Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2011-07-20 13:24:14
(#1961) elég durva...ezek tényleg sehol sincsenek 'o'
a Piknik az árokparton vaterán fent van,de az valami 1984-es kiadású...de vateráról meg nem hiszem h érdemes vásárolgatni...
a Piknik az árokparton vaterán fent van,de az valami 1984-es kiadású...de vateráról meg nem hiszem h érdemes vásárolgatni...
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Én mondjuk A. és B. Sztrugackij - Piknik az árokparton című könyvét üldözöm már jó ideje.
Az európa könyvkiadó adta ki, még 2005-ben, de már tavaly sem volt kapható sehol.
Ugyanez a probléma Philip K. Dick - Lenn a sivár földön című novellagyűjteményével. A kiadás éve ugyanaz, mint a Piknik... esetén.
Barátnőm pedig az Így nevel a sárkányod könyveket kereste nagy erőkkel, miután kijött a film, de azt sem találta.
De mondhatnám még Michael Crichton könyveit is (Jurassic Park, A gömb, Ködsárkányok, stb).
Azokat sem láttam antikoson kívül sehol. Igaz, azokat tudtommal nem igazán adták ki mostanában.
Az európa könyvkiadó adta ki, még 2005-ben, de már tavaly sem volt kapható sehol.
Ugyanez a probléma Philip K. Dick - Lenn a sivár földön című novellagyűjteményével. A kiadás éve ugyanaz, mint a Piknik... esetén.
Barátnőm pedig az Így nevel a sárkányod könyveket kereste nagy erőkkel, miután kijött a film, de azt sem találta.
De mondhatnám még Michael Crichton könyveit is (Jurassic Park, A gömb, Ködsárkányok, stb).
Azokat sem láttam antikoson kívül sehol. Igaz, azokat tudtommal nem igazán adták ki mostanában.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-07-20 13:12:31
beküldve: 2011-07-20 12:56:45
(#1959) például milyen könyveket nem lehet már?
Gondolom
Én a könyvekkel vagyok pont ugyanígy, ahogy te a mangákkal :P
Van egy csomó olyan, amit alig pár éve adtak ki, és már sehol nem kapni.
Én a könyvekkel vagyok pont ugyanígy, ahogy te a mangákkal :P
Van egy csomó olyan, amit alig pár éve adtak ki, és már sehol nem kapni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-20 12:34:13
(#1957) persze,hogy relatív =D
nekem is sok manga van amit megszeretnék venni csak hát nem kicsit van borsos áruk...az meg már egy másik probléma hogyha már be sem szerezhetőek...sajnos sok manga amit szerettem volna már nem kapható
de mivel magyarul nem túl sok olyat adnak ki ami annyira érdekelne,így nincs is annyira nagyon sok magyar kötetem... úgy 4 éve kezdtem venni mangákat,sajnos magyarul olyanokat is megvettem amikre most úgy gondolok,hogy "ez meg mégis mit keres itt?"
ezért nem jó gyerek fejjel mindenfélét összevásárolgatni...=D meg persze az "újdonság varázsa" is hatott rendesen
nekem is sok manga van amit megszeretnék venni csak hát nem kicsit van borsos áruk...az meg már egy másik probléma hogyha már be sem szerezhetőek...sajnos sok manga amit szerettem volna már nem kapható
de mivel magyarul nem túl sok olyat adnak ki ami annyira érdekelne,így nincs is annyira nagyon sok magyar kötetem... úgy 4 éve kezdtem venni mangákat,sajnos magyarul olyanokat is megvettem amikre most úgy gondolok,hogy "ez meg mégis mit keres itt?"
ezért nem jó gyerek fejjel mindenfélét összevásárolgatni...=D meg persze az "újdonság varázsa" is hatott rendesen
Szerk: Lamia 2011-07-20 12:34:55
beküldve: 2011-07-20 12:18:18
(#1956) Én se tartom versenynek, mert én is csak azt veszem meg, ami engem érdekel, nem pedig minden egyes magyarul kiadott cuccot! :) (Habár ismerek ilyen embert is XD)
Többek között azért sem vásárolgatok össze semmit, mert túl csóró vagyok hozzá, hogy megtegyem, meg hát ugye nem is áll szándékomba. De sajnos a pénzhiánynak az a legnagyobb hátránya, hogy sokszor azokat sem tudom megvenni, ami igazából érdekelne :P
Meg amúgy szerintem mondjuk a "rakás szar" relatíve fogalom :P
Én is szeretnék 1000+ os gyűjteményt, de csak olyanokból, ami engem érdekel.
