• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Oldalak: ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... <<>>
beküldve: 2008-06-11 08:58:12
(#314) Válasz .., (#309) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Nah, végre eljutottam idáig, hogy megcsináljam... szóval, itt látható a kis gyűjteményem, ami még korántsem a végleges mennyiség...
[Link]

Egy mangafannak nincs olyan, hogy "végleges mennyiség"
Amúgy szép gyűjtemény, csak a minőség miatt nem tudom elolvasni, hogy mi a címe az alsó pár mangának.

Lesd meg a profilomat...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-06-11 08:57:36
(#313) Válasz Nagashi (#310) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Nah, végre eljutottam idáig, hogy megcsináljam... szóval, itt látható a kis gyűjteményem, ami még korántsem a végleges mennyiség...
[Link]

Szép gyűjtemény, csak nemtudom minek vetted meg azokat a howtodrawmanga könyveket Eszméletlen gagyik :3 (imho)

Hogy miért? Azért, ha lesz egyszer egy gyerekem és remélhetőleg nem lesz olyan fakezű, mint én, meg tudjam tanítani az alapokra...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-06-11 00:47:47
(#312) Válasz フリツク オル シィ (#307) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
[Link]

Nagyon szép gyüjtemény!
Szerintem sincs olyan h végleges mennyiség xD

MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-10 22:11:12
(#311) Válasz Nagashi (#310) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
[Link]

Szép gyűjtemény, csak nemtudom minek vetted meg azokat a howtodrawmanga könyveket Eszméletlen gagyik :3 (imho)

Szerintem is

beküldve: 2008-06-10 21:41:00
(#310) Válasz フリツク オル シィ (#307) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
[Link]

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-10 20:32:59
(#309) Válasz フリツク オル シィ (#307) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
[Link]

Egy mangafannak nincs olyan, hogy "végleges mennyiség"
Amúgy szép gyűjtemény, csak a minőség miatt nem tudom elolvasni, hogy mi a címe az alsó pár mangának.

beküldve: 2008-06-10 17:59:39
(#308) Válasz フリツク オル シィ (#307) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
[Link]

Egyre szebb. De jól fog mutatni az enyém mellett...

beküldve: 2008-06-10 17:21:23
(#307)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
[Link]

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-06-10 17:22:16
beküldve: 2008-05-31 20:42:25
(#306) Válasz Nagashi (#305) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Hát Nanát már énis!! Hülye Alexandra -.- ÁÁÁ. Mondjuk van benne valami jó is: Amíg három-négyszer elmentem a boltba, ha már vásárolni nem vásárolok, legalább megnéztem pár további mangát-könyvet is, így informálódtam a további kínálatról, és megvettem a Képregény Mesterségét is (amit nem tettem volna meg, ha nem olvasok bele) amit azóta is lapozgatok, olvasgatok, imádom

Én ma mentem el Libribe, meg is vettem volna a Képregény Mesterségét, de végülis nem vettem meg, mert belelapoztam és szerintem eléggé gagyi... a 3/4-e csak mellékes duma, jópofáskodás, a maradék 1/4 a lényeg, de azok is csak a nagyon alapok. Még jó hogy nem rendeltem meg. Szerintem 3ezer forint felesleges erre, mert ugyanúgy meg lehet ezeket a netről is tanulni...
Mellesleg a How To Draw Manga sorozat ezerszer hasznosabb A Képregény Mesterségénél és még olcsóbb is.

beküldve: 2008-05-31 20:28:53
(#305) Válasz SötétOldal (#304) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
De szeretném már én is a polcomon látni a Naruto, a Kensin, és Nana mangákat

Hát Nanát már énis!! Hülye Alexandra -.- ÁÁÁ. Mondjuk van benne valami jó is: Amíg három-négyszer elmentem a boltba, ha már vásárolni nem vásárolok, legalább megnéztem pár további mangát-könyvet is, így informálódtam a további kínálatról, és megvettem a Képregény Mesterségét is (amit nem tettem volna meg, ha nem olvasok bele) amit azóta is lapozgatok, olvasgatok, imádom

beküldve: 2008-05-31 19:50:22
(#304) Válasz Hanatarou (#303) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
No, bővült a gyűjteményem, gondoltam megmutatom nektek is, bár igazán nem nagy szám, és sztem ezek mindenkinek megvannak... de... Azért megmutatom ^^

[Link]

De szeretném már én is a polcomon látni a Naruto, a Kensin, és Nana mangákat

MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-31 17:33:01
(#303)
Hanatarou
Hanatarou
[ Gyalog ]
No, bővült a gyűjteményem, gondoltam megmutatom nektek is, bár igazán nem nagy szám, és sztem ezek mindenkinek megvannak... de... Azért megmutatom ^^

[Link]

beküldve: 2008-05-25 21:49:07
(#302) Válasz .., (#297) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]

Reggel küldtem mailt Bestsellersnek, hogy a Bleach 6. kötetet mennyiért és mennyi idő alatt hoznák be. Már itt is van a válasz:

Ár: 1600 forint <--- OMFG Ez rohadtul olcsó a comicsinvestes 2k-hoz képest. Hát még a Trillianos 2300hoz képest

Szállítási idő: 4-5 hét <--- Csak akkor érné meg így, ha egyszerre többet rendelek. Inkább majd később. Most azonnal kell valami manga

1600-akért dobálják angol mangákat ? omögö! lehet végigveszek tőlük egy sorozatot, vagy megveszem a ma már csak antikváriumokban fellelhető lapozgatós szerepjátékkönyveket! De csudijó! xD kösszép az infókat, rájuknézek. De hagyjuk az offogást

beküldve: 2008-05-25 21:48:08
(#301) Válasz Hollow (#299) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
nem tudja valaki hogy a bestsellers házhoz is tudja küldeni a mangát vagy csak a boltban lehet átvenni??

Sajna csak bolt...

beküldve: 2008-05-25 21:26:17
(#300) Válasz Tailor (#298) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Az az egy könyv véletlenül nem a Gaijin Yokozuna: A Biography of Chad Rowan volt? :P

Oldalak: ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... <<>>