Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2007-07-02 17:00:00
(#44) Egy újabb remek darabra tettem szert Zsolti segedelmével : D
[Link]
Mondjuk se anime se manga de hozzá tartozik
[Link]
Mondjuk se anime se manga de hozzá tartozik
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-22 16:53:50
(#43)
Szerk: Chipp 2007-05-22 16:54:04
Én pont úgy vagyok vele, hogy csak azt veszem meg idegen nyelven, ami nagyon érdekel vagy nagyon szeretem, mert neten nincs sok infó róluk többnyire (kis különc vagyok: amit sokan szeretnek, inkább nem szeretem), és meghalnék, ha nem ismerném a történetet, mellesleg nyelvgyakorlásnak se utolsó. Így jártam meg a Fullmetal Alchemist-tel... magyarul olvasgattam honlapon, és nem tudom megszerezni németül, pedig megöl az idegesség.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Gome! Úgy akartam írni, hogy már nem csinálnám; vagyis én. Bocs, nem akartalak ezzel megsérteni, csak a "már" szó kifelejtésével felrúgtam az eredeti mondanivalómat.
nem sértessz. én tényleg nagyon imádom a mangákat! szóval nem sértés nekem.
olyan sorozatot meg elve nem veszek meg (kivéve 2-3 címet) idegen nyelven ami érdekel, mert ha kijönne magyarul akkor agyonlőném magam h nekem meg külföldiül van meg...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-05-22 08:49:05
28 kötet magyar Naruto 10ezerért? húzós kérdés.... ha nem lenne meg a japán akkor igen, de így hogy megvan így semmiképp!
Gome! Úgy akartam írni, hogy már nem csinálnám; vagyis én. Bocs, nem akartalak ezzel megsérteni, csak a "már" szó kifelejtésével felrúgtam az eredeti mondanivalómat.
Real World Espada!
na jó, de azért a 28 kötetet nem hiszem h 10.000 ftért be tudnád szerezni, úgy h abból 2000 ft a postaköltség volt...
Mondjuk üzletnek nem rossz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nyelvtanulásnak tökéletesen megfelel. Ha magyarul ugyanennyi kötetet vehetnél ugyanennyiért, akkor sem vennéd meg?
28 kötet magyar Naruto 10ezerért? húzós kérdés.... ha nem lenne meg a japán akkor igen, de így hogy megvan így semmiképp!
modnjuk úgy h olcsó volt. végülis egy tizesből megúsztam a 28 kötetet. és szvsz ez nagyon jó üzlet volt. nem vok kifejezetten Naruto fan, inkább a manga iránti rajongásom befolyásolt.
Az nem semmi rojongás lehet a manga iránt.
Mondjuk régen én is ezt tettem volna: mindegy milyen nyelven, és hogy milyen stílusban. De így, hogy néhány forgalmazónak hála hozzá tudok jutni az angol nyelvűekhez is, nem csinálnám az előbbit. :P
na jó, de azért a 28 kötetet nem hiszem h 10.000 ftért be tudnád szerezni, úgy h abból 2000 ft a postaköltség volt...
Nyelvtanulásnak tökéletesen megfelel. Ha magyarul ugyanennyi kötetet vehetnél ugyanennyiért, akkor sem vennéd meg?
modnjuk úgy h olcsó volt. végülis egy tizesből megúsztam a 28 kötetet. és szvsz ez nagyon jó üzlet volt. nem vok kifejezetten Naruto fan, inkább a manga iránti rajongásom befolyásolt.
Az nem semmi rojongás lehet a manga iránt.
Mondjuk régen én is ezt tettem volna: mindegy milyen nyelven, és hogy milyen stílusban. De így, hogy néhány forgalmazónak hála hozzá tudok jutni az angol nyelvűekhez is, nem csinálnám az előbbit. :P
Real World Espada!
Az más. Csak gondoltam te is úgy megszívtad mint én és drága barátosnéim a francia Chrno Crusade és Mermaid Melodyvel..egy büdös szót nem értünk,és nem tudjuk hogy ezt most hol mikor ki... Nem baj,a lényeg hogy van
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Tehát.Te vettél 10 rongyért 28 kötet mangát,amit nem is szeretesz annyira fanatikusan,és meg sem érted? Derék
érteni értem. persze nem mondom h az összes kanjit ismerem, de mivel a magyar fanfordítást is ismertem, az animét is néztem egy darabig. szóval nem nehéz "kitalálni" h miről van szó... mondtam h nagyon imádom a mangákat! talán túlságosan is... de nem bánom h nem magyarul van meg, hanem japánul! magyarul meg sem venném!
Tehát.Te vettél 10 rongyért 28 kötet mangát,amit nem is szeretesz annyira fanatikusan,és meg sem érted? Derék
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
hát nem mondhatni h tudok japánul...
Akkor a rajongásod miatt vetted meg? Vagy ajándékba kaptad?
Nem semmi...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
hát nem mondhatni h tudok japánul...
Akkor a rajongásod miatt vetted meg? Vagy ajándékba kaptad?