Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2007-05-19 22:38:19
(#14) Nálam itthon eddig 42 kötet figyel a polcon, meg 5 nagy becsben tartott Artbook : ) Bár sajnos annyira nem vigyázok rá, mint Parthenias, irigylem is emiatt o.o akkor is ha idegölő néha : )
Képi illusztráció (bár kicsit sz.r lett):
Part 1[Link]
Part 2 [Link]
Ha jól látom akkor eddig a felállás (csak rendes manga-köteteket számolva):
- Rudymester (64)
- Tailor (62)
- Taki [jómagam] (42)
- Parthenias (30)
- Kazuma-kun (25)
- IchiGo (23)
- Aya (17)
- Hanon (14)
- Moonie (12)
már a 10 kötett fölöttiek
egyelőre : ))
Képi illusztráció (bár kicsit sz.r lett):
Part 1[Link]
Part 2 [Link]
Ha jól látom akkor eddig a felállás (csak rendes manga-köteteket számolva):
- Rudymester (64)
- Tailor (62)
- Taki [jómagam] (42)
- Parthenias (30)
- Kazuma-kun (25)
- IchiGo (23)
- Aya (17)
- Hanon (14)
- Moonie (12)
már a 10 kötett fölöttiek
egyelőre : ))
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
beküldve: 2007-05-18 21:29:07
(#13) Nekem 25 db-os gyűjteményem van. A Ranma 1/2 mangát kezdtem el megrendelni 2 hónapja Angliából. A sorozat "csak" 34 kötetes. Szeritem mire meglesz az utolsó része addígra nálunk befejezik az Árnybírót.
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-05-18 21:06:42
(#12) Hajaj, szerintem közöttetek nekem van a legkisebb gyűjteményem^^" Még csak 12, jelenleg az Ouran High School Host Club sorozatot szeretném megszerezni, ez a célkitűzésem (3. 4. meg is van, 3-4 hét múlva jön 1. és 2. kötet )
Bár én mangákon kívül még figurákat is gyűjtök (abból eddig 9 db van), meg sokszor ilyen fancuccoknak nem tudok ellenállni, a mangák rovásáraXD
Bár én mangákon kívül még figurákat is gyűjtök (abból eddig 9 db van), meg sokszor ilyen fancuccoknak nem tudok ellenállni, a mangák rovásáraXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-18 20:59:19
(#11) Ezzel csak az a baj, hogy hiába fényképezném (ha volna mivel és hol többek között), de a legkevésbé se lehetne dekoratív, ugyaniy ami mangám van, mind csinos kis fehér egyenkötést kapott. Ez onnan indult, hogy a legelső mangám nem magyar volt, és nagyonnagyon örültem neki , másrészt annyi vért izzadtam érte, hogy legyen, hogy nem tudtam volna elviselni, ha valami baja esik. Ezért azóta az összes mangámon kötés van. Kereken 30 darab eddig. Egyébként is nagyon vigyázok a könyveimre, de mangákra főleg, elég ritkán látni őket errefelé. Kettőn van egy kicsi meggyűrődés, úgy sajnáltam...
Egyszer azt álmodtam, hogy valaki egy táborban fölgyűri a fedelét az egyiknek, mert ráül véletlenül. Nos, azt hiszem, hogy az életben soha nem éreztem magam annyira dühösnek, mint abban az álmomban... huh
Egyszer azt álmodtam, hogy valaki egy táborban fölgyűri a fedelét az egyiknek, mert ráül véletlenül. Nos, azt hiszem, hogy az életben soha nem éreztem magam annyira dühösnek, mint abban az álmomban... huh
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Lehet hogy csak az én perverzitásom, de szeretm közzétenni képekben a gyűjteményeimet. Aki hasonlóan gondolkozik, az ne legyen rest: fényképezzen, töltse fel a képet, írja a linket. Megkérek mindenkit, hogy ne felsorolást csináljon (az benne van mindenkinek a profiljában), csak képeket töltsetek fel.
Leszek az első, nekem jelenleg így néz ki a kollekcióm:
Összesen 64 darab.
[Link]
Összesen 64 darab.
[Link]
WOW! Néked aztán sok mangád van! Nekem 17
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Aya 2007-05-17 06:58:59
Mindenkinek megvan a maga perverzitása Rudy De miért hiszem úgy hogy ez a fajta perverzitás az 576-tól ered? Na mindegy.
