Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Avalon High-koronázás
Minden adaptációnak megvan a maga előnye hátránya, de Ryohgo Narita műveit mangába ültetni öngyilkosság. Nem tudom olvastad-e valaha a regényt, ha igen akkor tudod miről beszélek.
Yen Prees.
A dátumnál meg január van,animeland mellényúlt egy kicsit,ott november van feltűntetve,vagy nemtom.Kivárjuk.
Én ugyan csak egy-két fejezetbe kattintottam bele, de azok alapján úgy tűnt, hogy az animét követi. A rajzolásától nem voltam elájulva, sem a panelek elrandezésétől, de felszínesen átnézve nem tűnt "bűnrossznak".
Az én arcomról akkor hercedt le a mosoly mikor megnyomtam ANN-n a tovább gombot és kiírták, hogy a mangáról van szó A manga sajnos van olyan bűnrossz mint a Baccanoé, szóval felejtős.
Ez a 3000. postom.
No igen,ez a nem a borítója alapján kell megítélni egy könyvet dolog igaz.Icsigó még elmegy borítón,Orihímét leütném legszívesebben,Kenpachi,meg Gin viszont tényleg szekszi,ahogy csúnyán mosolyognak a borítókon,szekszi kigyúrt Kenpachis kocka has powa! Hát nehéz ilyenkor dönteni...bár én amennyit ezek után mangákra fogok költeni,sztem nállam marad az Omnibus féle Blícs.Szal nem azért írtam az Omnibust,hogy akinek a síma egykötetenkénti Bleach van meg,az feltétlen adja el,csak érdemes meggondolni az ócóbb verzsönt.Óccó-óccó-ezeröcc á.Na xD
Viszont három borító helyett csak egyet kapsz. Ezt nem mindenki tartja fontosnak, de nálam gyakran a borító alapján dől el, hogy olvasok-e valamit. Persze emiatt előfordult már, hogy szar mangát olvastam szép borítókkal, de fordítva is. És előfordulhat olykor, hogy kimaradok a legjobb történetekből, mert rosszul ítélek meg egy mangát borító alapján, de bennem ez így alakult ki. Javíthatatlan.
Szóval nézek itt a polcomra és látom az erősen hiányos (és elmúlt egy évben erősen hanyagolt) gyűjteményemet, Zaraki bácsi és Gin mosolyog itt, mint két pszihopata, ezek emlékezetes mosolyok. Egy Icsigó, vagy Orihime nem hiányozna annyira, de no. Viszont télleg olcsóbb, szóval ha valaha úgy döntök, hogy újra gyűjteni kezdem a Blícseket, könnyen lehet, hogy megszabadulok tőlük.
Nem akarok beleszólni,de a Bleach-ből kijött az úgynevezett Omnibus edition,amely 3 kötet tartalmát foglalja magába,értelemszerűen Omnibus 1 az első három kötetet,Omnibus 2 a 4-6. kötetet,stb,stb.Én arra gyúrok madj rá,mert olcsóbb,mintha egyesével venném őket Tartalma meg ugyanaz.
Lehet a HotD omnibusra is lecsapok,az első kettő HotD-met meg eladom.