Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2008-05-02 14:33:07
(#119) Látom van pár Rave Mastered, Mashima Hiro-tól. Én tőle inkább a Fairy Tailt szeretem (és idővel be is fogom szerezni, az első 2 kötet már meg is jelent angolul).
Én amúgy karácsonyi csomagolópapírt raktam a mangáim alá... még tavaly. Ami azóta is alattuk van.
Én amúgy karácsonyi csomagolópapírt raktam a mangáim alá... még tavaly. Ami azóta is alattuk van.
Szerk: Horsee 2008-05-02 14:48:37
és látom gondosan aláraktál vmilyen ..lapot h nehogy a "sima padlóra kerüljön"^^(helyes helyes..:PI)
2 Mondós poszter...
beküldve: 2008-05-02 14:24:34
(#117) és látom gondosan aláraktál vmilyen ..lapot h nehogy a "sima padlóra kerüljön"^^(helyes helyes..:PI)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-02 13:46:09
(#116) A topik már hónapok óta halott. Ideje feltámasztani hamvaiból! Kidobozoltam a mangáimat, szegénykék egy része még mindíg a költöztető dobozokban szenvedett, ideje volt egy kis szellőztetésnek. Valószínűleg egy héten belül megjön a könyvespolcom, így méltó helyükre kerülnek a kötetek. Egyenlőre csak kipakoltam a földre őket és lőttem egy képet róluk.
Itt van nagyobb méretben is:
[Link]
Összesen 101+1 kötet. A részletes lista a profilomban.
Itt van nagyobb méretben is:
[Link]
Összesen 101+1 kötet. A részletes lista a profilomban.
beküldve: 2007-12-04 17:09:52
(#115) Éljeeeen, Hungarocomixon átvehettem drága új Bleach artbookomat Most ez a gyűjteményem kedvenc darabja^___^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
hm... lehet, hogy csak én vagyok vele így, de nem veszek meg mindent, amit fordítva kell olvasni, és azt írják rá manga. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy nincs sok mangám (pedig de szeretnék még).
Smucig disznó vagyok, és nem veszem meg azokat a mangákat, amikről tudoim, hogy nem nagyon fognak lenyűgözni.
Smucig disznó vagyok, és nem veszem meg azokat a mangákat, amikről tudoim, hogy nem nagyon fognak lenyűgözni.
Dettó. Eddig egy kötet volt, amit megbántam, az Éjféli Opera, mert azzal úgy voltam, hogy tetszeni fog. Eleinte tetszett is, de mostmár nem. Hogy lehet megunni egy mangát? am. nekem csak magyar v. spanyol mangák kellenének, esetleg nagyon szépen megrajzolt más nyelven (remek péda a német Yami no Matsuei mangám), amiből lehet rajzolni.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-11-04 15:24:03
(#113) Hello! Nah itt a beígért kép a minigyűjteménnyel kapcsolatban. Ott van még a Gravitation Ex vol1 , csak nem látszik, nameg az Árnybíró 1. Azóta bővült a gyűjteményem a Princess Princess 1-2vel, és a Family Complex-szel. ( Enyhe Mikiyo Tsuda imádat ^_^) [Link]
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
hm... lehet, hogy csak én vagyok vele így, de nem veszek meg mindent, amit fordítva kell olvasni, és azt írják rá manga. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy nincs sok mangám (pedig de szeretnék még).
Smucig disznó vagyok, és nem veszem meg azokat a mangákat, amikről tudoim, hogy nem nagyon fognak lenyűgözni. Inkább a saját kedvencekre hajtok, és ha kell költök rájuk nagyobb összeget. Azokat valahogy sokkal jobban megbecsülöm, mint a miért ne alapon megvett köteteket. Legutóbb például sikerült megszereztem a Samurai Champloo manga köteteket (az anime nagy kedvenc). Félre kellett rá rakni, kellett hozzá némi szenecse, de oda vagyok tőlük, meg vissza, és gyűjteményem legnagyobb kincsei. :)
Smucig disznó vagyok, és nem veszem meg azokat a mangákat, amikről tudoim, hogy nem nagyon fognak lenyűgözni. Inkább a saját kedvencekre hajtok, és ha kell költök rájuk nagyobb összeget. Azokat valahogy sokkal jobban megbecsülöm, mint a miért ne alapon megvett köteteket. Legutóbb például sikerült megszereztem a Samurai Champloo manga köteteket (az anime nagy kedvenc). Félre kellett rá rakni, kellett hozzá némi szenecse, de oda vagyok tőlük, meg vissza, és gyűjteményem legnagyobb kincsei. :)
Nos, én se ezen az alapon vok, nekem minden képregényem kincs
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-02 20:27:46
(#111) hm... lehet, hogy csak én vagyok vele így, de nem veszek meg mindent, amit fordítva kell olvasni, és azt írják rá manga. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy nincs sok mangám (pedig de szeretnék még).
