Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
ha húsvétra kapol vizen kiv mit akk te fiú/férfi kölök vagyol mind. h .hívjuk..igaz???és elég szép pénzköteget hagyhattál conon meg úgy mindenhol..ha 5hónap alatt termelted ki...
Öhh, az elejét nem nagyon értem, de ha azt akartad kérdezni, h locsolásból szereztem-e a pénzt, feltételezve, hogy fiú vagyok, akkor nem. Lány vagyok. Ja, ah összeszámoltam elég sokat költöttem. XD
sweet írtam nked..csak nem ide..jó ne offoljuk a topikot
Okés okés Mindjárt felrakom az én gyűjteményemet is
beküldve: 2008-05-05 10:19:02
(#162) sweet írtam nked..csak nem ide..jó ne offoljuk a topikot
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ha húsvétra kapol vizen kiv mit akk te fiú/férfi kölök vagyol mind. h .hívjuk..igaz???és elég szép pénzköteget hagyhattál conno meg úgy mindenhol..ha 5hónap alatt termelted ki...
Hát hát jah én con-ra sem tudtam eljutni (vidéki lévén).
Húsvét nálunk is volt, el is költöttem minden pénzt XD Névnapom most volt, de nem kaptam semmit, mert nem most ünnepeljük XD Szülinap meg odébb van még...
Bárcsak nyernék a lottón...
beküldve: 2008-05-05 10:06:26
(#160) ha húsvétra kapol vizen kiv mit akk te fiú/férfi kölök vagyol mind. h .hívjuk..igaz???és elég szép pénzköteget hagyhattál conon meg úgy mindenhol..ha 5hónap alatt termelted ki...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-05 10:14:32
beküldve: 2008-05-05 10:04:18
(#159) No mindegy, jó neked Kitcat
Ha esetleg megunnád a gyűjtést, és el akarod ajándékozni, itt vok XD Ne feledd XDXD
Ha esetleg megunnád a gyűjtést, és el akarod ajándékozni, itt vok XD Ne feledd XDXD
Kitcat 5 hónapja vagy gyűjtő? O.O Honnan van rá ennyi money-d? (Ha szabad megkérdezni ^^')
Én is 5 hónapja gyűjtök mangát, de csak 12 mangám van, meg 8 dvd-m. (Én vok a gyenge kezdő... XD)
Én is 5 hónapja gyűjtök mangát, de csak 12 mangám van, meg 8 dvd-m. (Én vok a gyenge kezdő... XD)
Öhm, hát, névnap, szülinap, húsvét. :) Szerencsére nekem már nem próbálnak a rokonok semmit venni, hanem pénzt adnak.
A lista eddig:
69 anime DVD (Csak magyar kiadású)
25 figura
64 manga (Magyar, német, japán, angol és francia nyelven)
meg egyéb mindenféle bigyu-> kártyák (99 db.), Death Note,Death Note L-es tasi, FMA zsebóra, minden Mondo és AS, (ami megjelent), poszterek, van egy-két CD is, csak az lemaradt a képről /Tudok magamnak gratulálni-tudtam h valami kimarad-de már nem pakolom vissza/
beküldve: 2008-05-05 09:58:26
(#157) Kitcat 5 hónapja vagy gyűjtő? O.O Honnan van rá ennyi money-d? (Ha szabad megkérdezni ^^')
beküldve: 2008-05-05 09:55:23
(#156) ja értem..bocsánat...."enged élyt kér meghunyászkodni és apró ponttá zsugorodni"(by: az én anyum/chika/L/fmpp(meg még sok neve volt)
te jól olvastam h "pucca"????nem mondod.. de azért illenék egy ilyen gyűjteményt normálisan tárolni nem???? *félve kérdezi*
Jól olvastad. Pucca. XD
Normálisan van tárolva, van vitrin is meg minden, csak con után ki lett pakolva és meg lett számolva.
beküldve: 2008-05-05 09:49:59
(#154) Ha a gépet nem számítjuk (márpedig itt nem számítjuk lol), akkor még gyenge kezdő vok... mindössze 28 manga (mondjuk nemsokára 31) és 27 anime-dvd (amiből mondjuk van egy teljes FMP!-Fumoffu?-TSR sorozat, és azon kívül 27 ^^), de ez is nemsokára bővül...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-05-05 09:53:26
beküldve: 2008-05-05 09:44:51
(#153) te jól olvastam h "pucca"????nem mondod.. de azért illenék egy ilyen gyűjteményt normálisan tárolni nem???? *félve kérdezi*
Jajam, naon szép gyűjtemény Kitcat ^^
Megint csak azt tudom mondani hogy nem ér XD Hogy tudtok ennyit venni Mióta gyűjtitek amúgy?
Csak nyernék a lottón...
Megint csak azt tudom mondani hogy nem ér XD Hogy tudtok ennyit venni Mióta gyűjtitek amúgy?
Csak nyernék a lottón...
Köszönöm. Hát, azért az a lottó nekem is jól jönne...
Én kicsit kevesebb, mint 5 hónapja vagyok gyűjtő.
De, persze van egy-két kártyám, meg ilyesmim 7-8éves koromból. Csak, akkor még lövésem sem volt, mi az az anime. XD
beküldve: 2008-05-05 09:28:41
(#151) Jajam, naon szép gyűjtemény Kitcat ^^
Csak nyernék a lottón...
Csak nyernék a lottón...
beküldve: 2008-05-05 09:17:28
(#150)