Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Ahogy elnézem itt a sok gyűjteményt, látom, mennyire le vagyok maradva. Kitcat, szépen gyűjtögetsz. nem semmi. Ha azt a Light-os figurát harmadannyiért adják Con-on, akkor én is beszereztem volna. (sok az a 11000 Ft érte)
Aki 15k-t kap Conra, az ne beszéljen itt lemaradásról
Rudymesterhez, Tailorhoz, és a nagy gyűjteményesekhez, főleg Kitcat-hoz viszonyítottam. Ő 5 hónap alatt szerzett annyi cuccot, én meg 9 alatt ennyit. De én maradok a lassan járj, tovább érsz-elvnél.
Hát igen...már énis venném Naruto 4. et meg majd 5.-is, meg ruroni 1 et, de nincsen pénzem sajna...:( és ezért nemtok venni :((
Aham ^^ Én is lenullázódtam pénzügyileg, de majd összegyűjtök valamennyit, anyuék meg tesznek hozzá egy picit, és jöhet a következő adag :)
Csak győzzem kivárni...
beküldve: 2008-05-06 11:23:22
(#177) Hát igen...már énis venném Naruto 4. et meg majd 5.-is, meg ruroni 1 et, de nincsen pénzem sajna...:( és ezért nemtok venni :((
Nah, felrakom az én gyűjteményemet is ^^
Nem sok, de bővülőben van, és már polcot is rendeltem neki! Apu csinál majd egyet XD
Tehát itt a link!
[Link]
U.i.: Inu dvd 4 azért nincs ott mert elkérte az osztálytársam :)
Nem sok, de bővülőben van, és már polcot is rendeltem neki! Apu csinál majd egyet XD
Tehát itt a link!
[Link]
Szép gyüjtemény ;)) ha szabad megkérdeznem, akkor mennyi idő aladt gyüjtötted? :)
Olyan 5 hónapja gyűjtöm ^^ Decemberben kaptam meg a Naruto 1,2 -őt, és havonta veszek még 3-at ^^ vagy 4-et
Inu dvd meg még jó régen Tavaly nyáron vettem őket, de most még majd veszek :)
Ez nagyon tetszik... Kasumi rlz...
[Link]
MINDENKINEK:
Akinek kevés cucca van, az se szomorkodjon. valahol el kell kezdeni agyűtést. Az én 100 mangám is úgy kezdődött, hogy egy Tenjho Tenge első kötet...
Pár év és roskadoznak majd azok a polcok...
[Link]
MINDENKINEK:
Akinek kevés cucca van, az se szomorkodjon. valahol el kell kezdeni agyűtést. Az én 100 mangám is úgy kezdődött, hogy egy Tenjho Tenge első kötet...
Pár év és roskadoznak majd azok a polcok...
Szerk: Rudymester 2008-05-05 22:42:14
Ahogy elnézem itt a sok gyűjteményt, látom, mennyire le vagyok maradva. Kitcat, szépen gyűjtögetsz. nem semmi. Ha azt a Light-os figurát harmadannyiért adják Con-on, akkor én is beszereztem volna. (sok az a 11000 Ft érte)
Aki 15k-t kap Conra, az ne beszéljen itt lemaradásról
Szerk: .., 2008-05-05 21:01:48
beküldve: 2008-05-05 20:51:11
(#173) Ahogy elnézem itt a sok gyűjteményt, látom, mennyire le vagyok maradva. Kitcat, szépen gyűjtögetsz. nem semmi. Ha azt a Light-os figurát harmadannyiért adják Con-on, akkor én is beszereztem volna. (sok az a 11000 Ft érte)
beküldve: 2008-05-05 20:34:21
(#172) Sok mangám van. és a legtöbb mangafanos.
azt hiszem..Árnybiró,Ruronin Kenshin,Naruto,Hellsing,Makranco s hercegnő,Éjféli Opera, Tarotcafe, D a vámpirvadász 1 kötet.
Mindegyik mangakötetem nagyából teljes és tartalmaza a már megjelent mangákat. folyamamtosan bövitem ahogy anyagi keretem engedi.
