Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Na, asszem megerőltetem magam, és nemsokára én is felrakom a gyűjteményemet... már csak kép kéne róla, azt feltölteni, belinkelni... huhh... jól meggondoltam ezt???
Fényképezed, átküldöd, feltöltöm, linkelem...
beküldve: 2008-05-14 20:26:27
(#253) Már megbocsáss, de az alsó sorból nem lehet kivenni, hogy milyen mangák. A felsőből még könnyen. Az alsó sorban van néhány Vampire Knight meg valami .... Boyfriend, ha jól láttam. Kaphatnánk élesebb képet?
Akkor balról jobbra: Synodic Month (Harry Potter doujinshi), aztán Il Gatto Sul G 1-2., The Day I Become A Butterfly (ezek mind yaoi vagy bl mangák), aztán a két barna Blood alone 1-2., utána japánul mégegy yaoi Crimson spell 1-2., Virgin crisis 1-4., aztán a sárgától a liláig mint Takanaga Hinako mangák (ő a favorit) ezek szintén yaoik ... a végén meg Absolute boyfriend és Vampire Knight...
Elég éles?
Ez meg az enyém, a shoujokért komolyan nem vállalom a felelősséget, de így többnek látszik.
[Link]
[Link]
Puszta kíváncsiségból kérdezem, hogy miért csak ennyiből áll az Árnybíró gyűjteményed: Árnybíró 1., 2., 3., 9., 10.?
Mert barátnőmnél olvastam, de közben kijöttek az újak és gondoltam, későbbre halasztom a beszerzésüket, jobban érdekelt mi van az éppen aktuálisban.
Már megbocsáss, de az alsó sorból nem lehet kivenni, hogy milyen mangák. A felsőből még könnyen. Az alsó sorban van néhány Vampire Knight meg valami .... Boyfriend, ha jól láttam. Kaphatnánk élesebb képet?
Ez meg az enyém, a shoujokért komolyan nem vállalom a felelősséget, de így többnek látszik.
[Link]
[Link]
Puszta kíváncsiségból kérdezem, hogy miért csak ennyiből áll az Árnybíró gyűjteményed: Árnybíró 1., 2., 3., 9., 10.?
[Link]
[Link]
/nyálcsorgatás
Jó gyűjtemény! A gratis feliratosok, a nagy, színes könyvek baloldalt, a shinxan melletti fehár/piros vékony, és a bolondok aranya és a parakiss közötti könyvek micsodák? nemismerem fel őket és elolvasni sem tudom a címüket. Parakisshez viszont gratz O.O A nagy színes könyveket antológiának nézem, azok?
Köszke.
Hát, sokat lógtam Németországban, és ott egy csomó ilyen manga ajánlót adnak, a nagy könyvek mellett mind az, de már láttam másnál is. A nagy könyvekre pedig már válaszoltak, egyébként 50 ft-ért vettem egy japán vásáron.
(középen meg Ouran van)
Szerk: kobutasensei 2008-05-14 19:07:44
beküldve: 2008-05-14 18:56:26
(#247) Huhh, lassan én is elérem azt a mennyiséget, amennyitől érdemes képet feltölteni
A nagy színes könyveket antológiának nézem, azok?
Igen, ez a Ciao (ちゃお), a Shogakukan kiadó egyik shoujo antológiája (félhavi).
[Link]
[Link]
/nyálcsorgatás
Jó gyűjtemény! A gratis feliratosok, a nagy, színes könyvek baloldalt, a shinxan melletti fehár/piros vékony, és a bolondok aranya és a parakiss közötti könyvek micsodák? nemismerem fel őket és elolvasni sem tudom a címüket. Parakisshez viszont gratz O.O A nagy színes könyveket antológiának nézem, azok?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-14 18:20:33
(#244) Ez meg az enyém, a shoujokért komolyan nem vállalom a felelősséget, de így többnek látszik.
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-05-14 18:11:55
(#243) beküldve: 2008-05-14 15:40:52
(#242) Szép gyűjtemény!
A DN toll mellett az micsoda?
A DN toll mellett az micsoda?
Közvetlenül mellette egy Death Note füzet van és annak a tokja.
Váó!
Honnan van ilyen szép tokkal?
A Battle Royal könyv az magyar????
Beszeretném szerezni.. de csak magyarul
Hirtelen nem is tudom kivan-e adva itthon =S
Beszeretném szerezni.. de csak magyarul
Hirtelen nem is tudom kivan-e adva itthon =S
(Nem magyar hanem japán >)) De nyugodtan keresheted a könyves boltokban viszonylag régóta kiadta az Ulpius-ház, durván 3000 Ft-ot fogsz otthagyni érte.
Szerk: miyu 2008-05-14 13:36:24