Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2013-03-23 19:31:25
(#2368) Én focis kártyát gyűjtök. Van egy albumom, amibe belerakom őket, és már több, mint 200 van.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-23 19:20:30
(#2367) Köszii
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-23 19:19:33
(#2366) Ott láttam párat.Írd be a YouTube keresőjébe hogy pop tab,és ennyi.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-23 19:17:20
(#2365) A netről szedted az elkészítése ötletét, vagy saját magad csináltad? Én a neten találtam egy elég érdekes módszert, noha már nem találom, még emlékszem rá
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-23 19:12:48
(#2364) beküldve: 2013-03-23 19:08:54
(#2363) Én is szoktam a sörösdobozok, meg energiaitalok bontóit gyűjteni, csináltam is belőle egy egész szép karkötőt, csak már elajándékoztam.
Díva: Pédául?
Hell energiaital dobozait,kinyitóit,meg különböző kinyitókat,Kutyavilág matricákat,kedvenc filmjeimet dvd-n.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-23 13:59:32
(#2361) Bővültem:
-Hüvelyk Panna nyomában
-Sherlock Holmes, a mesterkopó 5.
-Hüvelyk Panna nyomában
-Sherlock Holmes, a mesterkopó 5.
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
Nekem csak a Lolita és a Tágra Zárt szemek nem tetszett annyira, hogy valaha is újranézzem őket. A többit viszont jó birtokomban tudni
Egy időben rengeteg könyvet vettem, de manapság már szinte egyet sem. Nincs is időm annyit olvasni, és ott az ingyenes városi könyvtár. Felesleges ezrekért megvenni, csak azért hogy itthon porosodjanak.
Egy időben rengeteg könyvet vettem, de manapság már szinte egyet sem. Nincs is időm annyit olvasni, és ott az ingyenes városi könyvtár. Felesleges ezrekért megvenni, csak azért hogy itthon porosodjanak.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Mázlista :P
Én is azért nem akarom megvenni a komplett dobozt, mert nem nem ismerem/szeretem mindegyik filmjét, de az Űrodüsszeia, a Ragyogás, és a Mechanikus narancs szerintem zseniális. Az Andrej Tarkovsky gyűjteményt sem vettem meg, mert tőle egyedül csak a Sztalkert ismerem, de azt imádom. Az ő filmjeit legalább kapni külön-külön is.
Sok olyan képregény is van, amit meg kéne szereznem még addig, míg kapható, és nem megy szintén ritkaság számba: Scott Pilgrim 2-3-4-5-6, Berserk 5, Walking Dead 3-4-5, és hasonlók.
Én is azért nem akarom megvenni a komplett dobozt, mert nem nem ismerem/szeretem mindegyik filmjét, de az Űrodüsszeia, a Ragyogás, és a Mechanikus narancs szerintem zseniális. Az Andrej Tarkovsky gyűjteményt sem vettem meg, mert tőle egyedül csak a Sztalkert ismerem, de azt imádom. Az ő filmjeit legalább kapni külön-külön is.
Sok olyan képregény is van, amit meg kéne szereznem még addig, míg kapható, és nem megy szintén ritkaság számba: Scott Pilgrim 2-3-4-5-6, Berserk 5, Walking Dead 3-4-5, és hasonlók.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-23 11:56:55
beküldve: 2013-03-23 11:39:31
(#2358) Ezek nekem mind megvannak
Kivéve a Halálbiztos, mert abból is a digit akartam, de akkor lemaradtam róla, utána pedig el is felejtődött.
Kubrick-dobozt szintén megvettem, mert megérdemli (bár nem mindegyik filmjét szeretem benne)
Kivéve a Halálbiztos, mert abból is a digit akartam, de akkor lemaradtam róla, utána pedig el is felejtődött.
Kubrick-dobozt szintén megvettem, mert megérdemli (bár nem mindegyik filmjét szeretem benne)
Az szép! Én is szeretnék összeszedni ennyit a kedvenceimből : )
Most a Harcosok klubbjára, a Mechanikus narancsra, és a Dr Strangelove-ra vadászok nagyon még. Az utolsó két filmmel az a baj, hogy csak a Stanley Kubrick kollekció többi tagjával együtt találtam meg. Külön-külön nem megvásárolható, a 2001: Űrodüsszeiát, és a Ragyogást viszont külön be tudták rakni a DVD-k közé a Media Marktba, csak ezeket nem. Ezeken kívül a Tarantino filmek közül a hiányzókat hajtom még nagyon: Becstelen Brigantyk, Jackie Brown, és Halálbiztos. Sajna ezeket se kapni már sehol :/
Most a Harcosok klubbjára, a Mechanikus narancsra, és a Dr Strangelove-ra vadászok nagyon még. Az utolsó két filmmel az a baj, hogy csak a Stanley Kubrick kollekció többi tagjával együtt találtam meg. Külön-külön nem megvásárolható, a 2001: Űrodüsszeiát, és a Ragyogást viszont külön be tudták rakni a DVD-k közé a Media Marktba, csak ezeket nem. Ezeken kívül a Tarantino filmek közül a hiányzókat hajtom még nagyon: Becstelen Brigantyk, Jackie Brown, és Halálbiztos. Sajna ezeket se kapni már sehol :/
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Azokat én sem
Így is van kb 500 eredeti filmem.
Így is van kb 500 eredeti filmem.
Nekem is vannak nem eredeti DVD-im, de azokat nem számolom bele a gyűjteményeim közé.
beküldve: 2013-03-23 10:31:13
(#2355) Az InuYasha epizódok 77-től 104-ig nekem sem eredetiben vannak, és én sem számolom hozzá.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Nekem is vannak nem eredeti DVD-im, de azokat nem számolom bele a gyűjteményeim közé.
Szerk: A Márk 2013-03-23 09:48:21