Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
[Link]
Egy mangafannak nincs olyan, hogy "végleges mennyiség"
Amúgy szép gyűjtemény, csak a minőség miatt nem tudom elolvasni, hogy mi a címe az alsó pár mangának.
Lesd meg a profilomat...
[Link]
Szép gyűjtemény, csak nemtudom minek vetted meg azokat a howtodrawmanga könyveket Eszméletlen gagyik :3 (imho)
Hogy miért? Azért, ha lesz egyszer egy gyerekem és remélhetőleg nem lesz olyan fakezű, mint én, meg tudjam tanítani az alapokra...
[Link]
Nagyon szép gyüjtemény!
Szerintem sincs olyan h végleges mennyiség xD
[Link]
Szép gyűjtemény, csak nemtudom minek vetted meg azokat a howtodrawmanga könyveket Eszméletlen gagyik :3 (imho)
Szerintem is
[Link]
[Link]
Egy mangafannak nincs olyan, hogy "végleges mennyiség"
Amúgy szép gyűjtemény, csak a minőség miatt nem tudom elolvasni, hogy mi a címe az alsó pár mangának.
[Link]
Egyre szebb. De jól fog mutatni az enyém mellett...
[Link]
Hát Nanát már énis!! Hülye Alexandra -.- ÁÁÁ. Mondjuk van benne valami jó is: Amíg három-négyszer elmentem a boltba, ha már vásárolni nem vásárolok, legalább megnéztem pár további mangát-könyvet is, így informálódtam a további kínálatról, és megvettem a Képregény Mesterségét is (amit nem tettem volna meg, ha nem olvasok bele) amit azóta is lapozgatok, olvasgatok, imádom
Én ma mentem el Libribe, meg is vettem volna a Képregény Mesterségét, de végülis nem vettem meg, mert belelapoztam és szerintem eléggé gagyi... a 3/4-e csak mellékes duma, jópofáskodás, a maradék 1/4 a lényeg, de azok is csak a nagyon alapok. Még jó hogy nem rendeltem meg. Szerintem 3ezer forint felesleges erre, mert ugyanúgy meg lehet ezeket a netről is tanulni...
Mellesleg a How To Draw Manga sorozat ezerszer hasznosabb A Képregény Mesterségénél és még olcsóbb is.
Hát Nanát már énis!! Hülye Alexandra -.- ÁÁÁ. Mondjuk van benne valami jó is: Amíg három-négyszer elmentem a boltba, ha már vásárolni nem vásárolok, legalább megnéztem pár további mangát-könyvet is, így informálódtam a további kínálatról, és megvettem a Képregény Mesterségét is (amit nem tettem volna meg, ha nem olvasok bele) amit azóta is lapozgatok, olvasgatok, imádom
[Link]
De szeretném már én is a polcomon látni a Naruto, a Kensin, és Nana mangákat
[Link]
Reggel küldtem mailt Bestsellersnek, hogy a Bleach 6. kötetet mennyiért és mennyi idő alatt hoznák be. Már itt is van a válasz:
Ár: 1600 forint <--- OMFG Ez rohadtul olcsó a comicsinvestes 2k-hoz képest. Hát még a Trillianos 2300hoz képest
Szállítási idő: 4-5 hét <--- Csak akkor érné meg így, ha egyszerre többet rendelek. Inkább majd később. Most azonnal kell valami manga
1600-akért dobálják angol mangákat ? omögö! lehet végigveszek tőlük egy sorozatot, vagy megveszem a ma már csak antikváriumokban fellelhető lapozgatós szerepjátékkönyveket! De csudijó! xD kösszép az infókat, rájuknézek. De hagyjuk az offogást
Sajna csak bolt...