Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2011-07-15 12:27:49
(#1931) Gyarapodtam a DN 10, CC 6 és a Strawberry Panic novella Omnibus kötetekkel.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Én is a bookdepository-t használom! :) Mióta felfedeztem (kb 2 hónapja), már több tucat könyvet rendeltem tőlük - hihetetlen olcsó minden.
De pont az One Piece Omnibus-ok miatt írtam azt, amit. Nem tudom, de tök rég megjelent könyvek még csak preorder státuszban vannak, viszonylag újak meg out of stock-ként. Persze lehet, hogy a többi Omnibus-nál ez másképp van/lesz... Kívánom a legjobbakat! :)
De pont az One Piece Omnibus-ok miatt írtam azt, amit. Nem tudom, de tök rég megjelent könyvek még csak preorder státuszban vannak, viszonylag újak meg out of stock-ként. Persze lehet, hogy a többi Omnibus-nál ez másképp van/lesz... Kívánom a legjobbakat! :)
Szép! Bár attól tartok, hogy (a One Piece-hez hasonlóan) nagyon ritkán fognak jönni az újabb 3 in 1 kötetek, beszerzésük pedig rémálom lesz. :) De attól még nagyon menő, gratula!
Thx! Már égóta érik a Bleach beszerzése, de amint megtudtam hogy jön ilyen nem volt kérdés hogy megvegyem.
Beszerzés nem akkora rémálom.
Book Depository szoktam használni. Ez egy angliai könyváruház, ahol a világ minden pontján szállítanak könyvet, képregényt, mangát ingyenes postaköltséggel. Jah és persze szinte állandó 20-30%-os árkedvezmény jellemző. Két hét alatt megérkezett (plusz most akciós is volt!)
A ritka megjelenés az amit én is picit tartok. Most Augusztusban jön a második ilyen omnibus kötet, a harmadik valamikor őszkor és idén ki is fújt a dolog. Bár nem csodálom, hisz most a VIZ nagyon belenyúlt eme Omnibus kiadásokkal, hisz Bleach-en kívül elindult a Naruto, Fullmetal Alchemist, és a Kekkaishi Omnibus sorozatok is. Jah és a One Piece Omnibus se felejtsük el, bár úgy tudom azt már nem a VIZ adja ki.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2011-07-11 21:58:39
Szép! Bár attól tartok, hogy (a One Piece-hez hasonlóan) nagyon ritkán fognak jönni az újabb 3 in 1 kötetek, beszerzésük pedig rémálom lesz. :) De attól még nagyon menő, gratula!
beküldve: 2011-07-11 14:30:25
(#1927) Új szerzeményem (és úgy érzem MO. egyenlőre egyedüli tulajdonosként ):
Bleach 3-in-1 Omnibus Edition :
[Link]
Azaz az első három kötet egy nagyobb kötetbe fűzve.
További képek a kiadványról:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Minőségileg szerencsére nincs semmi baj a kiadással. Egyetlen negatívum számomra, hogy nem egy Dragon Ball Vizbig kiadás, hanem mint a One Piece Omnibus kiadás is volt, az eredeti manga kötet méretet megtartva fűzték össze egybe. (ehez képest ugye DB vizbig mangáknál az eredeti shonen jump-ban megjelent méretben vannak nyomtatva)
Összehasonlító képek a két kiadványról és egy sima egy kötetes mangával:
[Link]
[Link]
De mondom annyira nem vészes, ettől függetlenül még mindig jobban jártam vele, mint hogy egyesével vettem volna meg. (durván két kötet árába került)
Bleach 3-in-1 Omnibus Edition :
[Link]
Azaz az első három kötet egy nagyobb kötetbe fűzve.
