Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
ÁÁÁ XD nemigaz soroljátok hogy minek mennyi mindene van, nekem meg "szinte" semmim (17 manga + 8 dvd, meg a MONDO-k)...
Szétvet az irigység De azért örülök is, hogy ennyi mindenetek van mindig arra gondolok, hogy egyszer úgyis beelőzlek titeket (vagy nem,de szeretném :) )
Szétvet az irigység De azért örülök is, hogy ennyi mindenetek van mindig arra gondolok, hogy egyszer úgyis beelőzlek titeket (vagy nem,de szeretném :) )
azééé, te még mindig előbb vagy mint én...én 1-2 éve mangázom-animézek, és 12 kötet+6dvd, ez nem olyan sok....
de majd beújítok pár dolgot pl. Death Note manga magyarul
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
ÁÁÁ XD nemigaz soroljátok hogy minek mennyi mindene van, nekem meg "szinte" semmim (17 manga + 8 dvd, meg a MONDO-k)...
Mióta mangázol?
beküldve: 2008-06-13 21:26:51
(#327) ÁÁÁ XD nemigaz soroljátok hogy minek mennyi mindene van, nekem meg "szinte" semmim (17 manga + 8 dvd, meg a MONDO-k)...
Én össze sem merem számolni, hogy mennyit költöttem mangákra, animékre meg a 3. "nagy" hobbimra, a videójátékokra.
Ami van most:
Manga: kb 106 kötet.
Anime: 15 dvd,
Games: 38db xbox, 29db PS2, 4db PS1, 11db Nintendo DS, 3db GameBoy Advence cím. Természetesen mind eredeti!
Ez mind összegben? Passz...
Ami van most:
Games: 38db xbox, 29db PS2, 4db PS1, 11db Nintendo DS, 3db GameBoy Advence cím. Természetesen mind eredeti!
Oké, de te pénzkereső vagy, ő meg nem
de amúgy respekt, főleg azért, mert annyi eredeti gémed van.
beküldve: 2008-06-13 20:25:50
(#325) nahjó...felsorolom énis az egészet:
Manga:
Naruto 1-5 (HUN)
Naruto 26 és 28 (ENG)
Élni
Grimm-mesék
Rémmetró 1
Bolondok aranya 1-2
Angyalok menedéke
Nana 1
Anime:
hááátt...a gépemen:
Elfen Lied
Air
Ergo Proxy
Naruto
Naruto Shippuuden
Haruhi Suzumiya
Shuffle
Shakugan no Shana
Azumanga Daioh
Chobits
Darker Than Black
Kaleido Star
...még van pár, csak nemtom fejből, ezek mind teljesek...
Eredeti DVD-n: FMP, és Fumoffu, Chihiro, Vándorló palota, Totoro, meg még pár Hayao Miyazaki...
Figurák: Naruto, Kakashi, Sasuke, N
Egy csomó képeslap, anime-újság, meg sokféle apróság, amiket a SakuraZakában vagy a Holdfényben szereztem...
kb. ennyi...asszem...
Manga:
Naruto 1-5 (HUN)
Naruto 26 és 28 (ENG)
Élni
Grimm-mesék
Rémmetró 1
Bolondok aranya 1-2
Angyalok menedéke
Nana 1
Anime:
hááátt...a gépemen:
Elfen Lied
Air
Ergo Proxy
Naruto
Naruto Shippuuden
Haruhi Suzumiya
Shuffle
Shakugan no Shana
Azumanga Daioh
Chobits
Darker Than Black
Kaleido Star
...még van pár, csak nemtom fejből, ezek mind teljesek...
Eredeti DVD-n: FMP, és Fumoffu, Chihiro, Vándorló palota, Totoro, meg még pár Hayao Miyazaki...
Figurák: Naruto, Kakashi, Sasuke, N
Egy csomó képeslap, anime-újság, meg sokféle apróság, amiket a SakuraZakában vagy a Holdfényben szereztem...
kb. ennyi...asszem...
beküldve: 2008-06-13 20:18:55
(#324) tavaly óta gyűjtöm,a barátom el is ájult hogy mennyi van
nos akkor kezdem,mert lusta vok lefényképezni
Árnybíró 1-10
Tarot Café 1-5
Dramacon 1-3
Bizenghast 1-3
Princess Ai 1-3 + Pletykák a másik oldalról
J-pop bálvány 1
Káosz kapui 1
NANA 1
Angyalok menedéke 1
Makrancos hercegnő 1-3
Anime,hmmm az keméyn dió kb sok van
Elvileg 134 db animét láttam a sok évem alatt,és ezek meg is vannak mind
nos akkor kezdem,mert lusta vok lefényképezni
Árnybíró 1-10
Tarot Café 1-5
Dramacon 1-3
Bizenghast 1-3
Princess Ai 1-3 + Pletykák a másik oldalról
J-pop bálvány 1
Káosz kapui 1
NANA 1
Angyalok menedéke 1
Makrancos hercegnő 1-3
Anime,hmmm az keméyn dió kb sok van
Elvileg 134 db animét láttam a sok évem alatt,és ezek meg is vannak mind
beküldve: 2008-06-13 20:09:34
(#323) én köztetek csak kezdő vagyok XD, nekem csak 12 kötet mangám van (eddig....várjátok meg a végét *muhaha* )
Ami van most:
Mangákban legalább még én vezetek! : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
ez azért széép!!!!
gondolom mindhez van konzolod is...PS1-2, Xbox DS és Gameboy...hmmm....ez nagyon állattt!!!!XD
grat hozzájuk!
