Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2008-05-02 20:57:32
(#134) Van még egy szabad slot csak ott az ámerikáns képregények vannak xD Bár a Gundam maketteknek kéne már egy külön polcrendszer... xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nagyon faja! Meg is telt a polcod, lassan venned kell mégegyet (vagy nagyobbat)...
beküldve: 2008-05-02 20:51:20
(#132) Nah itt az én full-fledged gyüjteményem :] Mondjuk nem a legjobb kép de a lényeg látszik xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2008-05-02 20:55:10
beküldve: 2008-05-02 20:50:06
(#131) Annyi előnyöm van, hogy saját keresettel rendelkezek...
És ez az előny mindent visz... ^^ én is örülök a saját bevételnek!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nagyon szép gyűjtemények. Rudymester, éátom volt időd gyűjtögetni azt a 102 mangát. De Hanon 50-je sem kutya. Én meg a 26 mangámmal (plusz az a 3, amit húgomnak vettem, de az nem számít) ráérek még jó sokáig gyűjteni. Azért belegondolva: 9 hónap--->26 manga. Ha így folytatom, akkor mégtöbb, mint 2 év, és kb. lesz 100 mangám.
De még milyen szép gyűjtemény!!!
És én is élvezhetem az utsó kötetig!!! lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-02 20:24:05
(#128)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-02 20:25:05
beküldve: 2008-05-02 20:22:29
(#127) beküldve: 2008-05-02 20:11:17
(#125) Nagyon szép gyűjtemények. Rudymester, látom volt időd gyűjtögetni azt a 102 mangát. De Hanon 50-je sem kutya. Én meg a 26 mangámmal (plusz az a 3, amit húgomnak vettem, de az nem számít) ráérek még jó sokáig gyűjteni. Azért belegondolva: 9 hónap--->26 manga. Ha így folytatom, akkor mégtöbb, mint 2 év, és kb. lesz 100 mangám.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-02 20:44:29
beküldve: 2008-05-02 16:22:10
(#124) Nagyon szépek a gyűjteményeitek.
De jó lenne, ha nekem is ennyi mangám lenne
Nekem még csak 6 darab van, jövőhéten érkezik a hetedik.
Mondjuk csak két hónapja olvasok mangákat, szóval remélem egyszer nekem is lesz egy ilyen szép gyűjteményem, mint nektek.
De jó lenne, ha nekem is ennyi mangám lenne
Nekem még csak 6 darab van, jövőhéten érkezik a hetedik.
Mondjuk csak két hónapja olvasok mangákat, szóval remélem egyszer nekem is lesz egy ilyen szép gyűjteményem, mint nektek.
Szép gyűjtemény... Neked legalább van hova rakni. Az I"s meg nagy kedvencem, életem első mangája volt és "kicsit" megfogott annó. Sajna az utolsó 2 kötet még hiányzik, de még idén pótólni szeretném.
Wííí, Chobitsot is kéne már rendelgetni, valahogy 3-as kötetnél sose hoznak ki többet rendezvényekre, vagy elviszik előlem, nomindegy :3 Hn, I"s fanboy x')
Con után újból elkezdtem oszlopba állítgatni őket, ahogy eddig is ha épp fényképezgetni akartam. Noshát az lett a vége, hogy 3szor borult le, és kész röhej, mindig az Élnitől kezdve, ami felett már csak Hellsingek vannak x') (jaigen, alulról fölfelé-rossztól jóig rakosgattam). Meg elég hülyén néz ki szegény mangaoszlop, eddig még csakcsak megvoltak egymás tetején, de így, hogy jóval többet rakok egymásra kicsit ingatag :/ Szóval tisztogatás volt, régi kazetták-albumok át másik szobába (azóta is csak oda vannak szórva az asztalra x')), polcot letöröl, és most kapott a gyűjteményem egy külön kis részleget, megtisztelve érezhetik magukat :3
Szal' ők lennének. Pont 50. Nem baj, lesz több is :3 *optimista*
//updte: hja, meg a Hanon figura meg a DoReMi kulcstartók. Azokkal nem tudtam mit kezdeni x')
Con után újból elkezdtem oszlopba állítgatni őket, ahogy eddig is ha épp fényképezgetni akartam. Noshát az lett a vége, hogy 3szor borult le, és kész röhej, mindig az Élnitől kezdve, ami felett már csak Hellsingek vannak x') (jaigen, alulról fölfelé-rossztól jóig rakosgattam). Meg elég hülyén néz ki szegény mangaoszlop, eddig még csakcsak megvoltak egymás tetején, de így, hogy jóval többet rakok egymásra kicsit ingatag :/ Szóval tisztogatás volt, régi kazetták-albumok át másik szobába (azóta is csak oda vannak szórva az asztalra x')), polcot letöröl, és most kapott a gyűjteményem egy külön kis részleget, megtisztelve érezhetik magukat :3
Szal' ők lennének. Pont 50. Nem baj, lesz több is :3 *optimista*
//updte: hja, meg a Hanon figura meg a DoReMi kulcstartók. Azokkal nem tudtam mit kezdeni x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-05-02 15:44:52
Látom van pár Rave Mastered, Mashima Hiro-tól. Én tőle inkább a Fairy Tailt szeretem (és idővel be is fogom szerezni, az első 2 kötet már meg is jelent angolul).
A Rave Mastert nem tudom, hogy befejezem-e valaha is. Majd meglátom mennyi pénzem lesz rá...
Picilány: nem látható igazából hogy mi az, de nem is érdekes. mondo poszeterek számomra nem sokat érnek. Ha már poszter, az legyen A1 méretű...
Ja és itt nem kell használnod a "PI"-t...
Szerk: Rudymester 2008-05-02 15:04:30
beküldve: 2008-05-02 14:40:34
(#120) pi:jó vanna nem látok jól .. csak lapot láttam.. de már látom..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..