Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Ha az Élni-re gondolsz, akkor azért, mert kifogyott a készlete a Mangafannak. Már eddig is elég sokan várnak az újranyomására, ami szerintem lassan meg is fog történni, mivel mostanában úgy veszem észre, azért elővesznek régebbi köteteket.
Én abban reménykedek, hogy pár hibás kötetet is újranyomnak majd a jövőben (például több Naruto, és pár Hellsing kötetet).
Én abban reménykedek, hogy pár hibás kötetet is újranyomnak majd a jövőben (például több Naruto, és pár Hellsing kötetet).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-04 23:12:21
(#1915) En megprobaltam rendelni elni-t, de elfogyott, vagy valamiert nincs a webboltban, de lehet,hogy csak en latok rosszul
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Azta Hát nem sűrűn fogják eladni XD
Szerény manga gyűjteményem épp ma bővült az Élni kötettel :) És remélhetőleg a hétvégén beszerzek egy Nana kötetet is
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-07-04 22:19:01
(#1913) beküldve: 2011-07-04 21:53:52
(#1912) "Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-07-04 21:57:48
beküldve: 2011-07-04 19:44:11
(#1911) Am, sokar gondlkodtam, hogy megvegyem -e a Da vampirvadasz mangat... Tudnatok valamit mondani rola?
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
A teljes gyűjteményről még mindig nem rakok fel képet, mert csak akkor szeretném, ha pár kedvenc sorozatom tényleg teljes lesz, de gondoltam megmutatom a ma érkezett finomságokat. Reborn és D-gray man "starter pack", az első öt kötet papírdobozos szép kiadása. Már önmagában egy kis gyűjtemény. :) Bár az összes mangámnak csak 6.66 %-át teszi ki. :)
nó pikcsör...
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2011-07-04 19:28:06
(#1909) A teljes gyűjteményről még mindig nem rakok fel képet, mert csak akkor szeretném, ha pár kedvenc sorozatom tényleg teljes lesz, de gondoltam megmutatom a ma érkezett finomságokat. Reborn és D-gray man "starter pack", az első öt kötet papírdobozos szép kiadása. Már önmagában egy kis gyűjtemény. :) Bár az összes mangámnak csak 6.66 %-át teszi ki. :)
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk: Zsolti 2011-07-04 20:00:27
beküldve: 2011-06-29 23:37:24
(#1908) De várom már, hogy valami olyat is kiadjon mostanában a Mangafan, ami engem is érint, mert jelenleg csak 3 olyan kötetük van, amit megvennék, de inkább várok, míg lesz egy negyedik is, hogy praktikusabb legyen megrendelnem az egészet (akkor aztán meglesz a bűvös 70-es).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-29 18:19:17
(#1907) Naruto chapter 545, huh...
szerk.: nem ide akartam sorry
szerk.: nem ide akartam sorry
"We fear that which we cannot see"
Szerk: Kyokuroi 2011-06-29 18:20:46
beküldve: 2011-06-25 10:55:09
(#1906) bővültem soul eater 1, 2-vel : D
okapi tökjó*-* kiváncsi leszek a végeredményre
okapi tökjó*-* kiváncsi leszek a végeredményre
És milyen háttér, meg egyéb figurák lesznek még?
A kedvenc mangahőseimmel fog bővülni a karom (pl. Dr. Stein, Chi...) a hátteret meg majd még ki kell gondolni.
beküldve: 2011-06-24 12:58:17
(#1904) És milyen háttér, meg egyéb figurák lesznek még?
beküldve: 2011-06-21 17:49:56
(#1902) Most bővülten ezekkel,sajnos a 3. kötetet már nem lehetett beszerezni...csoda h meglett a 2. is
remélem a Tokypop után is viszi majd valamelyik angol kiadó...már 10 kötete van kint a DW-nek..
remélem a Tokypop után is viszi majd valamelyik angol kiadó...már 10 kötete van kint a DW-nek..
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Szerk: Lamia 2011-06-21 17:51:15