Többek között azért sem vásárolgatok össze semmit, mert túl csóró vagyok hozzá, hogy megtegyem, meg hát ugye nem is áll szándékomba. De sajnos a pénzhiánynak az a legnagyobb hátránya, hogy sokszor azokat sem tudom megvenni, ami igazából érdekelne :P
Meg amúgy szerintem mondjuk a "rakás szar" relatíve fogalom :P
Én is szeretnék 1000+ os gyűjteményt, de csak olyanokból, ami engem érdekel.
Szerk: A Márk 2011-07-20 12:29:34
beküldve: 2011-07-20 12:08:36
(#1955) Ti valamit nagyon félreértettetek...a mangagyűjtés nem "verseny". Tudtommal nem az a lényeg,hogy minél többet tudjunk felhalmozni,hanem minél több "minőségi" darabot tudjunk beszerezni. szóval lehet valakinak 1000+-os gyűjteménye ha csak egy rakat sz@rból áll az egész...
lehet kicsit durván fogalmaztam,de akinek nem inge ne vegye magára ^^
lehet kicsit durván fogalmaztam,de akinek nem inge ne vegye magára ^^
Ha ilyen a polcod, akkor szerintem simán több manga is el fog rajta férni mint 200.
Nekem egy polcom kb 1 méter hosszú lehet, és a mangafanos polcon jelenleg 40 kötet van, de kb oda fér még 2, vagy három, vagy ha nagyon összezsúfolom, akkor talán még több is.
Nekem egy polcom kb 1 méter hosszú lehet, és a mangafanos polcon jelenleg 40 kötet van, de kb oda fér még 2, vagy három, vagy ha nagyon összezsúfolom, akkor talán még több is.
Na hogy ezt most mondod hogy neked 163 db foglal el 2 és fél polcot nekem 1 polc hosszúsága 2 méter és van 11 polcom akkor gyűjthetek egy jó darabig.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-07-20 09:08:31
(#1952) Na az klaffa , tök jól nézki ha már egy-kétt polc kezd betelni.
Nálam úgy 163 db foglal el 2 és fél polcot.A többire kerülnek a dvd és egyéb kapcsolódó cuccok . kb asszem 4 év termése.
Nálam úgy 163 db foglal el 2 és fél polcot.A többire kerülnek a dvd és egyéb kapcsolódó cuccok . kb asszem 4 év termése.
beküldve: 2011-07-20 08:54:15
(#1951) Eléggé kemény hogy 6 év alatt 1000 könyv.
Nekem is jó lenne 1000 könyv.
Gyűjteni én is gyűjtöm de csak 2 hete kezdtem el most van 8 de az animéket úgy kb 4 éve ismerem.
Vettem egy külön szekrényt a mangáimnak nagyon nagy szekrény és addig fogom gyűjteni még be nem telik a szekrény de úgy érzem hogy akkor egy jó ideig gyűjthettem. Szerintem úgy kb 200 könyv fér bele.
Nekem is jó lenne 1000 könyv.
Gyűjteni én is gyűjtöm de csak 2 hete kezdtem el most van 8 de az animéket úgy kb 4 éve ismerem.
Vettem egy külön szekrényt a mangáimnak nagyon nagy szekrény és addig fogom gyűjteni még be nem telik a szekrény de úgy érzem hogy akkor egy jó ideig gyűjthettem. Szerintem úgy kb 200 könyv fér bele.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-07-20 08:55:39
Az jó :) én csak kezdő vok ebbe a gyűtésben :)
Én ha megveszem azokat, amik a kosárban vannak, akkor nekem meg 74 kötetem lesz :)
xD Bibbííí Naruto kötetet veszek és úgy már 8 xD
Nincs mit :)