Anime dvd-ék ..inkább Inuyasha 1-14 és az edig megjelent összes movie-ja meg van. tervezek másmilyen dvd-ket is. az még a jővőzenéje.
azt hiszem..Árnybiró,Ruronin Kenshin,Naruto,Hellsing,Makranco s hercegnő,Éjféli Opera, Tarotcafe, D a vámpirvadász 1 kötet.
Mindegyik mangakötetem nagyából teljes és tartalmaza a már megjelent mangákat. folyamamtosan bövitem ahogy anyagi keretem engedi.
Anime dvd-ék ..inkább Inuyasha 1-14 és az edig megjelent összes movie-ja meg van. tervezek másmilyen dvd-ket is. az még a jővőzenéje.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2008-05-05 20:37:03
Nah, felrakom az én gyűjteményemet is ^^
Tehát itt a link!
[Link]
Tehát itt a link!
[Link]
Szép gyüjtemény ;)) ha szabad megkérdeznem, akkor mennyi idő aladt gyüjtötted? :)
beküldve: 2008-05-05 18:59:01
(#170) Nah, felrakom az én gyűjteményemet is ^^
Tehát itt a link!
[Link]
Tehát itt a link!
[Link]
az egyik Princess Tutu
Hijj, és milyet, ha szabad tudnom? *_* Kerestem én is Tutu figurákat, de csak ilyen egybeolvasztott cast "csoportszobrot" találtam, ami meg nem tetszik x).
Hanon,itt a Tutu:
http://www.e2046.com/categorie s.php?action=search&serie=91 2&name=&item=&status =&price=&scale=&mode =search&cat=1&x=35&y =19
A másik pedig ő lesz: Tamaki
http://www.e2046.com/product_i nfo.php?products_id=5503
Mind a 2 resin figura.
Szerk: Negiluy 2008-05-05 15:33:12
beküldve: 2008-05-05 14:56:13
(#168) Hááát, nekem igen szegényes a manga gyüjteményem...:(( ugy fél hónapja gyüjtöm a mangákat, de már naagyon rég óta szerettem volna eggyet :)
a szegényes gyüjteményem:
Naruto - 1.
Naruto - 2.
Naruto - 3.
Márciusi MOndO
Áprilisi MOndO
Dragon Ball 8 .szám (vékony,képregény fajta!)
Dragon Ball 10. szám (vékony,képregény fajta!)
Dragon Ball 13.szám (vékony,képregény fajta!)
Hát eggyenlőre ennyi :( nincsen pénzem , és ezért nemtok venni a dragon ball-t is ma kaptam nagybátyámnak a megmaradt nyüjteményéből :p
a szegényes gyüjteményem:
Naruto - 1.
Naruto - 2.
Naruto - 3.
Márciusi MOndO
Áprilisi MOndO
Dragon Ball 8 .szám (vékony,képregény fajta!)
Dragon Ball 10. szám (vékony,képregény fajta!)
Dragon Ball 13.szám (vékony,képregény fajta!)
Hát eggyenlőre ennyi :( nincsen pénzem , és ezért nemtok venni a dragon ball-t is ma kaptam nagybátyámnak a megmaradt nyüjteményéből :p
Szerk: Mello 2008-05-05 14:57:39
az egyik Princess Tutu
Hijj, és milyet, ha szabad tudnom? *_* Kerestem én is Tutu figurákat, de csak ilyen egybeolvasztott cast "csoportszobrot" találtam, ami meg nem tetszik x).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
jó hát picilány naív és még kicsi(16éves.. )és én nem kapok semmit hideg vizen kiv. locsoláskor.. bár szeretem a délutánt mert akk mindent visszadok..és hát..a pénz témát hanyagoljuk..
Nem vagy naív, csak kicsit szeleburdi (mondja, ezt valaki, aki ugyan olyan szeles. XD (Én is 16 vagyok))
Igen, a pénz témát hanyagoljuk.
Hamarosan veszek két új figut, az egyik Princess Tutu, a másikat még nem döntöttem el. XD
Szerk: Negiluy 2008-05-05 11:24:58
beküldve: 2008-05-05 10:34:23
(#165) jó hát picilány naív és még kicsi(16éves.. )és én nem kapok semmit hideg vizen kiv. locsoláskor.. bár szeretem a délutánt mert akk mindent visszadok..és hát..a pénz témát hanyagoljuk..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..