Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2011-06-06 19:48:14
(#1886) Valaki tudja hogy a Fairy tail-t lehet e kapni mangában vagy dvd-n?? ha hülye kérdés volt bocsi
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-06-06 16:59:00
(#1885) Íme 30manga^^ olyan büszke vagyok,bár amiket itt láttam ahhoz elég kevés xD
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-06-05 00:52:20
(#1884) Köszi^^Majd teszek képet csak egyet még visszakéne kapnom>.<"
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-06-04 21:39:11
(#1883) beküldve: 2011-06-04 21:22:12
(#1882) Büszke vagyok!Elértem a 30.mangámhoz *--* szép 30 manga*-*
Miya^^Neko-chan^^
Érthető az aggodalmad.
Én ezért tartom hülyeségnek magamtól, hogy megvettem a 4. részig a Berserket. Tekintve hogy nem nagyon szándékozzák folytatni. Vagy ha folytatják is. Most két évet várjak két kötetért? XD
Hát akkor inkább azt mondom, kössz nem XD
De most hogy megvettem, már mindegy :P
Én ezért tartom hülyeségnek magamtól, hogy megvettem a 4. részig a Berserket. Tekintve hogy nem nagyon szándékozzák folytatni. Vagy ha folytatják is. Most két évet várjak két kötetért? XD
Hát akkor inkább azt mondom, kössz nem XD
De most hogy megvettem, már mindegy :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az Ikki Tousen az jó döntés.
Én is bele szeretnék kezdeni egyszer a gyűjtésébe,de az amcsi Tokyopop-os csőd miatt félek,h hiába lesz az egész.
Én is bele szeretnék kezdeni egyszer a gyűjtésébe,de az amcsi Tokyopop-os csőd miatt félek,h hiába lesz az egész.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-05-30 19:51:13
(#1879) Nekem (talán már) holnap meglesz a Naruntyó 12, meg ha sikerül lefolytatni a tranzakciót, akkor meglesz az Ikkitousen 1-2 is :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-30 18:00:27
(#1878) Bővűlt a gyűjteményem a Hetalia 3-mal.
Többet most sajna, nem tudtam venni mer' más dolgokat is kellett vennem:/
-
Épp ez az. Jó lesz vagy sem? Hány kötetet fog magába foglalni? Végül is megtudjuk egy kis idő múlva.^^ Inkább majd akkor döntök.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Olvastam én is erről a color omnibusról.Színes lesz teljesen? Kizárt,sztem csak pár oldal plusz,ami színes.És mivan,ha kurvajól fog kinézni ez a color omnibus? Most adjam el a meglévő HotD köteteimet? Á,felejtős,jóezígynekem,ahog y most van,nemkő kolor omnibusz.Válság van,am meg annak éri meg az color omnibus,aki most kezd bele a HotD gyűjtésébe.
Márk: hátööö...mázlim volt,vagy csak nem láttam a szememtől,de a szombat délelőtt folyamán keresgéltem a 2. HotD kötetet és nem láttam,genjutsu hatása alatt lehettem.Bezzeg az első kötetből volt vagy 5-6 darab is.Délutánra meg a semmiből felbukkant a 2. kötet és tudta,h az enyém lesz.
Vagy nemtudom.Mázli,annyi biztos.
Márk: hátööö...mázlim volt,vagy csak nem láttam a szememtől,de a szombat délelőtt folyamán keresgéltem a 2. HotD kötetet és nem láttam,genjutsu hatása alatt lehettem.Bezzeg az első kötetből volt vagy 5-6 darab is.Délutánra meg a semmiből felbukkant a 2. kötet és tudta,h az enyém lesz.
Vagy nemtudom.Mázli,annyi biztos.
Szerk: Souichiro 2011-05-23 20:32:01
beküldve: 2011-05-23 07:29:17
(#1875) Ha már a HotD szóba került, akkor Yen Press oldalán láttam, hogy novemberben kiadják a HotD Color Omnibust. Ez teljesen színes lesz? Érdemes ezt megvárni, esetleg így külön-külön megszerezni őket?
Gyűjtemény: Sikerült bővülnöm a DN 8-9, VK 1 kötetekkel.
Summázva 32 manga.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-05-22 22:39:46
(#1874) Mázlista! XD
A fél akármimet odaadnám érte, ha valaki kiadná magyarul.
A fél akármimet odaadnám érte, ha valaki kiadná magyarul.
Angol,igen.
Conon megláttam,le is csaptam rá gyorsan,kell-kell-kell!
Conon megláttam,le is csaptam rá gyorsan,kell-kell-kell!
Az igen! Abszolút riszpekt!
A HotD 2 is angol?
A HotD 2 is angol?