Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2007-09-30 17:17:27
(#59) Tailor nincs halálfélelmed? Így folytatod valaki megtalál és " súlyos testi sértéseket" hagy rajtad és elviszi a gyűjteményedet
Time to enter The World with no Future.....
Mint ha nem hallanám minden héten : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-09-30 17:10:31
(#57) Wow, az a Vincent figura...*.* utállak, de szerintem már ígyis tudodXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-30 16:55:25
(#56) beküldve: 2007-08-24 20:40:30
(#55) én csak a számítógépemen dicsekedhetek egy szerény 70 Kbit-os gyűjteménynek
angolul scanlationben, mert én sajna szeretem az angol fordításokat, ha jó színvolanúak
amúgy már alig várom, hogy vehessek mangát magyarul is
hát igen ez nem sok
angolul scanlationben, mert én sajna szeretem az angol fordításokat, ha jó színvolanúak
amúgy már alig várom, hogy vehessek mangát magyarul is
hát igen ez nem sok
"hn" :/
Már felhagytam a számolásával hogy hol is tartok. Nekem nem szolnak bele mert dolgozom és tudják hogy ez a "hobbim" meg mindig mondják hogy ne hanyagoljam az angol nyelv tanulását. Hát nem fogom : ) Egy hónap átlag 5-6 kötetet veszek (kivéve ha ismerősöknek is kell rendelni vagy venni mert akkor megvan 10-11 kötet is) amiket többnyire ott veszek meg ahol tudok.
Ejj majd képet az új polcról ha van már ;) Lemérni meg nem mertem de még összeszámolni se az össz budzsét ami eddig a polc feltupírozására ment xD Amúgy tegnap egész "véletlenül" löttem egy új képet amin mostmár be van fejezve a Battle Angel széria és az általam legjobban szeretett Zombie Powder is. Na meg az elengedhetetlen figure's is :]
Csillagharcos: Szeressük még páran az MGS-t :) Nem kicsit, nagyon! : D
Csillagharcos: Szeressük még páran az MGS-t :) Nem kicsit, nagyon! : D
Eddíg mennyit költöttél mangákra???? Nekem a szüleim ha már 10 000ftnál többet költök egyszerre mangákra akkor már a "nagybeszédet" tartják.
Time to enter The World with no Future.....
Szerk: Kazuma-kun 2007-08-24 17:29:43
Ejj majd képet az új polcról ha van már ;) Lemérni meg nem mertem de még összeszámolni se az össz budzsét ami eddig a polc feltupírozására ment xD Amúgy tegnap egész "véletlenül" löttem egy új képet amin mostmár be van fejezve a Battle Angel széria és az általam legjobban szeretett Zombie Powder is. Na meg az elengedhetetlen figure's is :]
Csillagvadász: Szeressük még páran az MGS-t :) Nem kicsit, nagyon! : D
Csillagvadász: Szeressük még páran az MGS-t :) Nem kicsit, nagyon! : D
Szerk: Tailor 2007-08-24 17:28:52
Köszönöm szépen mindenkitől! Lemértem a polcot és több mint egy méter 10 centi mangám van eddig xD És még mennyi lesz ezután!
A súlyát nem mérted meg??? Az én ~60 kötetem + ugyanennyi konzoljátékom NAGYON nehéz és sok helyet foglalnak. Mindez költözésnél derült ki.
Nembaj felvirágoztatom én ezt a topikot xD Ma úgymond unatkoztam egy kicsit és merő kiváncsiságból pakolgattam egy kicsit. Az eredménye: [Link]
ez szép! Végre 1 Metal Gear rajongó!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-08-24 14:59:47
(#49) beküldve: 2007-07-11 19:00:04
(#48) Köszönöm szépen mindenkitől! Lemértem a polcot és több mint egy méter 10 centi mangám van eddig xD És még mennyi lesz ezután!
Nembaj felvirágoztatom én ezt a topikot xD Ma úgymond unatkoztam egy kicsit és merő kiváncsiságból pakolgattam egy kicsit. Az eredménye: [Link]
woow! télleg szép gyűjtemény!
mangát pakolni/rendezgetni oooolyan jó!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Jézus, ez hány méter?
Egyébként nagyon szép gyűjtemény. Gratula.
beküldve: 2007-07-10 17:27:53
(#45) Nembaj felvirágoztatom én ezt a topikot xD Ma úgymond unatkoztam egy kicsit és merő kiváncsiságból pakolgattam egy kicsit. Az eredménye: [Link]