Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
csak nem vok prüd mint a legtöbb fiatal lány vagy nő! O:)
A véleménymet továbbra is fenntartom.
Valaha én is így kezdtem...
Emlékszem azokra az időkre, amikor még több kötetem volt, mint neked. De aztán igen szépen belehúztál.
Pirontan (igen, lány létemre megvettem. hentai vok. ^^")
Egyre szimpatikusabb vagy.
csak nem vok prüd mint a legtöbb fiatal lány vagy nő! O:)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-10-07 10:14:57
Egyre szimpatikusabb vagy.
beküldve: 2007-10-07 08:49:29
(#70) con jóvoltából bővült a mangák száma:
Princess Ai 3 (nah végre. ezt már régebb óta meg akartam szerezni h teljes legyen a trilógia)
Élni (igen, nyomdahibás az első szines oldalak. és? no problem! ^^)
Kenshin (mondtam h meg fogom venni! már csak el kell olvasni)
Princess Ai 3 (nah végre. ezt már régebb óta meg akartam szerezni h teljes legyen a trilógia)
Élni (igen, nyomdahibás az első szines oldalak. és? no problem! ^^)
Kenshin (mondtam h meg fogom venni! már csak el kell olvasni)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Ma vettem új polcot : D
Még a végén azt is megfújja valaki a gyűjteménnyeddel eggyütt!Hol is laksz?? nekem még sajna nincs ennyi... de gyüjtögetek!!
Rock 4 Ever!!!!
Valaha én is így kezdtem...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-06 22:13:50
(#67) Najó, még mindig csak kiskezdő vagyok errefelé, de azért legutóbbi hozzászólás óta kicsit megszedtem magam, és ez igencsak szép szám, tekintve, hogy max másfél éve animézek komolyabban...[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-30 18:20:54
(#66) Nemkérek én véfelmet semmi és senki ellen :] De ez a polc még nagyon sokáig bővülni fog : D
beküldve: 2007-09-30 18:16:46
(#65) Neem,nem bántok senkit.Legalább az animésmangásjapános társaság ne szívozzon egymással...Aki a Mangát szereti rossz ember nem lehet... meg az se aki az Animét...meg az se aki Japánt
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-30 18:01:42
(#64) Szerintem Tailor jelentkezz a FBI tanuvédelmi programjába. Azok talán megvédenek.
Time to enter The World with no Future.....
Szerk: Kazuma-kun 2007-09-30 18:01:58
Nem félek én senkitől és semmitől Viszont ha mindxen igaz Con utái héten egy Gundam makett is itt fog díszelegni szóval 2-3 hónap és ismét vehetek polcot :]
Nem fog polc kelleni,akaratom acélos,bevonom a CIA-t is,és muháháháhá!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Nem félek én senkitől és semmitől Viszont ha mindxen igaz Con utái héten egy Gundam makett is itt fog díszelegni szóval 2-3 hónap és ismét vehetek polcot :]
Igen szép gyüjtemény gratula.Szerintem a Conon ne hiresztelgesd vagy legalábbis probálj sötétedés elött hazamenni.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-30 17:30:06
(#61) Nem félek én senkitől és semmitől Viszont ha mindxen igaz Con utái héten egy Gundam makett is itt fog díszelegni szóval 2-3 hónap és ismét vehetek polcot :]
Ma vettem új polcot : D
Reszkess...megyek és szépen módszeresen kifosztalak ma éjjel...ja,el is felejtettem,egy nagy ,ennyit igazán megérdemel a gyöjteményed(többet is)