Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Hol veszed te az idegen nyelvű mangákat?
A bookline.hu-nál. Ha az idegen nyelvű könyveknél a speciális keresésnél beírod a kiadó nevét (angolnál hatásosabb) pl Yen Press, Delrey, Tokyopop (nyelv:angol) kiad egy csomó cuccot. Igazából elég random a kínálatuk angolból, de legalább olcsó. Legalábbis 1500-2000 Ft egy kötet az átlagos kategóriából és ha gyakran nézed hamar ki lehet gyűjteni egész sorozatokat.
Németnél elég ha tudod, hogy az adott sorozatnak ki az írója vagy mi a címe németül és kiadja.
Eddig kb. 80 mangát rendeltem tőlük és rosszat nem igazán tudok mondani róluk.
Ike Ike Don Don!
Sajnos azt én legalábbis nem
Pedig tuti vettem volna...
Pedig tuti vettem volna...
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-14 19:40:55
(#1854) Highschool of the dead-et látott valaki conon?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nem tudom Ő honna veszi de pl. most Con-on volt nagyon sok illetve kapásból tudok 2 iylen boltot amik erre szakosodtak..bocs 3-at
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Hol veszed te az idegen nyelvű mangákat?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-14 17:10:40
(#1851) Tavasz alkalmából bevásároltam német mangákból/regényekből.
-Ranma 1/2 - 1. kötet
-Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch Omnibus 2. kötet
-Kyou Kara Maou 8,9
Okami Artbook
Aztán innentől spórolás következik, mert ősszel jön a Sailor Moon reprint angolul és németül. Ráadásul az új, javított verziót adják ki vadonat új fordítással *_* Meg. kell. venni.
-Ranma 1/2 - 1. kötet
-Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch Omnibus 2. kötet
-Kyou Kara Maou 8,9
Okami Artbook
Aztán innentől spórolás következik, mert ősszel jön a Sailor Moon reprint angolul és németül. Ráadásul az új, javított verziót adják ki vadonat új fordítással *_* Meg. kell. venni.
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2011-05-13 15:12:41
(#1850) Na, végre képekkel is szolgálhatok a nem túl nagy, de nem is annyira kicsi mangagyűjteményemről^^ (ahhoz képest, hogy egy csomó ideig milyen kicsi volt, mert csak a DN-t gyűjtöttem...)
Általában így tárolom őket, tehát két sorban, helytakarékossági okból.
Ez a hátsó sor...
Hogy mi micsoda, azt a profilomban megtalálhatjátok^^
Általában így tárolom őket, tehát két sorban, helytakarékossági okból.
Ez a hátsó sor...
Hogy mi micsoda, azt a profilomban megtalálhatjátok^^
Szerk: Mithril 2011-05-13 15:14:18
Ezzel egyetértek.
Már többször olvastam online angolúl mangát és semmmi gondom nem volt vele. Aztán el akartam valami fan cuccot olvasni (szintén angolúl), ami télleg végig szöveg volt... hát naon megszenvedtem vele.
De mondjuk a német az más, az számomra könnyebb.
Már többször olvastam online angolúl mangát és semmmi gondom nem volt vele. Aztán el akartam valami fan cuccot olvasni (szintén angolúl), ami télleg végig szöveg volt... hát naon megszenvedtem vele.
De mondjuk a német az más, az számomra könnyebb.
-
Szerk: C-san 2011-04-24 06:17:39
beküldve: 2011-04-23 19:44:22
(#1848) Gyarapodtam a Death Note 7 mangával, valamint az InuYasha 11,13-mal bővült a DVD gyűjteményem.
Hamarosan megérkezik majd a Soul Eater 3. kötetem is.
Gondolkodom egy új sorozat elkezdésén is, de még nem döntöttem, hogy mi legyen az.
Hamarosan megérkezik majd a Soul Eater 3. kötetem is.
Gondolkodom egy új sorozat elkezdésén is, de még nem döntöttem, hogy mi legyen az.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-04-13 13:37:38
(#1847) Privát személytől vettem, akinek inkább nem kellett :) vatera.hu-n találtam. Szerintem egy angol vagy német nyelvű manga nem lehet olyan nehéz, mint mondjuk egy regény ami tömény szöveg :)
Na, én meg munkából lógtam ki az új mangámért ^^ a mai szerzemény: [Link]
ilyenkor esz engem a fene hogy miért vagyok lusta és hogy mért nem segít a nővérem a nyelvek tanulásában
de azt meg szabad tudnom hol veted?
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-05-13 19:32:18
beküldve: 2011-04-05 14:18:43
(#1844) hihi^^ am a Vázlatok nekem is nagyon bejött *majd' elolvadt* De a Tiltott szerelem szigete is nagyon jó^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 19:32:41
Igen, sokkal jobb mint 2 órán át futni xD
Ja és a Vázlatok nekem is naon bejött, (különben nem vettem volna meg, mert hát én már előre elolvastam a boltban).
Ja és a Vázlatok nekem is naon bejött, (különben nem vettem volna meg, mert hát én már előre elolvastam a boltban).
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-05-13 19:33:10