MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2010-12-25 09:03:43
(#1645) Én is beszereztem pár mangát és dvd-t: Death Note díszdoboz 1
,a Káosz Kapui 1 és a Battle Royale bár ez nem manga.
,a Káosz Kapui 1 és a Battle Royale bár ez nem manga.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-12-25 08:43:28
(#1644) Frissültem pár aprósággal:
Mangák: Death Note 1, Naruto 4, Soul Eater 4
DVD: Death Note 1
Mangák: Death Note 1, Naruto 4, Soul Eater 4
DVD: Death Note 1
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Highschool of the dead figurát szeretnék majd beszerezni,mégpedig a Saya-t, de...
Ne add fel, írj AnimeLand-nak, náluk be lehet rendelni figurákat, csak ezt nem közlik a honlapjukon.
Ha engem kérdezel (szerintem) be tudják szerezni azt is, ami neked kell. Nem biztos persze...
Karez: Én a sima köteteket szerzem be... Ugyanis nem tetszik ez a VIZBIG cuccos. Tudom, így sokkal többe fog kerülni, de jobban is tetszik...
Más: Nagyon meglepő dolgot találtam egyik pesti kínai nagy "piacon" méghozzá ezt. Kicsit bóvli, kicsit más, kicsit izé. de One Piece, & a miénk lol. és elég szokatlan, hogy ilyen helyen...
& Örüljünk annak, ami van.

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-12-24 14:04:17
ÉN meg így karácsonyra bővültem egy új figurával.

Ichigoooooo *_____* Mellesleg én is bővültem egy Lovely Complex 3-mal, és hamarosan megjön a Vampire Knight 1, Nana 5, Nana 6, na meg egy Ichigos poszter is ^______^
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Mesés.
Én am egy Highschool of the dead figurát szeretnék majd beszerezni,mégpedig a Saya-t,de egyenlőre idehaza nem találkoztam még vele,csak mangafanok gyűjteményeiben.Remélem jövőre kapható lesz,vagy vmi.
Én am egy Highschool of the dead figurát szeretnék majd beszerezni,mégpedig a Saya-t,de egyenlőre idehaza nem találkoztam még vele,csak mangafanok gyűjteményeiben.Remélem jövőre kapható lesz,vagy vmi.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-12-24 08:50:56
(#1640) Én nem rég kezdtem de próbálkozom bővíteni.
Démonnapló 1-7
Gravitation 1
Dramacon 1-2
Éjféli opera 1-3
És egy (Manga clip art:Készíts mangát) könyv.
Démonnapló 1-7
Gravitation 1
Dramacon 1-2
Éjféli opera 1-3
És egy (Manga clip art:Készíts mangát) könyv.
Szerk: Kohei 2010-12-24 08:56:11
beküldve: 2010-12-23 22:59:55
(#1639) ÉN meg így karácsonyra bővültem egy új figurával.

Akciós áron volt kapható. Tartalmazza még Ichigo normál arcát valamint két plusz ökölbe szorított kezet.
További képek.
[Link]
[Link]
[Link]

Akciós áron volt kapható. Tartalmazza még Ichigo normál arcát valamint két plusz ökölbe szorított kezet.
További képek.
[Link]
[Link]
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2010-12-23 23:00:44
beküldve: 2010-12-23 12:50:51
(#1638) Egyébként én is frissültem a mai nap.
Hellsing 1,2,Death Note 1,LoveCom 2,3,Vampire Knight 1,Rurouni Kenshin 2,3,4.
Ha jól számoltam,akkor ezzel 97 mangám van.Basszus,márcsak 3 kötet és meglesz a 100.
Hellsing 1,2,Death Note 1,LoveCom 2,3,Vampire Knight 1,Rurouni Kenshin 2,3,4.
Ha jól számoltam,akkor ezzel 97 mangám van.Basszus,márcsak 3 kötet és meglesz a 100.
beküldve: 2010-12-23 10:55:53
(#1637) DVD gyűjtemény bővült:
Erdei állatok országa DVD
Wonderful Day's limited DVD
Sandybell 5-8 DVD
Erdei állatok országa DVD
Wonderful Day's limited DVD
Sandybell 5-8 DVD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-12-23 09:52:50
(#1636) Háát én még hozzátok képest eléggé kezdő vagyok
Nekem csak ennyi van:
Naruto 1-9
Dramacon 1-3
Rurouni Kenshin 1-2
Grimm mesék 1-2
Bizenghast 1-2