Nem létezhet fórum ilyen topik nélkül Polckirály!
Én már csak ilyen "mutógatós" egyén vagyok.
beküldve: 2007-05-15 17:25:35
(#8) *nyelvet ölt* Dicsekvés megy mi? :PP Nem baj,csakazértis megmutatom ezt a 14 darabos *büszke* kis gyűjteményt...de nekem van még időm gyűjtögetni (Mermaid Melody és Chrno barátnőknél éppen)
[Link]
Plusz még Vampire Hunter D dvd (képet minek?) és ha minden igaz jön nemsokára 3 Ojamajo Doremi figura ^_^
[Link]
Plusz még Vampire Hunter D dvd (képet minek?) és ha minden igaz jön nemsokára 3 Ojamajo Doremi figura ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-15 17:11:20
(#7) beküldve: 2007-05-15 13:44:30
(#6) ÚÚÚ nekemösszesen 5 darab van ^^ Mondjuk neten már olvastam: Angelic Layer, Chobits, One pice, Ah my goddes stb stb...
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-05-15 13:38:01
(#5) Nem tudom, de nekem nem kéne ennyi külföldi manga, mégha lenne rá pénzem se. Főleg, hogy elfelejtettem az angolt és spanyol mangát sehol nem találok...
A magyar mangáknak a nagy része viszont megvan.
A magyar mangáknak a nagy része viszont megvan.
A beszélő szerencsesüti...
Szerk: Kira 2007-05-15 13:38:37
Mindenkinek megvan a maga perverzitása Rudy De miért hiszem úgy hogy ez a fajta perverzitás az 576-tól ered? Na mindegy.
Lassan egy éve kezdtem el a manga gyüjtögetést és olvasgatást és azóta pénzt, időt és utánnajárást nem kimélve a mai napig gyülnek. Én 62 kötettel büszkélkedhetek eddig
Bleach + Heath the Soul 3 PSP game
[Link]
Fullmetal Alchemist + D.Gray-man
[Link]
Desu Notó (Gy.K.: Death Note)
[Link]
Vegyes
[Link]
És a magyar kiadványok
[Link]
Lassan egy éve kezdtem el a manga gyüjtögetést és olvasgatást és azóta pénzt, időt és utánnajárást nem kimélve a mai napig gyülnek. Én 62 kötettel büszkélkedhetek eddig
Bleach + Heath the Soul 3 PSP game
[Link]
Fullmetal Alchemist + D.Gray-man
[Link]
Desu Notó (Gy.K.: Death Note)
[Link]
Vegyes
[Link]
És a magyar kiadványok
[Link]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Lehet hogy csak az én perverzitásom, de szeretm közzétenni képekben a gyűjteményeimet. Aki hasonlóan gondolkozik, az ne legyen rest: fényképezzen, töltse fel a képet, írja a linket. Megkérek mindenkit, hogy ne felsorolást csináljon (az benne van mindenkinek a profiljában), csak képeket töltsetek fel.
Összesen 64 darab.
[Link]
Összesen 64 darab.
[Link]
Azta, nem semmi kis gyűjteményed van.
Majd én is lefotozóm az enyimet, de ennek a negyede sincs.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-15 08:47:47
(#2) Hát az én gyűjteményem elég csekély, még csak 10 kötet, szóval a képet hagyom későbbre, majd ha legalább egy polc megtelik velük. (Amire nem kell sokat várni ilyen sűrűségű magyar megjelenések mellett. ^^).
Viszont Rudymester, wow, szép gyűjtemény.
Viszont Rudymester, wow, szép gyűjtemény.
beküldve: 2007-05-15 00:34:14
(#1) Lehet hogy csak az én perverzitásom, de szeretm közzétenni képekben a gyűjteményeimet. Aki hasonlóan gondolkozik, az ne legyen rest: fényképezzen, töltse fel a képet, írja a linket. Megkérek mindenkit, hogy ne felsorolást csináljon (az benne van mindenkinek a profiljában), csak képeket töltsetek fel.
Összesen 64 darab.
[Link]
Összesen 64 darab.
[Link]
Szerk: Rudymester 2007-05-15 00:37:20