Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2011-11-30 21:30:12
(#2068) Kotoko: Szerintem 1,5 év alatt nem rossz mennyiség jött össze Közben azért élni is kell valamiből ( nálam egy jobb fényképezőgép és a pc-m lassított be )
Affy: Durva egy szám lassan 200 lesz, nálam jelenleg 163 manga van a polcon
Én már világosítottam a rokonságot de volt pár kellemetlen kaland....
A tesóimat fagaták,hogy mi nincs meg és mit néztem ki, de nem vették meg mert rózsaszín pillangók voltak a boríton és az fiúknak nem való ( Vörös kert 2 )
helyete kaptam egy drágább könyvet (egy sorozat 3 kötetét amiről nem is hallotam addig )
Ami viszont a mai napig kiakaszt,hogy kölcsön adtam egy másik rokonnaka Black Jack dvd mert érdekelte elvitte 2 hónap múlva volt nála dolgom, kértem vissza és kiderült hogy betette a mese dvd-khez amiket elérnek a gyerekei akik széttépték majd gondosan visszarakták a tokba a papírt 1. nem mese hogy a Thomas mellé tegye (5 helyen van 18 karika) 2. nemár
persze a szándék a lényeg csak azért az előítéletek miatt nem venni az szívás....
na én és bőbeszédű vagyok ma
mielött bárki kezdené tom, hogy nem a mennyiség hanem a minőség a fontos
Affy: Durva egy szám lassan 200 lesz, nálam jelenleg 163 manga van a polcon
Én már világosítottam a rokonságot de volt pár kellemetlen kaland....
A tesóimat fagaták,hogy mi nincs meg és mit néztem ki, de nem vették meg mert rózsaszín pillangók voltak a boríton és az fiúknak nem való ( Vörös kert 2 )
helyete kaptam egy drágább könyvet (egy sorozat 3 kötetét amiről nem is hallotam addig )
Ami viszont a mai napig kiakaszt,hogy kölcsön adtam egy másik rokonnaka Black Jack dvd mert érdekelte elvitte 2 hónap múlva volt nála dolgom, kértem vissza és kiderült hogy betette a mese dvd-khez amiket elérnek a gyerekei akik széttépték majd gondosan visszarakták a tokba a papírt 1. nem mese hogy a Thomas mellé tegye (5 helyen van 18 karika) 2. nemár
persze a szándék a lényeg csak azért az előítéletek miatt nem venni az szívás....
na én és bőbeszédű vagyok ma
Szerk: Beelzenef 2011-11-30 21:32:42
beküldve: 2011-11-30 16:46:15
(#2067) Uff az is cép gyüjtemény^^
Am én is durván 1,5-2 éve kezdtem a gyűjtést, és ahogy már írtam most tartok úgy 186-187 darabnál^^ igyekszek képet feltenni^^ ja meg nálam kicsit más a szitu,abban h nem tuggyák h nekem mi kell(mi van meg) meg hogy azt se tudják h mi ez az anime/manga téma szal...én ezért pénzt kérek könyv helyett...vagy elviszem és megmutatom h ezt szeretném,de amugy tök mindegy.(ezt csak azért irom mert,volt rá példa h azt kaptam és volt hogy egy másik fajtábol ami már megvolt ^^' de végülis ha ajándékrol van szó akk nálam a szándék előnyben van.(és jobban szeretek adni mint kapni...na jo kapni is nagyon szeretek de adni,felviditani valakit szebb dolog.)
hu de elszövegeltem magam... nah de igy utoljára mégegyszer, igyekszem a képet megcsinálni^^
Am én is durván 1,5-2 éve kezdtem a gyűjtést, és ahogy már írtam most tartok úgy 186-187 darabnál^^ igyekszek képet feltenni^^ ja meg nálam kicsit más a szitu,abban h nem tuggyák h nekem mi kell(mi van meg) meg hogy azt se tudják h mi ez az anime/manga téma szal...én ezért pénzt kérek könyv helyett...vagy elviszem és megmutatom h ezt szeretném,de amugy tök mindegy.(ezt csak azért irom mert,volt rá példa h azt kaptam és volt hogy egy másik fajtábol ami már megvolt ^^' de végülis ha ajándékrol van szó akk nálam a szándék előnyben van.(és jobban szeretek adni mint kapni...na jo kapni is nagyon szeretek de adni,felviditani valakit szebb dolog.)