Nekem csak ennyi van:
Naruto 1-9
Dramacon 1-3
Rurouni Kenshin 1-2
Grimm mesék 1-2
Bizenghast 1-2

"Egy nő legyen kívül elragadó, belül kőkemény!"
Annyira szakértő nem vagyok,de megnyugtatlak,h a sima,rendes kiadvány is sérül ugyanúgy,ha nyüstölve van,szal amit Vadooc írt,az van.Árban egyértelmű,h az Omnibus-Vizbig kiadványokkal olcsóbban kijön az ember és még jól is mutat a polcon
Nekem az Air Gear vol.15.-16.-17. ileny omnibus,meg a Kare Kano vol.1.-2.-3. Olvasom őket,mégis kifogástalan az állapotuk,egyenlőre.
Egyébként 10 emberből 9 lebeszél az ilyen kiadványokról,ne is csodálkozz.Szerintük igénytelen kiadvány ez a Vizbig,meg csak a hülye amcsik találhatnak ki ekkora baromságot...
Ha azt nézzük,árban még mindig jobban kijönni velük.
Nekem az Air Gear vol.15.-16.-17. ileny omnibus,meg a Kare Kano vol.1.-2.-3. Olvasom őket,mégis kifogástalan az állapotuk,egyenlőre.Egyébként 10 emberből 9 lebeszél az ilyen kiadványokról,ne is csodálkozz.Szerintük igénytelen kiadvány ez a Vizbig,meg csak a hülye amcsik találhatnak ki ekkora baromságot...
Ha azt nézzük,árban még mindig jobban kijönni velük.
Valamint árát tekintve megérik-e, vagy inkább a sima kiadásokat érdemes megkeresni.
Mindenképpen olcsóbb a VIZBig mintha egyesével vennéd meg a köteteket.
Strapabíróságról annyit tudok mondani, hogy a párom olvasta a DB köteteket és nem lett nekik semmi bajuk. Mondjuk ő kifejezetten vigyáz a képregényekre...
Szerintem ha többször akarod olvasni, akkor biztosan meg fog törni, de ugyanúgy a "normál mangákon" is látszik ha valaki többször nyüstölte.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-12-22 16:33:55
(#1633) Manga szakértőket kérdezem:
Valaki vett már VIZBIG vagy Omnibus mangákat? (DragonBall, Vagabond, Kenshin, One Piece stb.)
És ha igen, tudna mesélni róla mennyire strapabíró kiadványok ezek?
Mert ugyebár 3 kötet van egyben, és az elején még nem, de gondolom a közepe felé haladva már a könyv gerince is sérülhet.
Valamint árát tekintve megérik-e, vagy inkább a sima kiadásokat érdemes megkeresni.
(erősen gondolkodok a DB VIZBIG mangákon, de aho leddig kikértem a véleményeket, mindenki leakart mondani róla
)
Valaki vett már VIZBIG vagy Omnibus mangákat? (DragonBall, Vagabond, Kenshin, One Piece stb.)
És ha igen, tudna mesélni róla mennyire strapabíró kiadványok ezek?
Mert ugyebár 3 kötet van egyben, és az elején még nem, de gondolom a közepe felé haladva már a könyv gerince is sérülhet.
(erősen gondolkodok a DB VIZBIG mangákon, de aho leddig kikértem a véleményeket, mindenki leakart mondani róla
)"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2010-12-22 16:29:00
(#1632) szerintem nem vagy egyedül(legalábbis én elfogadnám)
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!