• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Oldalak: ... 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... <<>>
beküldve: 2008-05-25 21:22:42
(#299)
Hollow
Hollow
[ Új arc ]
nem tudja valaki hogy a bestsellers házhoz is tudja küldeni a mangát vagy csak a boltban lehet átvenni??

“There's only one answer: Instinct”
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Hollow 2008-05-25 21:42:38
beküldve: 2008-05-25 21:18:21
(#298) Válasz .., (#297) üzenetére
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]

Szállítási idő: 4-5 hét <--- Csak akkor érné meg így, ha egyszerre többet rendelek. Inkább majd később. Most azonnal kell valami manga

3 hét alatt ittlesz. Multkor mi is dobtunk egy nagyrendelést ami 5-6 mangából és egy könyvből állt és mondták hogy a könyv miatt lehet késni fog 1-2 hetet! Ezzel szemben minden megérkezett 3 hét alatt! :] Szerdánként kapnak csomagot btw ;)

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-05-25 20:45:19
(#297)
..,
..,
[ True mangafan ]

Reggel küldtem mailt Bestsellersnek, hogy a Bleach 6. kötetet mennyiért és mennyi idő alatt hoznák be. Már itt is van a válasz:

Ár: 1600 forint <--- OMFG Ez rohadtul olcsó a comicsinvestes 2k-hoz képest. Hát még a Trillianos 2300hoz képest

Szállítási idő: 4-5 hét <--- Csak akkor érné meg így, ha egyszerre többet rendelek. Inkább majd később. Most azonnal kell valami manga

Szerk: .., 2008-05-25 20:45:30
beküldve: 2008-05-25 20:41:14
(#296) Válasz Nagashi (#295) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Hülye vagyok -.- Megnéztem sorozatoknál... a nagyság nemigen derült ki, de 186 oldalból rájöttem hogy oosaki prológusig van a manga, és hogy hogy néz ki a kötet. bocs a hülyeségért

Öööö, te most miről beszélsz?

Szerk.: Már leesett, csak nem tudtam hirtelen, hogy miről is van szó, mert nem használtál quote-t.

Szerk: .., 2008-05-25 20:42:23
beküldve: 2008-05-25 12:18:04
(#295)
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]

Hülye vagyok -.- Megnéztem sorozatoknál... a nagyság nemigen derült ki, de 186 oldalból rájöttem hogy oosaki prológusig van a manga, és hogy hogy néz ki a kötet. bocs a hülyeségért

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-25 11:42:34
(#294) Válasz vadooc (#293) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Van olyan manga, ami a comicsinvestnél 2400 Ft, a bestsellerstől rendelve meg 1800. Különbség...

beküldve: 2008-05-25 11:31:48
(#293) Válasz Tailor (#289) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Én manapság az utóbbit preferálom mert gyorsak pontosak és olcsók! Na meg közel is vannak :]

azt ne mond h a comicsinvest nem olcsó. ha pedig a gyorsaság számít nagyon, akkor szóljatok nekem és addig csesztetem Vladit amíg meg nem rendeli. XD

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-05-25 11:12:03
(#292) Válasz Tailor (#291) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Itten van ni.

Köszi, küldtem is nekik egy mailt, várom az árajánlatot^^

beküldve: 2008-05-25 11:03:39
(#291) Válasz .., (#290) üzenetére
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Itten van ni.

beküldve: 2008-05-25 11:01:13
(#290) Válasz Tailor (#289) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Egyszerüen felveszed a kapcsolatot az illetékessel akitől éppenséggel rendelni készülsz. Vladiéknál elég a cím míg bestsellersnél ISBN-szám Író neve és a kötet pontos címe kell! Mindkét helyen van emailes elérhetőség is. Én manapság az utóbbit preferálom mert gyorsak pontosak és olcsók! Na meg közel is vannak :]

Mi a honlapja ennek a bestsellernek?

beküldve: 2008-05-25 10:57:39
(#289) Válasz .., (#288) üzenetére
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]

Én nem rendelném az egész sorozatot csak pár darabját ami nincs raktáron. Hogyan kell az ilyet?

Egyszerüen felveszed a kapcsolatot az illetékessel akitől éppenséggel rendelni készülsz. Vladiéknál elég a cím míg bestsellersnél ISBN-szám Író neve és a kötet pontos címe kell! Mindkét helyen van emailes elérhetőség is. Én manapság az utóbbit preferálom mert gyorsak pontosak és olcsók! Na meg közel is vannak :]

beküldve: 2008-05-25 10:31:31
(#288) Válasz yuki-hime (#287) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Comicsinvestnél 2000 Ft most a Bleach, ami raktáron van. Nem hiszem hogy Vladi többet kérne ennél, ha megrendeled az egész sorozatot, hacsak nem gyengül nagyon a forint/erősödik a dollár. Akkor is max +/- 1-200 Ft/kötet. Trilliannnál is fixek az árak, sőt a Bestsellers is előre megmondja, mennyit kell perkálni és egy hónapon belül itt a cucc.

Magyar boltoknál postaköltség csak akkor van, ha te házhozszállíttatod, a külföldi rendelés díja/vám/egyebek mind benn vannak már az alapárban.

Én nem rendelném az egész sorozatot csak pár darabját ami nincs raktáron. Hogyan kell az ilyet?

beküldve: 2008-05-25 10:20:03
(#287) Válasz .., (#286) üzenetére
yuki-hime
yuki-hime
[ Új arc ]

na ezt most nem értem. ahogy az oldalon van annyit kell fizetned nekik a mangáért. plusz ha nem személyesen veszed át, akkor még rájön a postaköltség, ami az összegtől függ h mennyiért veszel mangát.
neked most nem fogják azt mondtani (meg senki másnak) h 2500ft a manga és adj még 500ft-ot a külföldi postaköltség miatt. hanem csak simán 2500at kell fizetned érte.
vagy én nem értem még mindig a kérdésed?

Mindenhol kell fizetni pluszt a külön rendelésekért.

Comicsinvestnél 2000 Ft most a Bleach, ami raktáron van. Nem hiszem hogy Vladi többet kérne ennél, ha megrendeled az egész sorozatot, hacsak nem gyengül nagyon a forint/erősödik a dollár. Akkor is max +/- 1-200 Ft/kötet. Trilliannnál is fixek az árak, sőt a Bestsellers is előre megmondja, mennyit kell perkálni és egy hónapon belül itt a cucc.

Magyar boltoknál postaköltség csak akkor van, ha te házhozszállíttatod, a külföldi rendelés díja/vám/egyebek mind benn vannak már az alapárban.

beküldve: 2008-05-25 09:56:38
(#286) Válasz vadooc (#281) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

na ezt most nem értem. ahogy az oldalon van annyit kell fizetned nekik a mangáért. plusz ha nem személyesen veszed át, akkor még rájön a postaköltség, ami az összegtől függ h mennyiért veszel mangát.
neked most nem fogják azt mondtani (meg senki másnak) h 2500ft a manga és adj még 500ft-ot a külföldi postaköltség miatt. hanem csak simán 2500at kell fizetned érte.
vagy én nem értem még mindig a kérdésed?

Mindenhol kell fizetni pluszt a külön rendelésekért.

beküldve: 2008-05-25 09:47:58
(#285) Válasz Kaminaga (#284) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
..de a te kedvedért átpakolom

Yay! *örül* :)

Oldalak: ... 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... <<>>