link]
Manga
[Link]
DVD
[Link]
Egyéb
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-05-06 18:35:15
beküldve: 2008-05-06 16:51:57
(#181) Nekem összes eddigi Árnybíró van, meg néhány Animestars magazin, ahonnan megvan a Black Jack dvd (melléklet) Meg soksok manga letöltve angolul. Nemsok... de majd ha lesz új Árnybíró, az, meg Nanákat megveszem mind, ha jó lesz a fordítás (mer levan töltve azis angolul, höhöhö) De jó lenne megvenni őket sorozatban. lol lesz a polcom 17 árnybíróval és 17 Nanával Habár, elvileg aztmondják, még fut, de fél éve 17 kötetnél tartunk
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-06 16:30:51
(#180) Sziasztok!!
Mint új tagnak ez az első hozzászólásom! ^^' Na de mind1!
Én már lassan egy éve gyűjtök mangákat(tavaly nyár óta) és elég kis szépecske gyűjteményem van! 32 db manga - köztük a Tokyo Mew Mew másdik német kötete, erre olyan büszke vagyok!! :3 - és 10 db DVD. Hát tudom hogy nem sok de hozzám képest ez is szép szám!
Jah igen meg van egy Mermaid Melody-s figum amit még conon szereztem csak nem merem összerakni mert félek hogy poros lesz. Nem tudja valaki hogy ha vitrin nincs kéznél mivel lehet esetleg védeni?
Mint új tagnak ez az első hozzászólásom! ^^' Na de mind1!
Én már lassan egy éve gyűjtök mangákat(tavaly nyár óta) és elég kis szépecske gyűjteményem van! 32 db manga - köztük a Tokyo Mew Mew másdik német kötete, erre olyan büszke vagyok!! :3 - és 10 db DVD. Hát tudom hogy nem sok de hozzám képest ez is szép szám!
Jah igen meg van egy Mermaid Melody-s figum amit még conon szereztem csak nem merem összerakni mert félek hogy poros lesz. Nem tudja valaki hogy ha vitrin nincs kéznél mivel lehet esetleg védeni?