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
én is megtenném, ha megdobnának fél millávalXD
Na ja...részben ez is igaz, de mégis...néha eszmbe jut, hogy amit hosszú gyűjtögetéssel és munkával szed össze az ember, azt sokkal jobban megbecsüli, mintha rászakad az otp és mindent egyben meg tud venni. Nem?
Ja és hogy témánál is maradjunk, az én gyűjteményem az adatlapomon van, nem irom ki.
Nos.pár évig gyűjtögettem a legrégibb darab 1990-es james bond
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
én is megtenném, ha megdobnának fél millávalXD
Na ja...részben ez is igaz, de mégis...néha eszmbe jut, hogy amit hosszú gyűjtögetéssel és munkával szed össze az ember, azt sokkal jobban megbecsüli, mintha rászakad az otp és mindent egyben meg tud venni. Nem?
Ja és hogy témánál is maradjunk, az én gyűjteményem az adatlapomon van, nem irom ki.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-10-31 22:57:21
(#108) én is megtenném, ha megdobnának fél millávalXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Nekem eddig ennyi mangám van:
Bleach 14., 16.
Princess Ai 1., 2., 3. (szal a teljes sorozat)
Tarot Café 1., 2.
Record of Lodoss War 1. (ELADÓ!)
Gals! 1. (ELADÓ!)
Chrno Crusade 5.
Ouran High School Host Club 1., 2., 3., 4., 5., 6.
Nem túl sok, de nem is igazán mangákra költök a figurák a szenvedélyeim, mondhatni azokból eddig 17 db van, és amint megint lesz pénzem, veszek mééégXD
Meg ugye én alapból gyűjtöm a nyakláncokat, az utóbbi időben az animéseket eddig 5 db van belőlük meg egy gyűrű
Aztán nem is beszélve az egyéb cuccokról, mint kitűző, poszter, fémdobozka, Death Note, kulcstartó, FMA-dárda...stb. Mondhatni mindenevő vagyok
Bleach 14., 16.
Tarot Café 1., 2.
Gals! 1. (ELADÓ!)
Chrno Crusade 5.
Nem túl sok, de nem is igazán mangákra költök a figurák a szenvedélyeim, mondhatni azokból eddig 17 db van, és amint megint lesz pénzem, veszek mééégXD
Meg ugye én alapból gyűjtöm a nyakláncokat, az utóbbi időben az animéseket eddig 5 db van belőlük meg egy gyűrű
Aztán nem is beszélve az egyéb cuccokról, mint kitűző, poszter, fémdobozka, Death Note, kulcstartó, FMA-dárda...stb. Mondhatni mindenevő vagyok
Én is sokmindent gyűjtök Csak nagyobb tételekben mint pl.: kulcstartóból kb.:200 darab van, Képregényből meg kb.:500
beküldve: 2007-10-31 16:53:33
(#106) Nekem eddig ennyi mangám van:
Bleach 14., 16.
Tarot Café 1., 2.
Gals! 1. (ELADÓ!)
Chrno Crusade 5.
Bleach 14., 16.
Tarot Café 1., 2.
Gals! 1. (ELADÓ!)
Chrno Crusade 5.
Nekem 32 mangát sikerült összegyűjtenem fél év alatt, minimálzsebpénzzel :) Képet majd rakok fel, ha visszakaparintom a fenyát * . Jelen pillanatban Mikiyo Tsuda - mangáit próbálom kigyűjteni, kisebb-nagyobb sikerrel, német nyelven .
Folyamatban ( vagyis nincs meg) : Princess princess 4-5
The day of Revolution 1
Family Complex
( A többi megvan xD )
U.I. :A mai nap feketebetűs nap életemben, ugyanis bezárt a KingComics
Pedig ott annyi, de annyi jóó manga volt :(
* = Digitális Fényképező röv.
Folyamatban ( vagyis nincs meg) : Princess princess 4-5
The day of Revolution 1
Family Complex
( A többi megvan xD )
U.I. :A mai nap feketebetűs nap életemben, ugyanis bezárt a KingComics
Pedig ott annyi, de annyi jóó manga volt :(
* = Digitális Fényképező röv.
Hogy mi bezááárt???ONANN VAN A MANGAGYŰJTEMÉNYEM FELE:O neeee nekem 13 mangát sikerült összegyűjteni egy év alatt..:
Princess Ai 1,2,3
Bizenghast1,2
Dramacon 1,2
Avril Lavigne 5kívánság 1.
Pita Ten(ez a King Comicsból van...)5,6,7,8
naruto 1
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D