(nekem csak egy szerény DS-em van )
beküldve: 2008-06-13 19:19:09
(#320) Az szép^^
Én valahogy a TCG-k-kel vagyok így. Meglátni, és megszeretni.^^
Törvényszerű. :P Mangáknál pedig ha meglátok egy érdekes címet, megnézem, megveszem, de mindegy, melyik kötet, csak legyen. Az idő múlásával pedig kigyűjtöm. Vagy nem :)
Sajnos se Péesem, se kjúbom se boxom (ááá helyesírás a köbön XDDDDDD) mert mikorra összegyűlne rá a pénz, jön egy kósza Con, és ... Egy forint sem marad... Mire pedig újra összegyűlne a pénz...Tudjátok, hogy megy ez^^
Ígyis nagy befektetés volt a digitalizáló tábla x)
Nah jó, hogy ne offoljak (annyira) egy záró mondat :
Ha valaki elkezdi a mangák gyűjtését, nincs megállás. Az életed részévé válik, beleépül a mindennapjaidba, a Te részeddé válik. Ugyanis ne feledd, az vagy, amit megveszel ^_^
~ Éljenek a Mangáák~
Én valahogy a TCG-k-kel vagyok így. Meglátni, és megszeretni.^^
Törvényszerű. :P Mangáknál pedig ha meglátok egy érdekes címet, megnézem, megveszem, de mindegy, melyik kötet, csak legyen. Az idő múlásával pedig kigyűjtöm. Vagy nem :)
Sajnos se Péesem, se kjúbom se boxom (ááá helyesírás a köbön XDDDDDD) mert mikorra összegyűlne rá a pénz, jön egy kósza Con, és ... Egy forint sem marad... Mire pedig újra összegyűlne a pénz...Tudjátok, hogy megy ez^^
Ígyis nagy befektetés volt a digitalizáló tábla x)
Nah jó, hogy ne offoljak (annyira) egy záró mondat :
Ha valaki elkezdi a mangák gyűjtését, nincs megállás. Az életed részévé válik, beleépül a mindennapjaidba, a Te részeddé válik. Ugyanis ne feledd, az vagy, amit megveszel ^_^
~ Éljenek a Mangáák~
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Én össze sem merem számolni, hogy mennyit költöttem mangákra, animékre meg a 3. "nagy" hobbimra, a videójátékokra.
Ami van most:
Ami van most:
Szerk: Rudymester 2008-06-13 11:53:39
beküldve: 2008-06-12 18:51:36
(#318) beküldve: 2008-06-12 16:17:48
(#317) :)
Hát én is eljutottam odáig, hogy összegezzek. Lassan két éve animézek-mangázok, és eddig összejött 61 db manga :P:P
Sok helyen hiányos még, de megpróbálok pótolni * lista az adatlapomon* Kép hamarosan lesz még, lehet, hogy több részlegben, mert egy képre nem mind fér ki ^_^
És egy kis átváltogatás pénzbe /Tudom, hogy nem szép dolog, de érdekesség/
Mangák eddigi ára : 116.065 ft.
Egyéb animés cuccok ára : 54.770 ft
Cosplay : 20.000 ft
Összvissz : 194.835 ft^_^
Mindezt 13 évesen :P Nah ennyit a mániáról^^ Képet hamarosan :)
Hát én is eljutottam odáig, hogy összegezzek. Lassan két éve animézek-mangázok, és eddig összejött 61 db manga :P:P
Sok helyen hiányos még, de megpróbálok pótolni * lista az adatlapomon* Kép hamarosan lesz még, lehet, hogy több részlegben, mert egy képre nem mind fér ki ^_^
És egy kis átváltogatás pénzbe /Tudom, hogy nem szép dolog, de érdekesség/
Mangák eddigi ára : 116.065 ft.
Egyéb animés cuccok ára : 54.770 ft
Cosplay : 20.000 ft
Összvissz : 194.835 ft^_^
Mindezt 13 évesen :P Nah ennyit a mániáról^^ Képet hamarosan :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Nah, végre eljutottam idáig, hogy megcsináljam... szóval, itt látható a kis gyűjteményem, ami még korántsem a végleges mennyiség...
[Link]
[Link]
Szép kis gyűjtemény, ami egyáltalán nem kicsi. Én el tudtam olvasni a címeket. Egyetlen dolgokat nem értek. 3 mangafanos mangával van merszed felrakni a képet? Nem félsz, hogy elkapnak?
Hehhh... ennyire bátor s merész vagyok... valamint (és most vállalom a megkövezést^^) nem csípem se Naruto-t, sem az Árnybírót, sem a Kenshin-t... (amg... egy bizonyos gyűjtemény-egyesítésnél amúgy is a "birtokomba" kerülnek... lol)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nah, végre eljutottam idáig, hogy megcsináljam... szóval, itt látható a kis gyűjteményem, ami még korántsem a végleges mennyiség...
[Link]
[Link]
Szép kis gyűjtemény, ami egyáltalán nem kicsi. Én el tudtam olvasni a címeket. Egyetlen dolgokat nem értek. 3 mangafanos mangával van merszed felrakni a képet? Nem félsz, hogy elkapnak?