Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2013-04-10 18:51:08
(#2398) Kaptam egyik barátnőmtől egy Kuroshitsujis kitűzőt *-*
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-04-10 16:33:12
(#2397) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Asszem az Élni összes kiadott kötetét elvitték, így itt nem kapható. Esetleg nézz körül Vaterán, Jófogáson, meg ilyen helyeken.
köszi a tippet...
[Gondoltam rá, hogy írok ide valamit... De aztán elcsesztem így ahgytam a fenébe. ;)
beküldve: 2013-04-06 21:26:49
(#2395) Gyűjteményem új tagja: Tsutomu Nihei-Noise
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Asszem az Élni összes kiadott kötetét elvitték, így itt nem kapható. Esetleg nézz körül Vaterán, Jófogáson, meg ilyen helyeken.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Ahol én lakom, ott sajna csak az 1 és a 3 volt meg. Így először azt a kettőt vettem meg, és utána a 2.-at.[/QUOTE]
jah értem...ügyes vagy...nem tod honnan lehetne szerezni Élni,Káosz kapui 1 és Rémmetró 1 köteteket???
jah értem...ügyes vagy...nem tod honnan lehetne szerezni Élni,Káosz kapui 1 és Rémmetró 1 köteteket???
[Gondoltam rá, hogy írok ide valamit... De aztán elcsesztem így ahgytam a fenébe. ;)
beküldve: 2013-04-05 19:16:26
(#2392) Bővültem:
DVD:Fullmetal Alchemist 1-5
DVD:Fullmetal Alchemist 1-5
beküldve: 2013-04-05 16:30:01
(#2391) beküldve: 2013-04-02 18:43:26
(#2390) Akira díszdoboz (2 DVD) - 3000 Ft
(nekem is megvan)
Grat hozzá.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-02 18:48:29
beküldve: 2013-04-02 18:32:08
(#2388)
Szerk: Junichi-san 2013-04-02 18:34:28
Bővültem:
Manga:Shirahime-Syo
DVD: Devil May Cry 2
áh...nekem is sikerült megszereznem a hóistennő kötetét...am a DMC-t miért nem rendelted meg egyben a 3at díszcsomagolásban asszem 2700 lett vna a 3...
Ahol én lakom, ott sajna csak az 1 és a 3 volt meg. Így először azt a kettőt vettem meg, és utána a 2.-at.
Bővültem:
áh...nekem is sikerült megszereznem a hóistennő kötetét...am a DMC-t miért nem rendelted meg egyben a 3at díszcsomagolásban asszem 2700 lett vna a 3...
beküldve: 2013-03-29 10:40:13
(#2385) Azt nem hiszem. Addigra talán Japánban fog megjelenni a 8.kötet, de az is csak fekete-fehérben
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Mindegy, akkor talán mégis csak négy kötet lesz benne végül.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar