Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Na, asszem megerőltetem magam, és nemsokára én is felrakom a gyűjteményemet... már csak kép kéne róla, azt feltölteni, belinkelni... huhh... jól meggondoltam ezt???

Fényképezed, átküldöd, feltöltöm, linkelem...

beküldve: 2008-05-14 20:26:27
(#253) Már megbocsáss, de az alsó sorból nem lehet kivenni, hogy milyen mangák. A felsőből még könnyen. Az alsó sorban van néhány Vampire Knight meg valami .... Boyfriend, ha jól láttam. Kaphatnánk élesebb képet?

Akkor balról jobbra: Synodic Month (Harry Potter doujinshi), aztán Il Gatto Sul G 1-2., The Day I Become A Butterfly (ezek mind yaoi vagy bl mangák), aztán a két barna Blood alone 1-2., utána japánul mégegy yaoi Crimson spell 1-2., Virgin crisis 1-4., aztán a sárgától a liláig mint Takanaga Hinako mangák (ő a favorit) ezek szintén yaoik

Elég éles?

Puszta kíváncsiségból kérdezem, hogy miért csak ennyiből áll az Árnybíró gyűjteményed: Árnybíró 1., 2., 3., 9., 10.?

Mert barátnőmnél olvastam, de közben kijöttek az újak és gondoltam, későbbre halasztom a beszerzésüket, jobban érdekelt mi van az éppen aktuálisban.

Már megbocsáss, de az alsó sorból nem lehet kivenni, hogy milyen mangák. A felsőből még könnyen. Az alsó sorban van néhány Vampire Knight meg valami .... Boyfriend, ha jól láttam. Kaphatnánk élesebb képet?

Puszta kíváncsiségból kérdezem, hogy miért csak ennyiből áll az Árnybíró gyűjteményed: Árnybíró 1., 2., 3., 9., 10.?

/nyálcsorgatás
Jó gyűjtemény! A gratis feliratosok, a nagy, színes könyvek baloldalt, a shinxan melletti fehár/piros vékony, és a bolondok aranya és a parakiss közötti könyvek micsodák? nemismerem fel őket és elolvasni sem tudom a címüket. Parakisshez viszont gratz O.O A nagy színes könyveket antológiának nézem, azok?
Köszke.

Hát, sokat lógtam Németországban, és ott egy csomó ilyen manga ajánlót adnak, a nagy könyvek mellett mind az, de már láttam másnál is. A nagy könyvekre pedig már válaszoltak, egyébként 50 ft-ért vettem egy japán vásáron.

(középen meg Ouran van)
Szerk: kobutasensei 2008-05-14 19:07:44
beküldve: 2008-05-14 18:56:26
(#247) Huhh, lassan én is elérem azt a mennyiséget, amennyitől érdemes képet feltölteni

A nagy színes könyveket antológiának nézem, azok?
Igen, ez a Ciao (ちゃお), a Shogakukan kiadó egyik shoujo antológiája (félhavi).
/nyálcsorgatás
Jó gyűjtemény! A gratis feliratosok, a nagy, színes könyvek baloldalt, a shinxan melletti fehár/piros vékony, és a bolondok aranya és a parakiss közötti könyvek micsodák? nemismerem fel őket és elolvasni sem tudom a címüket. Parakisshez viszont gratz O.O A nagy színes könyveket antológiának nézem, azok?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-14 18:20:33
(#244) beküldve: 2008-05-14 18:11:55
(#243) beküldve: 2008-05-14 15:40:52
(#242) Szép gyűjtemény!
A DN toll mellett az micsoda?
A DN toll mellett az micsoda?
Közvetlenül mellette egy Death Note füzet van és annak a tokja.

Váó!
Honnan van ilyen szép tokkal?

A Battle Royal könyv az magyar????
Beszeretném szerezni.. de csak magyarul
Hirtelen nem is tudom kivan-e adva itthon =S
Beszeretném szerezni.. de csak magyarul
Hirtelen nem is tudom kivan-e adva itthon =S
(Nem magyar hanem japán >)) De nyugodtan keresheted a könyves boltokban viszonylag régóta kiadta az Ulpius-ház, durván 3000 Ft-ot fogsz otthagyni érte.
Szerk: miyu 2008-05-14 13:36:24