![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2013-03-23 00:59:50
(#2353) Én is gyűjtöm a DVD-ket, noha én szoktam ráírni a filmeket/animéket, szóval egy darab eredeti nincs a gyűjteményemben >.<"
Szerk. Ehh, mégis van egy... egy horrorfilm, amit még egyik haveromtól kaptam ajándékba
Szerk. Ehh, mégis van egy... egy horrorfilm, amit még egyik haveromtól kaptam ajándékba
![](/var/images/emotions/14.png)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-03-23 01:00:30
beküldve: 2013-03-22 22:42:23
(#2352) Én még azokon kívül, amiket leírtam régebbi magyar filmeket/sorozatokat is gyűjtök DVD-n. Meg úgy döntöttem, hogy elkezdem beszerezni az újabb Marvel filmeket is majd.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-22 22:43:05
beküldve: 2013-03-22 22:29:32
(#2351) Én piros pöttyös, ifj. Sherlock, meg ezekhez hasonló könyveket gyűjtök:))
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Jók is azok, kivéve Rodriguez, Kémkölykök, illetve Lávalány és Cápasrác című rémdrámáit leszámítva. Azokat meg sem fogom szerezni. Viszont a Django elszabadul-t már nagyon várom hogy kijöjjön DVD-n!
Díva: Pédául?
Díva: Pédául?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-22 22:15:44
beküldve: 2013-03-22 21:46:21
(#2349) Robert Rodriguez-Quentin Tarantino DVD-k...
Azokból nekem is akad egy pár
![](/var/images/emotions/16.png)
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Amúgy az igazat megvallva a képregényeken kívül még sok minden mást is gyűjtök (szerepjáték könyvek, Stephen King könyvek, Robert Rodriguez-Quentin Tarantino DVD-k...), de mindegyikre nagyon büszke vagyok.
beküldve: 2013-03-22 16:11:17
(#2346) Bővültem:
Manga
Német nyelvű:Hunter X Hunter 1-2
Magyar nyelvű:Trigun 2
Manga
Német nyelvű:Hunter X Hunter 1-2
Magyar nyelvű:Trigun 2
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-22 16:09:10
(#2345) Lehet,hogy majd készítek képet a gyűjteményemről valamikor.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-22 15:09:36
(#2344) XD
Szerintem nem egy nagy szám, de azért büszke vagyok rá : ) (főleg a Highschool of the dead full colour omnibus VOL. 1-re XD)
Szerk: A Márk 2013-03-22 14:45:46
beküldve: 2013-03-22 14:21:41
(#2342) Azta :o Nem semmi!
Tekintélyes mennyiség, annyi biztos!
![](/var/images/emotions/12.png)
beküldve: 2013-03-22 10:06:30
(#2341) Hosszú idő után, végre tudtam képet készíteni a gyűjteményemről:
[Link]
[Link]
beküldve: 2013-03-21 18:27:09
(#2340) Nem szoktam megtartani a Mondo magazinjaim,kiszedem a cikkeket amik érdekelnek.
![](/var/images/emotions/26.png)
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-19 16:03:17
(#2339) Sherlock *o* Gratula hozzá!! ![](/var/images/emotions/12.png)
![](/var/images/emotions/12.png)