hu de elszövegeltem magam... nah de igy utoljára mégegyszer, igyekszem a képet megcsinálni^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Hát én úgy másfél éve kezdtem gyűjteni, és most tartok 61 kötetnél...én is amúgy sokat ajándékba kaptam, csak kb fél éve eléggé lelassult a mangavásárlás, mert dobszerkóra raktam félre az összes pénzem...de mostmár újult erővel folytathatom a gyűjtögetést
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Köszi mindenkitől
szépen lassan gyarapodot míg ekkorára nőt, de az összhatás néha még engem is meglep amikor belépek a szobámba
Pénteken nincs egyetem így tudok csinálni pár új képet jobb fényviszonyokban, és akkor rakok fel bontásban és egyben új képeket.Plusz leszmég egy névnap közben így lehet,hogy növekszik még egy kicsit
Nekem kb 4-5 évembe telt, a gimiben kezdtem, de az egyetemen gyorsult fel igazán a tanulmányinak hála
+ a rokonaimnak is mondtam hogy ha adni akarnak valamit akkor mangát/animét mert azt szeretem
Kicsit költséges egy hobbi, de ha figyel az ember akkor eltud kapni pár jó vételt. A gyűjteményem nagy részét mástól vettem, akik elkezdték venni de megunták mert kinőték, illetve nem bírták ezt a kiadási tempót ami van. Ehhez jönnek az akciók itt-ott meg az ajándékok és "hirtelen" össze is jött de még emlékszem arra amikor csak pár darab volt az egyik polc végén.
szépen lassan gyarapodot míg ekkorára nőt, de az összhatás néha még engem is meglep amikor belépek a szobámba
Pénteken nincs egyetem így tudok csinálni pár új képet jobb fényviszonyokban, és akkor rakok fel bontásban és egyben új képeket.Plusz leszmég egy névnap közben így lehet,hogy növekszik még egy kicsit
a bontásos képeknél még előfog kerülni pár érdekesség ami itt már végképp nem látszik,de addig is a hozzá szolásaimra katintva kicsit nagyobb képet adki
Nekem kb 4-5 évembe telt, a gimiben kezdtem, de az egyetemen gyorsult fel igazán a tanulmányinak hála
+ a rokonaimnak is mondtam hogy ha adni akarnak valamit akkor mangát/animét mert azt szeretem
Kicsit költséges egy hobbi, de ha figyel az ember akkor eltud kapni pár jó vételt. A gyűjteményem nagy részét mástól vettem, akik elkezdték venni de megunták mert kinőték, illetve nem bírták ezt a kiadási tempót ami van. Ehhez jönnek az akciók itt-ott meg az ajándékok és "hirtelen" össze is jött de még emlékszem arra amikor csak pár darab volt az egyik polc végén.
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-08 03:27:36
Renjit látom ott jobb oldalt?!
bizony bizony ^^ Bleach-es DVD ^^
Beelzenef: Köszi, a te gyűjteményed se semmi ...én egyelőre csak álmodozom ilyen sokról
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-11-29 20:01:46
(#2062) Nem semmi gyűjtemény! Klasszul fest!
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-11-29 19:22:45
(#2061) szép gyűjtemény! grat!
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Klasszul néz ki, de jobb lenne, ha nagyobb méretben is meg lehetne tekinteni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-11-29 18:38:58
(#2059) Naná,hogy bedöglött a technika, de végül csak sikerült fotóznom
reméllem látható azért valami, ha máshol nem is de levan írva szépen a gyűjtemény alatt
a figurákat is oda tettem már, így egyszerübb volt lekapni mindet XD
reméllem látható azért valami, ha máshol nem is de levan írva szépen a gyűjtemény alatt
beküldve: 2011-11-26 17:07:38
(#2057)
Szerk: Bampaia 2011-11-26 16:43:38
Végre valaki, aki képet is rak. ^^
Egyébként nagyon szép gyűjtemény, nekem is kellene már újat vennem. Meglehetősen el vagyok maradva... :/
Egyébként nagyon szép gyűjtemény, nekem is kellene már újat vennem. Meglehetősen el vagyok maradva... :/
beküldve: 2011-11-26 14:33:26
(#2054) beküldve: 2011-11-26 14:32:02
(#2053)