További képek a kiadványról:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Minőségileg szerencsére nincs semmi baj a kiadással. Egyetlen negatívum számomra, hogy nem egy Dragon Ball Vizbig kiadás, hanem mint a One Piece Omnibus kiadás is volt, az eredeti manga kötet méretet megtartva fűzték össze egybe. (ehez képest ugye DB vizbig mangáknál az eredeti shonen jump-ban megjelent méretben vannak nyomtatva)
Összehasonlító képek a két kiadványról és egy sima egy kötetes mangával:
[Link]
[Link]
De mondom annyira nem vészes, ettől függetlenül még mindig jobban jártam vele, mint hogy egyesével vettem volna meg. (durván két kötet árába került)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Hát én imádom...csak egy gond vele, h mivel whitetech-kel ragasztgattam fel, így az néha-néha elengedi xD szóval folyamatos karbantartást igényel ...de nembaj, megérte ...és remélem h hamarosan bővül a mangagyűjteményem is...most épp a Démonnaplót néztem ki
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-07-09 12:54:26
O.O Komoly? Az tök jól nézhet ki :P Amúgy is művészlélek vagy ha jól vettem észre ( --> Manga rajzolós topic^^), szóval rossz nem lehet
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Köszi ^^ am télleg egy kis mangasarok...a poszterek meg az összes falat beborítják egy örökkévalóság volt felrakni az összes képet, de megérte xD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Gratula szép gyűjtemény! Mint egy kis "mangasarok" ^^ (Tetszik az elrendezés, a poszterek meg minden :) )
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-07-08 23:15:13
(#1922) nah lefényképeztem a mostani álapotot, szóval ez most a legfrissebb kép, pillanatnyilag 54 mangával
beküldve: 2011-07-08 23:11:08
(#1921) Nemsokára jó pár mangával fogok "gazdagodni"
Akkor aztán lesz 73 képregényem, és egyre közelebb kerülök a bűvös 100-as számhoz.
Amik meglesznek nemsokára az a:
Árnybíró 16
Árnabíró 17
Árnybíró Gaiden
Death Note 1
Death Note 2
Death Note 3
és talán (még nem biztos):
Death Note 4
Akkor aztán lesz 73 képregényem, és egyre közelebb kerülök a bűvös 100-as számhoz.
Amik meglesznek nemsokára az a:
Árnybíró 16
Árnabíró 17
Árnybíró Gaiden
Death Note 1
Death Note 2
Death Note 3
és talán (még nem biztos):
Death Note 4
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nincs mit. Remélem segíthettem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-04 23:43:22
(#1919) Én csak a Napkút trilógiát olvastam, amit elsőnek adott ki a Delta Vision. Mivel én is nagy Warcraft fannak tartom magamat, ezért egyből le is csaptam rá.
A történet nem rossz, mert egy neves fantasy író (Richard A. Knaak) írta, és a rajzolása is szép (bár az meg kóreia alkotás, amit Kim Jae-Hwan rajzolt), de valahogy összességében mégsem tetszett annyira.
Lehet hogy azért, mert egy kicsit olyan az egész, hogy a történetét igazából bármilyen fantasy világban el lehetne képzelni, ha nem lenne odaírva szép nagy betűkkel, hogy "Warcraft", és ha nem szerepelne benne néha említés szerűen Arthas.
Az egyetlen szereplő, aki kizökkenti a történetet a random fantázia világ képéből, az Sylvanas, aki egy ideig még kíséretként is szolgál a történetben szereplő partinak.
Ha engem kérdezel, inkább a nemrég elkezdett Warcraft-Krónikákkal próbálkozzál, mert arról több jót hallottam. Az mondjuk nem egy összefüggő történet (bár van benne egy, ami kötetről kötetre folytatódik fejezetenként), hanem inkább egy manga antológia, a Warcraft világában.
A történet nem rossz, mert egy neves fantasy író (Richard A. Knaak) írta, és a rajzolása is szép (bár az meg kóreia alkotás, amit Kim Jae-Hwan rajzolt), de valahogy összességében mégsem tetszett annyira.
Lehet hogy azért, mert egy kicsit olyan az egész, hogy a történetét igazából bármilyen fantasy világban el lehetne képzelni, ha nem lenne odaírva szép nagy betűkkel, hogy "Warcraft", és ha nem szerepelne benne néha említés szerűen Arthas.
Az egyetlen szereplő, aki kizökkenti a történetet a random fantázia világ képéből, az Sylvanas, aki egy ideig még kíséretként is szolgál a történetben szereplő partinak.
Ha engem kérdezel, inkább a nemrég elkezdett Warcraft-Krónikákkal próbálkozzál, mert arról több jót hallottam. Az mondjuk nem egy összefüggő történet (bár van benne egy, ami kötetről kötetre folytatódik fejezetenként), hanem inkább egy manga antológia, a Warcraft világában.
Szerk: A Márk 2011-07-04 23:39:48
beküldve: 2011-07-04 23:23:22
(#1917) En is remelem! Am,nem tudjatok, hogy a warcraft manga milyen? Nagy warcraft fan vagyok, de a mangarol nem olvastam valami jokat...
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia